sväng Vista Home Premium till slutliga utan att spendera extra pengar

Jag börjar från en serie artiklar i dag för att visa dig hur du får extra funktionalitet av Windows Vista Ultimate utan att spendera upprörande kostnaden för $ 399. I själva verket är vi inte kommer att tillbringa en cent mer valuta, det enda vi kommer att spendera en viss tid. Förhoppningsvis genom denna serie kommer du att kunna tillbringa så lite av din egen tid som krävs med hjälp av min lätt att följa tutorials.

Innan vi börjar, låt oss ta en titt på vad Vista Ultimate erbjuder att Home Premium inte. Här är ett diagram över funktioner som ingår i Ultimate att Home Premium saknar ur lådan. Tänk på att det rör sig om Pre-SP1. Under hela denna serie jag kommer att omfatta ytterligare SP1 information.

Listan ovan är vad Microsoft publiceras som en guide för att hjälpa konsumenten att välja den version av Vista som är rätt för dem. Nu finns det ännu mer häpnadsväckande skillnader mellan Vista Home Basic vs Home Premium vs Business etc. Jag menar, varför i hela friden skulle ett OS inkluderar inte allt på en upplaga? Dessa funktioner (eller avsaknaden därav) mellan varje version är helt enkelt inte värt hundratals dollar i prisskillnaden. För att ge dig en uppfattning om vilka ämnen kommer att behandlas i den här serien, kolla in den här listan över vad vi kan lägga till för att göra Home Premium lika bra om inte bättre än Vista Ultimate. Detta är bara en ofullständig lista.

Dessutom arbetar jag med att utveckla en stabil arbete runt för Vista Home Premium: s bristande förmåga att ansluta till en domän. De flesta hemanvändare förmodligen inte skulle använda något så här … men jag älskar en utmaning. Så stick med mig! Under de kommande dagarna och veckorna kommer jag att täcka några väldigt cool uppgifter!

disk Imaging

Med användning av Drive XML

Om du är ett fan av Marvel Comics universum, kanske du har märkt att en hel del av Marvel ikoner har alliterative namn-Peter Parker, Bruce Banner, Matt Murdock, och så på detta är en direkt följd av serietidning legend Stan Lee, som hävdar att han skapat så många alliterative karaktärsnamn i ett försök att hjälpa sig själv hämta dem på rätt sätt när du arbetar.