vecka i Geek: Aero Glass-funktionen kommer att tas bort från Windows 8

Denna veckas upplaga av WIG är fylld med nyheter länkar täcker ämnen såsom start finansieras av Microsoft syftar till att döda BitTorrent trafik, har en återställnings funktion lagts till Firefox 13 beta, kommer Windows 8 uppgraderingar för nya PC köpare kostar $ 14,99, och mer.

Jag tror att människor från Microsoft blir galen varje dag ……

Jag förstår verkligen inte varför de vill göra Windows så svag som de verkar göra …; Min huvudmonitorn är 40 “, och min dator kan hantera miljontals färger på 2 high end grafikkort, 4 skärmar totalt … Nu Microsoft vill återgå till samma nivå som EGA eller CGA grafik 20 udda år sedan …, det är patetiskt …, jag gillar Aero …, jAG hATAR, verkligen verkligen hatar billiga ser Metro UI …, det är som Microsoft medvetet gör oss inte vill uppgradera till Windows 8 …;. Hittills ser jag ingen anledning att uppgradera … min dator redan stövlar på några sekunder från en SSD …, Allt jag har går bra …, jag ser någonsin få en pekskärm inte … (även om de gjorde dem lika stor som min nuvarande skärm, skulle jag inte kunna nå alla det från min stol …), och de “charm” och hörnområdena i Windows 8, inte verkar fungera bra med flera bildskärmar …

Så låt oss recap …; Inga fler Startknapp …, Inget vackrare skrivbord med små ikoner …;. Inga fler Media Center Inga fler Aero …; Japp … får mig att vilja uppgradera … .. INTE ….

Så låt oss återblick …, “Inga fler Startknapp …” Metro Skärmen är på startknappen, “No vackrare skrivbord med små ikoner ….” Falskt. Skrivbordet är fortfarande där,. “No more Media Center” Falskt. Media Center kommer fortfarande existerar,. “Inga fler Aero …” True.

En för 4. Bra jobbat.

@DaFoo

Du menar att saker som “fil” “redigera” “hjälp” i ett program ska ha separat sida? Startknapp är det för enkel åtkomst och hela skrivbordet är för bättre användning, som jag kan köra Rainmeter och har allt där.

Han menade vacker skrivbord, dvs en som har aero .. Haaa .. du kan inte ens förstå det?

Totalt Microsoft just nu vill göra något ur lådan för att ta everyone`s uppmärksamhet, de gör en jävla bra jobb om det, endast sak, de gör folk inser att varför de inte ska köpa Windows 8.

Microsoft: F ** K DIG OCH DINA patetiskt S **** Y Metro UI

Astronaut sovutrymmen kräver god ventilation, i mikrogravitation miljö utandad koldioxid kan samla runt den sovande astronaut huvud om det inte trycks bort av frisk luft.