vad du sa: hur du dra nytta av virtuella skrivbord

Tidigare i veckan vi har bett dig att dela dina favorit Virtual Desktop tips och nu är vi tillbaka för att markera dem. Läs vidare för att se hur dina kolleger läsare dra nytta av virtuella skrivbord.

Virtuella skrivbord kan du enkelt ställa in diskreta arbetsytor genom att virtualisera det utrymme på skrivbordet. Om de har en enda bildskärm eller flera bildskärmar, läsare vägde in på hur du använder virtuella skrivbord hjälpte dem.

Metril skriver

Jag har oftast någonstans från 10 till 30 fönster öppnas, vare sig det är samma program eller olika program. Så det är mycket bra att ha min Aktivitetsfältet förändring för att återspegla det virtuella skrivbordet jag på och endast återspegla de omedelbart tillgängliga öppna fönster. Naturligtvis håller jag min Windows aktivitetsfält universella och har det visa mig allt.

Jag använder dem ungefär som flera bildskärmar. Jag ska hålla vissa saker öppna så att jag inte behöver minimera att byta dokument. Alt + Tab är bra om du bara har 2 saker, men när det är mer än så, arbetsytor är mycket bättre. Dessutom kan jag göra flera saker som andra har sagt.

För närvarande, jag har haft det så här; Desktop 1: Mine, krom (Google+, Minecraft Wiki), Desktop 2: Bluefish, Filezilla, krom (Google+, platsen jag jobbar på, phpMyAdmin sidan jag arbetar på, och kod uppslag), Desktop 3: Google+, psi, Shutter

Slå upp hela kommentarer tråd för att se vad andra applikationer HTG läsare använder.

Svag. Faktisk Window Manager är inte gratis och ser onödigt komplicerat. Dexpot är gratis (det kommer att be om en donation efter din 1000:e skärm switch, men aldrig igen och du kan avfärda det) och bara milt komplicerat. Jag har det inrättats för att arbeta precis som Desktop Manager i Linux, vilket är vad jag var ute efter.

@Dark Reality

Svag. Du knappt ens försökt Faktisk Window Manager. Det är inte gratis, men det kan vara hade för $ 10 genom Trial Pay. Visst ditt kreditkort har förmågan att skapa en “online bara kreditkort” nummer som du kan begränsa max belopp. Hitta det billigaste erbjudandet on Trial Pay (det finns $ 10 erbjudanden) och slutföra det. Få din licens. Gå och avbryta erbjudande on Trial Pay. Du har bara tillbringat $ 10.

Faktisk Window Manager kan vara så enkelt som du vill eller så avancerat som du behöver. Döm aldrig något utan att försöka det först. Det kommer att komma riktigt praktiskt för dig, speciellt när du faktiskt träffa människor.

Så vad ni två egentligen säger är att det finns flera sätt att olika användare kan försöka föredrar? Inget behov av att få snarky, eftersom vi alla har samma mål i sikte: att dela och lära av varandra.

@Pamela Foster. Skam var man inte känner så.

Hej alla

Jag försökte ovanstående program, men det verkar som jag får skrivbordsikoner som visas i alla virtuella fönster, jag försöker att hitta ett program som kan vara densamma som Linux Ubuntu (när du slår ett skrivbord det helt flyttar dig till en nytt virtuellt skrivbord med din egen anpassning på varje enskild skrivbordet)

den första jag provade: det är för komplicerat och fylld med funktioner som jag inte behöver, den andra en funktioner är perfekt men jag bara inte hittar det liknar Linux

Vänligen mata mig tillbaka ASAP som jag behöver det angeläget och jag har letat efter en sådan tillämpning under en mycket lång tid, moustafaborhan@gmail.com

Vita bakom Strunk och Whites ikoniska The Elements of Style skrivboken är ingen annan än E.B. Vit, författare till bästsäljande barn roman Charlottes webben.