Varför är nya Google Maps olidligt långsam på min dator?

Den nya versionen av Google Maps är bra, men vad gör man när det fungerar smidigt för alla andra men det är olidligt långsam på dina egna datorer? Dagens Superuser Q & A inlägg har en enkel lösning för att hjälpa upp hastighet saker för en frustrerad läsare.

Dagens Frågor och svar session kommer till oss med tillstånd av Superuser-en uppdelning av Stack Exchange, en community-driven gruppering av Q & A webbsidor.

Superuser läsare Wayne vill veta varför de nya Google Maps är olidligt långsam på sitt hem och arbete datorer

Den nya versionen av Google Maps är olidligt långsam för mig, både hemma och på jobbet.

Detta har varit så aktuell fråga i flera månader nu. Finns det något som kan orsaka detta?

Finns det en enkel lösning för att förbättra hastigheten på nya Google Maps på Wayne datorer?

Superuser bidrags weinerk har svaret för oss

Det kan vara relaterade till hårdvaruacceleration frågor. För Google Chrome (version 36), prova detta (inga garantier om äldre / nyare versioner)

Källa: AskVG.

Anmärkning från Akemi: Du kan inaktivera maskinvaruacceleration i Firefox via avsnittet visas i fönstret Alternativ nedan.

Har något att tillägga till förklaringen? Ljud av i kommentarerna. Vill du läsa fler svar från andra tekniskt kunniga Stack Exchange-användare? Kolla in hela diskussionstråd här.

Jag har alltid trott att hårdvaruacceleration gjort saker och ting fungerar snabbare, inte långsammare.

Jag hade hoppats jag skulle åtminstone kunna läsa gatunummer på en brevlåda men nej, de är suddiga ut, så vad är poängen med att titta upp en adress och inte veta om du ser rätt hus?

Vanligtvis Google identifierar exakt rätt gatunummer, och jag tror att siffrorna bara suddig på begäran.

Innan du försöker denna korrigering, överväga att använda Bing Maps istället. Jag har bytt och det är ärligt talat lika bra. I Storbritannien kan det även vara bättre eftersom det integreras med Ordanance Survey kartor.

T-shirten var ursprungligen underkläder, men blev en ytterkläder plagg efter många amerikanska soldater under andra världskriget populariserade dem som ett klädesplagg som bärs av sig själv.