förvandla din WordPress blogg till en tumblr stil tumblog

Vill du kunna göra mer unik länk, citationstecken, och bild inlägg på din blogg? Här är hur du kan förvandla din WordPress webbplats till en Tumblr stil blogg gratis.

Tumblr gör det döda enkelt att lägga upp bilder, videoklipp, citat, eller länkar på din blogg, och många användare föredrar detta till full blogginlägg. Men de flesta bloggar idag drivs av WordPress, som du kan köra på din egen server och anpassa din webbplats i större utsträckning än vad du kan på Tumblr. WooThemes nyligen släppt ett gratis tilläggsprogram, WooTumblog, som gör det enkelt att förvandla din WordPress blogg till en perfekt tumblog. Kolla in artikeln nedan för att se hur man förvandlar din webbplats inom några minuter.

Förvandla din WordPress blogg till en Tumblr stil Tumblog gratis [via Techinch.com]

Se till att du har rätt verktyg för att tjäna pengar på nätet. Välj rigt nisch eller affiliate Program.More än 1 miljon människor är att tjäna pengar på nätet utan högskoleexamen.

Meteen richting afwerking van iemands maatregelen excursie Ones veiligheid factoren zijn uw main Doel voorrang. Hoofddeksels träffade zwemvesten worden aangeboden träffade moet worden versleten tijdens de maatregelen. De vijver cursussen neiging Om ervaren träffade vakkundig onderwezen aan voldoen aan de verwachtingen i de Ons White water Vereniging sista minuten bali.

Det finns flera möjliga iterationer av ett parti schack (spel-träd komplexitet) än det finns atomer i det kända universum-beräkningar uppskattar antalet atomer i universum på ungefär 10 ^ 81 och antalet möjliga drag i en omgång schack vid 10 ^ 123.