vad datorns tangentbord i framtiden kommer att se ut [humoristisk bild]

Visa större version

Tangentbord Framtidens [via MakeUseOf]

Se om det regnar nyckel

Jag är inte så långt borta … ännu, men jag kommer inte att öppna ett fönster tills jag går on-line för att kontrollera temp. Jag gnäller också till kassören om golvet besättningen har fryst mat ön avstängd.

Jämför med Kennewick Mannen som bodde med ett spjut punkt inbäddad i höften. Ingen sjukförsäkring, ingen Rumsservice, ingen TV fjärrkontroll.

Jag jobbar på en AHK skript för att kontrollera temp för mig just nu. Om det är över 65 grader, dyker en meddelanderuta upp …

“Det är ok att öppna fönstret, älskling.”

Som jag svara, “Är du säker?”

Titta på huset från rymden !!, Awesome !!, jag gör det på min fritid!

D’oh! Var är valfri knapp?

LOL !!! ctrl / alt / ta bort har blivit en nyckel !!: D

Var är “falska!”?

WTF! Borde det inte vara “HELL NO” (inte “HELLS NO”)?

så ledsen, rolig bild men men jag känner mig som denna generation är gtting dummare och dummare. Du vet de enda personer som inte har barn i dessa dagar är smarta människor och dumma som är har, laddar, skrämmande idé.

@lizbit; Ja, har du sett filmen “Idiocracy” … 😉

Jag får inte det – hur ska du bifoga den där saken till iGadget; LOL?

@lizbit

Jag tror att du skulle njuta av filmen, “Idiocracy,” om du inte har sett det redan.

På riktigt:-)

@ Lint … Hells nej!

Re Idiocracy: Ja, definitivt väl utnyttjad tid.

@lizbit

Åh, älskling … det har varit sant sedan urminnes tider. Människor får någon dum, för det mesta, det är bara att dessa dagar, har de möjlighet att visa sin dumhet på flera världsomfattande stadier, artighet av YouTube, Facebook, Twitter och liknande.

Var det inte Robert Heinlein (genom Jubal Harshaw) som sade något om att den största orsaken till människors neuros var ständigt utsätts för och delta i neuros av 6 miljarder främlingar? Pojke, han kallar det ett rätt!

Vad datorns tangentbord i framtiden kommer att se ut som

Caps Lock är nu SHOUT LOCK!

@andria vad är det med dig och skriva sidans titel varje gång ?! Det börjar bli irriterande.

LOL Jag älskar ctrl / alt / del nyckel

Var är “meh” ???

Steve Jobs var den officiella bröllopsfotograf för Larry Ellison fjärde bröllop.