vända icke-resizeable fönstren bringas resizeable fönster

Är du frustrerad med Windows App fönster som inte kan ändra storlek på alla? Nu kan du använda några “attitydförändring” och ändra storlek dessa fönster med ResizeEnable.

Innan

Alla är bekanta med många app fönstren i sina Windows OS som helt enkelt inte kan ändra storlek. Vad du behöver är samarbete, inte attityd. I vårt exempel valde vi “Aktivitetsfältet och Start-menyn Properties Window” … märker markören i det nedre högra hörnet. Ingen storleksändring tillfredsställelse tillgänglig på alla …

Efter

Programmet levereras i en zip-fil med tre filer som visas här. När du har uppackade programmet placera den i ett lämpligt “Program Files”, skapa en genväg, och du är redo att gå.

Det kommer att finnas en “systemfältet ikon” med endast två “Snabbmenyn” objekt … “Om & Avsluta”.

Här är en snabb titt på “Om fönstret” som talar om exakt vad ResizeEnable gör. Lägg märke till att det visserligen att man ibland kan ha ett fönster som inte kan svara korrekt.

Nu tillbaka till vår “Aktivitetsfältet och Start-menyn Properties Window”. Lägg märke till storleksändring markören i det nedre högra hörnet … .time for some fun!

Under vårt test “Aktivitetsfältet och Start-menyn Properties Window” var plötsligt en dröm att ändra storlek.

Att våga sträcka fönstret ytterligare … nu det är vad du kallar “stretching” fönstret i förhållande till sin “ursprungliga storlek! Tänk på alla fönster som kommer att vara mycket lättare att arbeta med nu …

Slutsats

Om du har varit frustrerad med icke-resizeable fönster då ResizeEnable kommer säkert att sätta ett leende i ansiktet när du tittar på de fönster plötsligt blivit mycket mer samarbetsvillig. Detta är definitivt en app som är värt att lägga till ditt system.

länkar

Hämta ResizeEnable (zip-fil)

Tack! Det fungerade! Nu, när jag stänger dialogrutan och öppna en annan dialogruta, går det tillbaka till sin normala storlek efter storleksändring innan du stänger dialogrutan. Det är kul!

vad som verkligen suger är det inte lämna fönstret med denna storlek, måste du ändra storlek på gång>.>

Detta verkar inte fungera för dialog Vista msconfig fönster.

Slutligen MSCONFIG fönster kan ändra storlek! Jag önskar bara att det höll storlek jag in det till nästa gång jag öppnade det – trots allt detta lilla hack kontinuerligt körs i bakgrunden.

Det kan inte heller ändra storlek tillbaka till förstorad format efter krympning alla fönster. Texten går liten och liten. Det är bara ett öga catchy fungerar inte.

Försökte det, körde den. Fönstret storlek, men ingenting innanför fönstret gjorde det. Jag försökte aktivitetsfältet fönstret som visas ovan. Har inte provat något annat än. Och jag kör Windows 7.

Att mina vänner, är varför du ändra klass namnen på dina modala dialogrutor! om du förstår spionera ++, vet du vad jag menar

tack tack,. ofta dialogrutor visar brukar del av lådan på min netbook på grund av sceen storlek. Jag skulle bara försöka gissa nedre rutan svar. Detta program är ett måste på min netbook, tack, woody

Jag har installerat det, men det fungerar inte. Jag försökte det på samma fönster som exempel. Ingen gå,. Jag har Windows 7 64-bit.

john – Att mina vänner, är varför du ändra klass namnen på dina modala dialogrutor! om du förstår spionera ++, vet du vad jag menar

@John – istället för att vara snarky, varför inte dela din kunskap.

Väldigt söt! Jag fick alltid frustrerad med små fönster som ska vara skalbart, men enkel arent’t. Denna lilla program helt enkelt justera denna inställning 🙂

@Skywalker – Godkänt! Jag älskar denna lilla program och har det inrättats på varje Windows-system som jag har. ^ _ ^

Roger – @John – istället för att vara snarky, varför inte dela din kunskap.

De “leets vilja göra sig verkar längre genom att skära av huvudet på andra – naturligtvis du vet det, så varför bry sig killen. Han känner sig underlägsen, så han måste använda passiv aggressivitet för att attackera andra. Jag tycker om att göra det direkt. Han är en dipshit!

John vet spion ++. dadwhiskers vet john. LOL

Rätt på, Äntligen får jag ändra storlek de pesci små fönster så att jag kan se vad sjutton I’n gör,. Fungerar bra på min Vista-dator ….

Phoebe Snetsinger (1931-1999) var den mest fulländade birder i världshistorien-under loppet av sitt liv hon observerats och dokumenterats 8,398 olika fågelarter.