vecka i Geek: Google Chrome stiger till toppen av webbläsaren hög, blir # 1

Vår sista upplagan av peruk för maj är fylld med nyheter länk godhet som täcker ämnen såsom en smartphone kapning sårbarhet påverkar AT & T och 47 andra flygbolag, ett möjligt problem med Windows 8 uppstart alltför snabbt, hälften av PC-användare är pirater enligt en studie, och mer.

Diagram artighet av Statcounter.

Die IE, DÖ! Du har förbannat oss tillräckligt länge …

är det sant att krom vet vad jag åt i går kväll?

IE är inbäddad och Chrome buntas i andra nedladdningar så Firefox starka andel är nere på sin fina prestanda och preferenser den har med dem som värdesätter deras netto frihet

Som vi kasta bort en digital master (IE) vi vänder oss till en annan (Google). Uppenbarligen har Google inte brutit oss tillräckligt med sin “politik” och produkter som behandlar alla som digitala boskap – eller lämlar!

Jag är också påminns om ett gammalt talesätt att vägen till helvetet alltid är belagd med goda avsikter. Den sortens får mig att undra var Googles mantra av “göra något ont” är verkligen leder oss.

@question, Chrome vet bara om du berättar det :-)!

Tack vare den relativt korta livslängden på pappersbaserade valuta, USA finansdepartementet håller upptagen kassera gamla skadade valuta och skriva nya lager, varje dag finansdepartementet pressar vev ut 38 miljoner amerikanska sedlar värda cirka $ 750.000.000.