vad töntig behandla överlevde showen det främjar med över ett decennium?

Svar: Hi-C Ecto Cooler

Om du var en skolåldern barn i slutet av 1980-talet finns en ganska bra chans att mer än några av dina lunchpaket innehöll en låda med Hi-C: s Ecto Cooler. Apelsinjuice-box stil dryck utvecklades av Minute Maid 1987 som ett tie-in för den tecknade serien The Real Ghostbusters, bygger upp 1984 live-action hit Ghostbusters.

Drycken var så populär i Hi-C lineup som Minute Maid fortsatte att producera Ecto kylare långt efter 1991 annulleringen av den tecknade serien drycken hade skapats för att främja.

Även Slimer, den gröna slemmiga medhjälpare från den tecknade, försvann utanför rutorna 1997 förblev den faktiska produktnamnet fram till 2001 vid vilken punkt orange dryck genomgick en serie av makeovers. det var först namn till shoutin “Orange Tangergreen, sedan 2006 utsågs till Crazy Citrus Cooler. Slutligen i 2007, hela 20 år efter det infördes den spöklika godhet Ecto Kylare slutligen för att vila.