Weather Underground app nu tillgänglig för Android och iOS

Android / iOS: Weather Underground var den första internet väder plats och samlar in data från 22,000+ kvartersstationer, nu kan du få den enorma väderrapportering på din mobila enhet.

Weather Underground är en fantastisk rapportering webbplats väder som kranar i ett stort nätverk av lokala väderstationer att rapportera upp-to-date och korrekt väder. Snarare än att förlita sig på en timme gammal uppdatering från en flygplats 30 miles därifrån, Weather Underground ger dig en nyligen uppdaterat genomsnitt från alla väderstationer utspridda you-några av stationerna uppdaterar så ofta som var 2,5 sekunder.

Rapporter innehåller aktuell temperatur “känns som” temperaturen med vindens kyleffekt i beräkningen, timme och 7-dagars prognoser, liksom vindhastighet och vindriktning, luftfuktighet, daggpunkt, synlighet, lufttryck, radar avläsning och vädervarningar.

Hit upp länken nedan för att ta en gratis kopia för Android och iOS-enheter.

Weather Underground [via Addictive Tips]

Trevlig! Verkar legit!

Jag önskar att de hade också Beaufort som vindenhet mätning ändå.

1

Jag laddade denna applikation till min Toshiba “Trivs” tablett, och även om det fungerar bra att rapportera vädret “… runt min plats …”, ABSOLUT vägrar att visa i liggande läge och kvarstår i vistas i porträttläge!

Jag funderar på att ta bort det och gå till andra väderrapportering program (som Weatherbee).

Android-versionen är crashy och inte fungerar när den är inställd på metrisk (fortfarande visar hälften av uppgifterna i amerikanska enheter). Varade ca 8 minuter på min telefon. Bästa väder app jag någonsin har hittat är fortfarande en mapp med bokmärken.

Också på iPhone App laddar en “annonsblad” process som fortfarande finns kvar på även när du stänger appen

Det passande namnet Honey fågel har en särskild uppmaning den använder för att leda människor till bikupor, människorna handskas med bina, skörda honung, och Honey får en aktie.