vecka i Geek: malware angripna billig hårdvara edition

Denna vecka har vi lärt oss att skapa anpassade Windows 7 Jumplists för appar som inte har dem, generera ett slumpmässigt lösenord från kommandoraden, trådlöst synkronisera / dela en musiksamling med en mobiltelefon, göra upp och ner text, vet vad WLIDSVC.EXE & WLIDSVCM.EXE är och varför de kör, och mer.

Foto av LostCarPark.

Ubuntu 10.10 “Maverick Meerkat” blir den nya Ubuntu Font som standard, men vad händer om du använder 10.04.1 “Lucid Lynx”? Detta inlägg ger en snabb överblick över det nya teckensnittet och ger en deb-fil nedladdningslänk för att lägga till din “Lucid Lynx” installera.

Foto av Ubuntu Vibes.

Ubuntu Font Lands officiellt i Maverick, Final Installer Bildspel Revealed

Foto av Hikaru Kazushime.

Ed Ward lägger till en helt ny nivå av motivation för människor att rösta i det kommande valet Sim City. Rösta eller dö. Bokstavligen.

Foto av Collegehumor.

Sim City Mayor

Foto av uniinnsbruck.

Fler fantastiskt frågor med bra svar för dig från Super User.

Titta igenom våra två nyaste programvara recensioner.

Njut läsa igenom våra hetaste artiklar från den senaste veckan.

Mer geeky godhet för din läsning njutning från ett år sedan.

Det har saker insvept för den här veckan. Kom ihåg att hålla de stora tips som kommer in till oss på tips@howtogeek.com.

Foto av Stuck in Customs.

Igår, 2 oktober, lördag, hade du en punkt på Ultimate Boot CD. Ansluta till den länken och den meddelar nedladdningen är gratis. Klicka på ladda ner och det överför dig till en webbplats som säger att produkten kostar $ 49. Någon där vid “howtogeek” borde göra sina läxor.

“Steve”, bör du lära dig att internet.

@StevenTorrey

Ultimate Boot CD är fortfarande fritt tillgänglig från denna länk: http://www.ubcd4win.com/downloads.htm

Jag gissar att du klickat på en annons eller någon annanstans av en slump och antas fel.

Detta är inte första gången som du har klagat heller, men tyvärr du är mycket vaga med dina klagomål, och du har gett fel e-postadress så att vi inte kan kontakta dig.

Inte mycket hjälpsam.

Precis som vi bana runt solen, våra solen banor runt centrum av Vintergatan, en “sol år” är en mycket, mycket lång tid, men eftersom solen är 26.000 ljusår från centrum av galaxen och slutför en bana endast en gång varje 226 miljoner år.