VirtualBox 4,0 stenar tillägg och en förenklad GUI

Om du är ett fan av VirtualBox du definitivt vill ta den nya 4,0 uppdateringen kommer det packat med en förlängning chef, en fräsch och användarvänligt GUI, levande virtuella maskinen förhandsvisningar, och mer. Kolla in vår skärmdump tur för en närmare titt.

Det nya gränssnittet är en betydande förbättring jämfört med den gamla. Tidigare information om dina virtuella maskiner packades i en två-tab gränssnittet på den högra sidan av huvudfönstret. Informationen var där men det var inte mycket väl organiserad. Nu information tydligare organiserad och delas in i grupper som General, System, Display, lagring, ljud, nätverk, och två praktiskt längst ned för att se vad USB-enheter och delade mappar är kopplade till den virtuella maskinen.

Överlägset den största förbättringen i översiktssektionen är emellertid införandet av direktförhandsvisningen. I skärmbilden ovan du ser min Snow Leopard skrivbordet i den virtuella maskinen, i det ögonblick jag tog skärmdump. Du kan justera uppdateringshastigheten mellan varje halv sekund ända upp till var tionde sekund (eller inaktivera det alla tillsammans).

Även om rovet kan vara slim-uppdateringen bara kom ut, trots allt-VirtualBox är nu töjbart. Den första förlängningspaketet är en officiell en från Oracle och inkluderar tillägg för att stödja USB 2.0-enheter, VirtualBox RDP och PXE boot för Intel-kort. Med tanke på VirtualBox enorma popularitet, förväntar sig att se en flod av förlängningar erbjuder alla typer av anpassade tweaks och förbättringar.

Obs: Vi upplevde en mycket udda men repeterbara fel när du hämtar och installerar förlängningspaketet. Om vi ​​hämtade den på vilken dator som helst med hjälp av Google Chrome installationen av förlängningspaketet skulle fel med felet: RTZipGzipDecompressIoStream misslyckades: VERR_ZIP_BAD_HEADER. Felet inträffade endast när förlängningspaketet har hämtats i Chrome. Byta till Firefox eller Opera gav en smidig installation. Om du stöter på samma fel, bara byta webbläsare tillfälligt.

Historiskt, flytta virtuella maskiner runt involverade lite know-how. Du var tvungen att redigera XML-filer, justera inställningarna, se till att du lägger filer i precis rätt plats, och andra teknikaliteter som kan leda den export och import process vilse. I VirtualBox 4.0 exporten / importen är död enkel. Från och med denna uppdatering VirtualBox stöder nu Open Virtualization Format arkiv så att alla dina export är prydligt förpackad i en enda fil-redo för säkerhetskopiering eller transport till en annan maskin. VirtualBox stöder också importera skivor utanför VMDK format, vilket gör det enkelt att importera andra virtuella diskar.

Utöver de stora förbättringarna: förbättrad GUI, töjbarhet och lätt virtuell maskin import och export, det finns en massa förändringar under huven. radering Maskinen är nu mer noggrann när du tar bort en maskin allt går med it-inklusive alla snapshots, sparade tillstånd, och även (om du växla inställningen på) bifogade skivavbilder. 32-bitars gästoperativsystem kan nu få tillgång till mer än 2 GB RAM och det finns en hel del buggfixar och nya hårdvarustöd paket som mopp upp några problem med Intel ljud hårdvara och andra frågor leverantör kompatibilitets. Kolla in hela ändringsloggen här för mer information eller gå in på länken nedan för att ta en kopia av VirtualBox 4.0

VirtualBox

Fortfarande ingen dra-och-släpp-stöd men.

Hur lyckades ni installera Leo där?

Ger det stöd för Windows 7 Aero effekter?

Jag undrar hur fick du Snow Leopard igång på det?

Jag älskar Virtualbox! Men det dåliga är … ingen Windows 9x stöd!

men den har inget stöd för webbkameror ännu … och som suger!

@David

Jag försökte göra det möjligt 7 Aero effekter 4.0. Fortfarande verkar inte fungera. Men för mig, det är bara ögongodis och slutar inte funktionaliteten.

Är Extension Pack körbara blockerad? “Högerklicka egenskaper Avblockera”

Bättre fråga är “varför” skulle du vilja få Leo på det?

Så även innan jag såg den här artikeln, jag hade redan hämtat och installerat VB 4,0 Jag installerade Ubuntu 10.04 men sedan efter att ha installerat gäst tillägg, allt gick nedförsbacke därifrån. Jag kan bara se ha min VM skrivbord. Så det kan ha några buggar att räkna ut fortfarande.

Dessutom, vad alternativet skulle / ska jag välja om jag vill installera Mint 10? Skulle det vara ubuntu eftersom den är baserad bort av ubuntu eller skulle det bara vara en generisk linux 2.6.xxx ???? Någon har några idéer?

Bra uppskrivning och bra information. Tack för artikeln.

-Spydey

När jag dubbelklickar efter installationen skickar mig ett fel ….

Hur du lyckas installera snöleopard,? Please please please … .. Nyare används mac. Jag vill händerna på det OS,. Behaga endast utbildning ändamål.

Spydey – välj bara den version av Ubuntu som Mint bygger på. Så om du har Mint Julia väljer Ubuntu 10.10.

Leve Virtual Box.

Gå till VMware Workstation .. Det ger nästan alla funktioner ni oroar cirka inte havin i Virtual Box 🙂

@ PradeepCS …. ni har rätt – även VMware Player – som är lika fri – ger allt, och lite till … Jag har fler alternativ på skärm än i Virtualbox. Jag kör Snow Leopard i ett anständigt läge. VirtualBox behöver göra några ikapp fortfarande

@ Spydey …, Installera Mint 10 som bara en generisk Linux 2.6. Det fungerade bra i den tidigare versionen.

Hur i hela världen fick du Leopard att köra på det?

Jag fick Snow Leopard Retail kör bra, men jag äger också en Macbook Pro som jag använder som värd.

Gissa din nästa how-to bör titeln hur man får snöleoparden körs i Oracle VirtualBox.

Påståendet att “orange” är det enda ord i det engelska språket utan rim är falsk. Det finns hundratals ord utan perfekta rhymes inklusive: glödlampa, filmade, nionde och snarare ironiskt, dikt.