vecka i Geek: Windows 8 användare i riskzonen på grund av saknad dvs 10 flash-uppdatering

Denna veckas upplaga av WIG är fylld med nyheter länk godhet som täcker ämnen såsom Windows 8 Pro nedgraderingar till Windows 7 och Vista kommer att vara möjligt, Ubuntu Live-CD är nu död, Guild Wars 2 lider en pågående lösenord attack, och mer.

Obligatoriska “Windows 8 Windows 7 är en uppgradering, inte en nedgradering” kommentar.

@Spiny Norman: Om detta var Facebook, skulle jag “som” den kommentaren.

Windows 8 säkerhetsproblem är ganska uppblåst. Först av allt, påverkar bara det Metro-versionen, andra Metro-versionen tillåter endast flash på vitlistade PLATSER. Vad detta innebär är, kommer inga obehöriga platser kunna dra nytta av blixten sårbarhet såvida de inte är godkända av Microsoft först.

Icke-fråga på beta programvara.

Windows 8 är en uppgradering från Windows 7.

Ekvatorn passerar genom 13 länder: & Ecuador, Colombia Brasilien, Sao Tome Principe, Gabon, Republiken Kongo, Kongo-Kinshasa, Uganda, Kenya, Somalia, Maldiverna, Indonesien, och Kiribati.