titta på Netflix på din iPhone eller iPhone touch utan en jailbreak eller hacka

Att titta på strömmande Netflix innehåll på din iPhone i det förflutna du behövs för att jailbreaka och hacka den, men inte längre. Idag tittar vi på den nya officiella Netflix app som nu kommer att strömma innehåll till din iPhone eller iPod Touch.

Med införandet av ögonblick strömmande filmer från Netflix i webbläsaren eller andra medier program som Boxee, och zink TV … tjänsten bara blir bättre och bättre. Medan iPad-användare redan hade alternativet, igår lanserade en officiell Netflix App som låter dig strömma direkt innehåll från Netflix till din iPhone eller iPod Touch. Tidigare att få streaming till din iPhone du behövs för att jailbreaka den, men nu appen är officiell och du behöver inte oroa dig för tömning din iPhone eller iPod Touch garanti.

Obs: Du måste vara inloggad för en Netflix obegränsad direkt streaming konto som startar på $ 8,99, men appen är gratis.

Först måste du ladda ner och installera den officiella Netflix app antingen från iTunes (länk nedan) eller App Store direkt på enheten – här vi använder iPod Touch med iOS 4.0.3.

När du har installerat appen måste du logga in på ditt Netflix-konto eller skapa ett om du inte redan är medlem.

Efter att ha undertecknat i du kommer till din hemsida. Vi var positivt överraskad att se att vi omedelbart kan återuppta en direkt Streaming film som vi tidigare titta på Netflix via Windows Media Center.

Vi beslutade att gå vidare och återuppta filmen och fördes till en översiktsbild av vad dokumentären handlar om sedan tappas Fortsätt.

Filmen laddas snabbt och började från den punkt där vi slutade. Lägg märke till att du har grundläggande videouppspelning och volymkontroller som du vill titta på den på en dator.

I Genrer avsnittet kan du leta efter nya direkt strömmande filmer och andra videoklipp efter kategori.

Eller så kan du söka efter specifika titlar också.

Du kan gå igenom din direkt kö samt och se vad som finns i det och börja titta på något där också.

Medan du surfar de olika tillgängliga filmer kan du klicka på bilden för att börja spela det direkt …

Eller tryck på filmen namn för att få en överblick över vad det handlar om och lägga till den i direkt kö eller börja titta på det.

När du hittar en film du vill kan du enkelt lägga till den i direkt kö genom att trycka på Lägg till Instant knappen.

Då har du möjlighet att flytta det till toppen eller din kö eller knacka på OK att bara lägga till den i listan.

Här kan du se vi flyttade Start Trek: First Contact till toppen av vår direkt kö.

På startskärmen får du förslag på filmer i samma genre som de du har tidigare sett.

Dessutom, om du sett filmer, tv-program, eller lagt något till Direkt kö, som kommer att återspeglas i ditt konto på Netflix webbplats.

Och du kommer att kunna återuppta en film eller tv-avsnitt du var i mitten av på din iOS-enhet från datorn.

Med tillgängliga TV-program tillgängliga för direktuppspelning, kan du bläddra genom årstiderna och titta på specifika episoder också.

Precis som med filmer kan du spela upp dem direkt, lägga till dem i kö, och återuppta dem där du slutade.

Family Guy streaming via Wi-Fi till en iPod Touch … Toppen!

Du har förmågan att strömma innehåll via Wi-Fi eller via din 3G-anslutning på din iPhone. När streaming via Wi-Fi till vår iPod Touch vi hade inga problem med buffert försening eller stamma.

Det häftigaste om Netflix direkt Streaming är att du kan börja titta på en film på din HTPC, sedan gå in i ett annat rum och återuppta det på din bärbara dator, sedan avsluta det på din bärbara iOS-enhet direkt från där du slutade eller tvärtom. Naturligtvis inte allt är tillgängligt för omedelbar streaming ännu, men de lägger mer titlar varje dag, så det är trevligt att ha en obegränsad konto så att du kan få DVD-skivor av saker som inte är tillgänglig för direktuppspelning.

Det har ännu inte ge full funktionalitet som att hantera DVD-skivor i din Shipping kö eller hantera ditt konto, men för övergripande bläddring av direkt innehåll och titta på det från dig iOS-enhet, är Netflix app definitivt en vinnare.

Hämta Netflix för iPhone, iPod Touch och iPad

OK, så By När för Android? 🙂

Kan du strömma en film på iPhone 4, och anslut den till din tv och titta på det på det sättet? Som du kanske vara en kompis och vill titta på en film från din iPhone på deras tv.

Jag är allvarligt besviken vem betygsatt IT Crowd en stjärna.

Hej Toby, Netflix inte aux ut till VGA-utgång av sig själv, men med hjälp av ett fängelse bruten app som “tv ut tuner” det kommer att hjälpa till med det. Jag önskar att det fanns något sätt att buffra filmen ändå. Jag bara reste över 3 stater med iPhone ansluten till min videosystem i bilen spelar netfilx filmer för barnen. när god täckning av 3g områden det fungerade bra. men när reste till 3G-täckning eller kantområdena rättvisa, även saker som att gå igenom undergångar, dalar eller andra hinder och filmen börjar hänga direkt. Jag skulle gärna vilja se nästa version med videoutgång inbyggd och antingen buffert alla eller ens några av filmen!

YAZ

Hur ansluter telefonen till TV: n?

Vi kommer på en flygning i morgon. Finns det ett sätt att använda Netflix utan en WiFi-anslutning, dvs kan vi ladda ner filmer och titta på dem på flyget? Jag vet inte riktigt vill betala wifi avgift.

Prickarna på tärningar och domino kallas “kärnor”, termen avser en grupp av små men lätt räknade artiklar och används också för att hänvisa till frön av några små frukter såsom mandariner.