vecka i Geek: Firefox OS Developer Preview telefoner att bli tillgängliga i februari

Vår sista upplagan av WIG för januari är fylld med nyheter länk täckning på ämnen som Ubuntu överväger en flytt till en utgivningscykel rullande, har vissa användare börjat uppleva uppdateringsproblem med Microsoft Security Essentials, har Google index “allmänheten” mer än 86.000 HP skrivare och mer.

Firefox OS telefon bilder med tillstånd av Mozilla Hacks blogg.

Firefox OS telefon bilder med tillstånd av Mozilla Hacks blogg.

 Ed Bott – ZDNet.

inb4apple kommer att stämma dem.

Ikoniska actionhjälte Sylvester Stallone minnesvärda talande stil är resultatet av en en skada under förlossningen, leverans pincett läkaren används avbrutit en nerv i hans käke och orsakade permanent förlamning av några av hans ansiktsmuskler.