som populär tjänst som ursprungligen ansågs vara ett aprilskämt?

Svar: Gmail

Ser man tillbaka från nuvarande, där Gmail är världens mest populära e-posttjänst, verkar det nästan osannolikt att vid starten den hånade som lite av dårskap.

Osannolikt det vill säga tills du inser Google lanserade tjänsten som en betaprodukt den 1 april 2004. För en kort stund, hela världen var skeptiska till idén om sökandet jätte komma in i e-affärer och skrev det hela ut som en tech-centrerad första april skämt.

Alla nyktrat till snabbt, dock, och att få in den exklusiva inbjuder endast tjänsten var det enda nördar världen över brydde sig om några månader efter tillkännagivandet.

Jag har helt glömt att det släpptes den dagen. Jag tror dock ihåg frenesi att få en inbjudan … och när jag fick min, blev tech kärlek. Det tog mig två månader att få en inbjudan och jag har varit en lycklig användare sedan dess.

Vid första anblicken du tror att YouTube lägga till kommentarer måste vara den bästa April Fools skämt som aldrig slutade.

Oh, My jag fick det rätt … Tänkte “företaget” skulle göra det som de alltid har den bästa april bedrar skämt

om YouTube kommentarer hade någon känsla av ordning eller ens en anständig förmåga att moderera och navigera det kan freaking awesome. Tyvärr är det en hemsk röra av skit som om de dåliga kommentarerna börjar komma människor antingen ge upp och låta dem vara eller stänga kommentarer tillsammans.