vad du sa: har registret städare hjälpt datorn … någonsin?

Tidigare i veckan vi har bett dig att dela dina erfarenheter med Windows-registret rengöringsapplikationer. Du svarade med hundratals svar och nu är vi tillbaka med en roundup av de viktigaste idéer och läsare erfarenheter.

Windows-registret rengöringsapplikationer är lite av en gråzon när det gäller att beräkna underhåll. Många människor svär av dem, många fler förlöjliga dem, och en hel del mindre kunniga användare få luras av skadlig kod poserar som ett måste registret renare. Vi bad dig att väga in med dina erfarenheter och ni snabbt formas till två skilda läger.

Många läsare hade mycket starka åsikter om tvivelaktiga och direkt skadliga effekter av att använda ett register renare. Läsaren Tynen skriver

Jag brukade använda registret städare. Men efter att ha brutit min dator så många gånger jag slutade. Personligen tror jag att de är helt värdelös. Jag skulle hellre återuppbygga min dator.

Allen följer upp med

Jag har inte använt en i år, och det är min kommentar om hur bra de är.

Parahumanoid rekommenderar mot dem men föreslår ett sätt du kan städa upp efter lata applikationer

Provat dem. Meningslös och farlig. Det bästa du kan göra är att använda ett register bildskärm för att logga din installationsprocessen, så att du kan städa upp efter avinstallera genom att kontrollera nycklarna kvar.

Den ovewhelming känsla över “Inte på min dator!” Svar var att de gör mer skada än nytta, de är för stark för oerfarna användare att köra runt med, och som ökar i prestanda var antingen minimal eller direkt trott.

Andra läsare såg värdet i att använda registret städare men bara om du var mycket försiktig med att använda dem. Ashutosh skriver

Jag ibland använda registret renare tillgängliga i CCleaner. Jag har märkt att det inte är lika aggressiv som några av de andra registret städare där ute, och så chanserna att något viktigt att få bort är verkligen mindre (det finns fortfarande en backup alternativ, i fall något händer).

Jag har naturligtvis aldrig sett några hastighet förbättringar. Det är bara rengöring av oönskade skräp som gör mig lite glad varje gång jag kör det.

Vi var tvungna att skrocka lite på sin sista meningen, ibland dator underhåll är bara för att tillfredsställa OCD nörd i oss alla.

Dave varnar oss att vara ännu mer noggrann

Om du inte förstår vad du jävlas med och kan fixa det, rekommenderar jag lämnar den ensam. Jag gör aldrig en filt beslut om vad en viss verktyget erbjuder, bara vad jag känner igen. Jag vet att vissa av de nyare uninstallers införlivar avlägsnande av artiklar från registret, men ändå oss med försiktighet (och en säkerhetskopia)

Goda råd, Windows-registret är oerhört komplexa och det är inte mycket läsbar. Om du inte vet vad du tittar på, inte litar på program som just skannas registret för att veta heller.

Andra läsare hade flyttat från att använda allmänna registret städare och begränsat deras arbete till applikationer som fokuserade bara på att ta bort registerposter för de program de avinstallera. Brian skriver

CCleaner har varit bra för att rensa skräp från avinstallerade program. Men nyligen hittade jag även denna onödigt eftersom jag nu använder Revo Uninstaller, som gör ett bra jobb med att ta bort den gamla appen gunk.

Detta är ett bra sätt att spela det säkert. Revo listor endast registernycklar som är relaterade till den app du avinstallera och låter dig plocka russinen vilka det kommer att ta bort. Det är mycket svårt att gå fel med den här typen av bevakade rengöring.

Många av de läsare som använde dem uppgav att de såg mest förbättringen på äldre maskiner och de med massor av program som är installerade (eller nyligen borttagna). Mike Kluczan skriver

Ja, jag har använt dem även om du inte vill en alltför aggressiv. Jag har märker förbättringar från nästan ingenting till otroligt. Dessa var, förresten, alla på gamla till mycket gamla datorer eller datorer som nästan var toppade ut (200 – 300 installerade program etc.). De gör en skillnad om datorn inte har mycket reserv men don `få en alltför aggressiv eller det kommer rensa upp saker du inte vill städas upp.

Reader cmo999 ekade denna känsla

CCleaner är rätt väg att gå. Jag tror att det är en förbättring i prestanda från att hålla registret ren, men min dator är ganska gamla och någon nämnde tidigare att det inte kommer att göra skillnad på nyare datorer.

Kevin hade liknande erfarenheter

Först när jag jobbar på äldre datorer Jag ser en stor skillnad i hastighet, men det är om detta.

För mer insikter om registret rengöring i en mängd olika inställningar, slå upp kommentarerna om det ursprungliga inlägget att se när dina kolleger läsare lämna sina datorer ensam, när de rullar ut sin verktygslåda, och när det är dags att bara uppgradera en maskin och gå för stora prestandavinster.

Har du en fråga som du vill sätta före HTG personal och publik? Skjuta oss ett mail på tips@howtogeek.com och vi ska göra vårt bästa för att ge den uppmärksamhet den förtjänar.

Windows 7 SP1 x64 dator

Användar registret städare och även registret defgraggers.

När ungefär 10 år sedan jag hade ett problem med en när jag använde en betaversion.

Moraliska av historien

Registret städare och Defraggers är bra, Beta s är farliga

Deragging registret från min erfarenhet är ett nej nej, jag skulle göra och varje gång det skulle frysa och sedan går jag för att starta och BOOM systemfel, måste installera om hela OS igen, reg städare Jag har haft god framgång med dem

Till alla som hävdar att registret städare kommer att förbättra prestanda: Förklara exakt hur att ta bort oanvända registerposter kommer att förbättra prestanda.

Föreställ dig en parkeringsplats storleken på London eller New York, delas upp i enstaka bil partier sedan föreställa sig konsekvenserna av att ha ett tiotal döda bilar upptar dessa utrymmen? inte slutet av världen eller hur? nu använda denna analogi till registret och du ser min poäng! saken är enorm och har en bit av skräp kommer inte att göra någon skillnad i min ödmjuka åsikt

Varje gång jag använder ett register renare min Video Player slutar spela mina videofiler, stannar min videoredigeringsprogram fungerar. Det kan inte konvertera videofiler längre. Det visade sig att det tar bort en del av de codec-filer som min programvara behöver. Sedan dess har jag slutat använda dem. Jag använder bara en vanlig skydd för underhåll.

Du vet vad sedan 2008, har jag försökt ganska mycket varenda registret rengöring programvara där ute för att se hur effektiva de är och efter många test, här är vad jag hamnade röstning dessa mjukvaror med

1- Auslogics BoostSpeed5 (9,6 / 10). Detta är en av de som jag personligen var inte fläkten inte förrän test bevisade annars. Efter flera tester på olika miljö, denna allt-i en stämma upp programvara har visat sig vara effektivt vid att bli av föräldralös och föråldrade registernycklar / problem på ett säkert sätt. Det är helt enkelt att använda och utrustad med upp till 20 tweaks och påskynda verktyg för att göra ditt system startar och presterar som nytt. Nyligen AVG, säkerhets Vendor, köpte ett partnerskap med dem och utformade AVG PC Tune Up 2011 baserat på Auslogics Boost motor !!

2- Iolo System Mechnic10 (9,5 / 10). Allt i ett system underhåll som är i stånd att ge livet tillbaka till din gamla dammiga dator! Den är utrustad med upp till 30 rensningsverktyg som gör ditt system mycket snabbare och säkrare än du skulle föreställa. Efter 9 månader av att använda deras 12 månader betald prenumeration, jag är helt nöjd med min dator prestanda.

3- Magix PC Check och Tuning 2011 (8,5 / 10). En annan fenomenal hög kvalitet programvara som erbjuds av MAGIX AG, denna gång snabba upp din dator. Det är en annan Allt i en optimering och påskynda verktyg för att få bort alla kluster och registreringsfel i ditt system. Riktigt kraftfull, tillförlitlig, säker och effektiv. Erbjuds som Fri och Pro.

4- ställa upp Utilities 2011 (8,0 / 10). Ett tyskt företag med mycket välkänt i PC optimeringar och påskynda. Utrustas med upp till 10 kraftfull säker och lätt att använda påskynda verktyg. Deras betyg gick lite ner sedan 2010 dock fortfarande en av de bästa underhålls mjukvaran ute. Nyligen Avira, säkerhets Vendor, köpte ett partnerskap med dem.

5- IObit System Care 3,5 (7,0 / 10). Ett nytt bolag grundades 2004, som specialiserat sig på säkerhet och PC prestandaproblem. Deras allt i ett system vård programvara kombinerar snabbhet och kraftfullhet på att bli av registret problem. Utrustad med många säkra verktyg som kan snabba upp ditt system. Efter flera tester men ibland tycktes ge en tillfällig optimeringsmetoder som de testade datorerna hade antalet Frys perioder även efter system vård kolla upp utfördes och satt till max. I allmänhet är det dock rimligt PC underhåll lösning med härkomst effektivitet.

Självklart, jag har provat en annan 30 andra, dessa som verkar dock att kombinera kraft, effektivitet, tillförlitlighet och effektivitet.

Till tidigare affischer som “Lonnie” och “I-vågar-du”

Minska registerposter -i teori- kommer att minska den totala storleken på registret. Så om registret är mindre då det skulle ta mindre tid att söka igenom vilket i sin tur bör göra saker snabbare – eller så säger “experter”. Och till en nära försumbar grad de har rätt. Men det är nästan försumbar. Jag menar, det är nästan samma som att säga till någon att deras gas körsträcka förbättras by.0001% om de kastar askan kassetten ur sin bil. Det skulle vara en förbättring, men skulle det verkligen?

Problemet är registret egentligen inte växer så mycket i storlek när du bara installera ett program eller justera något som förändrar eller lägger till en registerpost. Och bara använda datorn nästan aldrig gör något betydande till registret heller. Så rensa eller ta bort gamla / oanvända / onödiga registerposter verkligen inte göra mycket för prestanda – vanligtvis! Och jag säger “oftast” eftersom tiden och under betydande användning dessa poster så småningom kan bli problem, men det skulle vara ovanligt för de flesta användare (i de fall det skulle vara lite som flera askkoppar fulla av bly). Ärligt talat, är det oftast konfigurationsproblem, orena cachens och / eller andra meningslösa filer som inte alltid får den hiva-ho som ofta orsakar prestandaproblem – inte registret.

Min enda oro är när det blir fragmenterad eller så rörig upp att det tar för mycket tid att hitta saker. Detta låter väldigt lik hårddisk fragmentering och det är! För när man tänker på det, är registret egentligen bara en annan fil som är också benägna att bli fragmenterad. Men att flytta en fil som är i ständig användning som registret är oftast mycket svårt om inte omöjligt att ta itu med och varför registret är nästan aldrig rört vid defragging – vid leasing inte utan omstart.

Så det egentligen inte förvåna mig vad de flesta människor säger. Det är verkligen något meningslöst att rensa registret eftersom de flesta människor i allmänhet inte har någon verkligt behov av att. Och som jag redan påpekat, bara med hjälp av en dator egentligen inte göra mycket för att registret heller. Så brukar vid tidpunkten registret är något verkligt behov av någon intern hushållning uppmärksamhet – att inte tala om någon “rengöring – hela datorn har levt ut det liv eller har haft det OS helt installeras.

Jag tror att rengöra registret på datorn är användbar om datorn är en famillial dator med barn som använder den. Normalt jag använder programmet Revo Uninstaller. Så när jag avinstallera något jag väljer “avancerad unstall”. Så det bort värdelös nyckel i registret. Jag använder längre renare eller defrag i Windows7 inte.

Trevligt inlägg btw 🙂

Revo är fantastiskt, men jag inte längre använda den med nätrelaterade aps som comonly har en tvåstegs avinstallationen där objekt städas ut / flyttade efter en omstart.

Jag dödade min tcp / ip stack efter borttagning Bonjour med Revo.

Annat än att Revo stora och visar hur lat de uninstallers verkligen är.

Bahhumbug, jag har haft några problem med registret städare någonsin. Revo Uninstaller är stor men även det missar en hel del registerposter. Försök att köra CCleaner efter Revo och se vad jag menar.

Registret städare DEFINITIVT förbättra prestanda i XP-maskiner eller äldre,. Här är hur jag gå till väga,. Revo Uninstaller bort nästan alla registerposter i samband med denna ansökan när du avinstallerar,. Periodvis CCleaner används för att rengöra registret,. Glary Utilities har många alternativ tillsammans med registret ren och register defrag,. Revo Uninstaller är CCleaner och Glary Utilities betrodda program och jag använder dem i flera år utan problem,. ovan nämnda tre är tillräckligt.

Visst, ja. Registret städare hjälper min dator,. Sanna Exempel som jag använder.

ATI / AMD drivrutiner.

När du avinstallerar ATI / AMD drivrutiner för mitt GFX kort, jag hoppa in i felsäkert läge, kör DriverSweeper startar tillbaka i felsäkert läge, kör CCleaner och dess reg renare verktyg då jag använder Reg Clean Expert att rengöra rester kvar skit, sedan starta upp vanliga fönster, installera nya ATI / AMD drivrutin, starta i felsäkert läge och defragmentera mitt register.

De declutter registret och hjälper Windows läsa registret mycket snabbare med en en declutter register vs en belamrad upp register.

Jag använder dessa reg rengöringsmedel för andra exempel också, men det är en ovan.

Lycklig Reg rengöring!

@ I-vågar-du, exakt så här .. datorn surfar för reg nyckel som behövs och det tar lite längre tid “skanna” igenom dem för att hitta exakt vad den behöver. Skillnaden blir inte stor men gränssnittet kommer att bli en mycket snappier om du rengör den regelbundet mot register som har upplevt många mjukvaruinstallationer och upptag i flera år och har inte haft en enda försök att ta bort det skräp.

PC Pitstop har varit till nytta för mig i flera år. Ett tag verkade det de gick i konkurs men de är tillbaka nu. Det rensar upp en massa saker, inte bara registret, och gör snabba upp datorn.

Det ganska mycket handlar om att Revo & CCleaner att avinstallera och städa upp. Ett livskraftigt alternativ till Revo är Ashampoo s Uninstaller. Det fungerar på samma sätt genom att logga varje post,. Bra punkt om hur lame standard uninstallers är. Det är som om Windows och mjukvarutillverkare tror att radera innehållet i programfilen och Start-menyn är tillräckliga.

XP-maskiner kommer att dra mycket mer från att köra Pagedfrg från SysInternals, Vista och Win7 användare kan använda Defraggler att ta itu med datafilerna i C: \ windows \ system32 \ config, liksom växlingsfilen och hiberfile, En fragmenterad bikupa fil kommer att orsaka mycket mer system tröghet än eventuella strö nycklar. Individuella “skräp” nycklar kommer inte riktigt har någon effekt. Dulwichdik analogi är korrekt, de är bara “parkerade bilar”, de är inte blockerar vägen,. De flesta “förbättringar” Jag hör om från registret rengöring är subjektiva, det finns ingen annan än användarens intryck uppgifter att det är snappier

Kanske registret städare är inte alltför effektiv för oss nördiga typer, som vi brukar hålla våra maskiner i toppskick. Men jag använder Wise program för registret och disk rengöring för många kunder. Deras datorer är lite äldre, och lite “mindre” än min. De aldrig ren någonting, inte cookies, historik, temporära filer, etc. Jag vet när det tar över en timme bara för att tömma deras papperskorgen, att Wise Registry Cleaner, och Disk Cleaner kommer att ta över en timme (vardera) för att avsluta. På vissa folks “det tar över två timmar vardera! Jag svär vid en bra renare. Inte junky de som annonseras över hela internet. Efter att ha använt Wise produkter, datorer flyga ….! För vissa kan de vara värdelösa, men för folk som använder, användning, användning och aldrig uppdatera eller göra någon hushållning, de är som en magisk kula!

Jag kan definitivt säga av egen erfarenhet att … “en registery renare, kan vara ett användbart verktyg”. Jag använder och har använt RegisteryReviver, ganska länge nu, och skulle ge det en tummen upp. Mitt OS är Windows 7 Ultimate, med 8 GB minne och 1.5TB hårddisk. Nu, vädret allt som i sig är en bidragande faktor, jag verkligen kunde inte säga. Vad jag gör dock på en regelbunden basis, (veckovis), är att köra antivirusprogrammet på en “quick scan” varje vecka, och en “full scan” varje månad. Nästa använder jag registery Cleaner program, varje vecka eller så. Jag dumpa papperskorgen, bli av med cookies, och några spår av där jag har varit på Internet. Jag har inga hemligheter, men alla dessa små funktioner, alternativ och så kallade, “tidssparare”, har en vana av att stjäla hastighet och minne från datorn. Liksom alla bra utrustning, har en bara för att utföra förebyggande underhåll, för en (något), bekymmersfri datoranvändning, erfarenhet.

Jag har använt alla fria registret städare och de var helt värdelös. Efter att ha köpt System Mechanic Professional och använder det för de senaste sex månaderna, är våra datorer inte bara köra snabbare men vi har haft absolut inga problem med datorn. Jag rekommenderar det här programmet.

Jag har nyligen uppgraderat från Vista Ultimate till Windows 7 Ultimate. Jag har 2 datorer hemma – en en Dell bärbar dator och en stationär som kör XP Pro. Jag gillar fortfarande XP Pro bättre än resten av dem tillsammans.

Jag brottades också med registret städare. Jag har använt Registry Mechanic men jag är inte riktigt nöjd om det och sällan använder det. Jag föredrar att göra en säkerhetskopia av mitt register och redigerar registret själv. Och bara göra det själv verkar för att korrigera de flesta av mina registret problem. Jag har också försökt använda CCleaner men jag var inte så imponerad av det heller.

Jag märker stabilitetsförbättringar när jag använder min registret städare och defrag regelbundet. Jag har en i mitt säkerhetsprogram, jag använder en annan gratis program som rensar och defragmenterar allt i ett klick, men det går också en säkerhetskopia innan du gör det, för säkerhet och prestanda. Jag har använt dessa för år nu och sällan har några problem med min dator alls. Jag använder dem på Vista Home Premium 32-bitars och Windows 7 Home Premium 64 bit. Jag kör dem en gång eller två gånger i veckan beroende på hur många installationer, avinstallerar, deletioner och nedladdningar jag gör.

Jag har haft den bästa tur att köra regedit efter avinstallation av ett program jag inte längre Wist att använda,. Jag kör bara regedit säkerhetskopiera registret innan jag ändra någonting. Sedan söker på programnamnet och ta bort vänster över poster från avinstall app;. Jag är säker på att det inte gör 100% ren som du kan ta bort är enligt din sökning och vad den finner, men det gör sanering huvuddelen av vad kvar efter en avinstallera.

Om du råkar radera fel sak, du alltid har back-up …. Nämnde jag BACKUP 🙂

Har använt registret städare för år aldrig ett problem. Precis som alla program, måste veta hur man använder den. Om du äger en bil och visste inte hur man kör det skulle du? Använd CCleaner och registersökande nästan varje gång stänga min dator. Har också använt registret städare, på datorer som människor har gett mig som inte skulle starta upp. Startat i felsäkert läge och används registersökande att rensa infekterade poster och startas igen i Windows. Mest raderade onödiga poster var cirka 10.000 poster från registret,. Kör det hela tiden, för att kontrollera när även en liten tvekan i musrörelser. Fångade många en post som inte borde vara där. Beviljas det är en inställning att inte spela med det kommer att krascha din dator. Då igen bara använda den om du vet vad du gör.

Bara en annan kommentar om registret städare. Jag kör aldrig uppdateringar eller kör jag virusskydd program jag kör berätta allt som händer just nu. Om jag får galen och bestämmer sig för att experimentera med ett nytt program, som jag alltid gör, mina program dubbla kontroller för att se vilken inställning ändrades i min dator. Exempel försökte en häromdagen, glömt vad det var men det slås på igen mitt register redigera program som jag har avstängd. Så används revo avinstallera för att avinstallera programmet,. Loaded ett program också häromdagen, som vände på min tredje part cookies inställning. Så avinstallerade den. Så poängen är du kör din dator hur du vill att den ska köras, inte hur alla andra program vill det också. Beviljas det finns gånger du måste fatta ett beslut, köra ett program som du verkligen vill ha och lider eventuella problem. Eller köra ett program, som du vill, men vara på vakt på grund av vad man kan förvänta sig från it.But veta att jag kan rengöra oönskade poster från min dator med ett register renare, sätter mig för att underlätta en del.

Jag kan inte komma ihåg förra gången jag använde en … Jag vet inte ens minns det faktiskt hjälpa när jag använde ett …. Allvarligt … Jag skulle hellre Checkup min startobjekt än att kontrollera mitt register ….

Jag, liksom Krishna, har använt CC Cleaner, Revo och Glary Utilities för år och skulle inte drömma om att använda något annat. Jag var tvungen att sålla bort en hel del verktyg för att starta, men dessa tre kom ut på toppen. Eftersom Revo Jag har inte använt någon annan avinstallerare, Windows eller på annat sätt …

Jag är ingenjör i datavetenskap, är alltid positivt med registret städare min erfarenhet. Eftersom med dessa program kan du ta bort alla onödiga registernycklar. Rensa registret => stabilt operativsystem, men inte nödvändigt snabb OS.

Jag använde Registry Mechanic på min gamla Win98 SE datorn. Det gjorde verkligen ett bra jobb med rengöring och återställa det till dess fungerar. Jag försökte det för ett tag efter att jag fick XP Pro, och fann att det inte gjorde någon skillnad. Jag har aldrig haft det att ge mig några problem med någon av datorerna, men. Nu gör jag min hushållning med CCleaner och Spybot s File Shredder Tool. En tillfällig de-frag av hårddisken, inte registret, och XP Pro datorn stannar i gott skick.

Jag kan tink att thear är some takt än att det är ett galler ting att göra prova du kommer att gilla det jag gillar det är roligt att berätta en frend berätta någon

Bara en annan anteckning om registret städare. Jag ser de flesta människor tror inte på dem, naturligtvis varför inte slå en knapp låta datorn göra resten. Men registret är som innehållsförteckningen i en bok, att alla vet vad en bok är? Om du öppnar i början av en bok innehållsförteckningen. Skisserar boken. Samma som med en dator. Vad registret säger bör !!!!! matcha operativsystemet. Om det inte finns ett fel. Säg att du ladda ner en fil och liknande pdf-fil, och du inte har ett program för att öppna den. Du skanna registret är att säga ogiltig fil, vilket är sant, du antingen måste ta filen från datorn, eller vet att du inte har en fil för att öppna den, så du måste ladda ner en fil för att öppna den. Du kan bara lämna det att veta vid någon tidpunkt att ta ut eller ladda ett program för att öppna den. Bara ett exempel, även registret kommer avinstallera program, också. det kommer att visa program som inte borde vara där, så att du kan avinstallera dem. Men sedan heller veta registret och din ansökan och vad det kan göra. Det kan förhindra många felaktiga inmatningar från att komma i din dator. Registret är också en historia, du gör ett skrivfel det loggas. Hur tror du att hackers vet vad du gör? Bland andra sätt. Bara några tankar. Skulle inte lämna hemmet utan ett register renare.

Jag använder Fedora och CentOS.

Vad är ett register ???

Auslogics har varit min fav, men igår, jag fick smällde, jag har en två månader gammal Dell XPS Studio 7100 Quad 640.windows 7 8Gb.I arbetade på min hemsida och lämnade det under en minut, och har notera kunnat gå tillbaka på det, helt enkelt inte kommer att öppna sak och detta är ett första, vem som helst med några idéer ?? Dell berätta att jag haver ingen jävla täckning eftersom de tycker att det är ett program, Hjälp om du kan \, tack, Lyn

Jag använder Win verktyg Professional och det förfogar över onödiga filer och registrera nycklar och det, det gör ett utmärkt jobb! Lite som att städa ut gästrummet efter ett år av lagring grejer där!

Jag använder regelbundet ungefär fyra registret städare. Jag tycker att alla av dem att hitta olika mängder av saker som de anser måste ha avlägsnats. Jag har aldrig haft problem med något av programmen eller hade skador på mitt system. Om det har gått ett tag sedan jag sprang dem brukar jag se att den första jag kör finner 150 till 300 eller så saker som bör tas bort. Och efter att de tas bort Jag kan se en improvment prestanda. Inte en stor förbättring men förbättrades ändå.

Theres en lotta kikar med en lotta tid på sina händer – FYRA registret städare !!!, hoppas jag ditt sovrum är så snyggt som dina register.

väl skulle kompakt reg vara bättre

Slutligen har jag lugnat ner sig på jv16 Powertools 2011. Denna allt-i-ett verktyg är would. Jag har personligen köpt och försökte flera andra verktyg men misslyckades som inveriably mitt system används för att krascha. (Inte nödvändigtvis program misstag, kan det vara min också.) Jag använder jv16 för det gångna året withot en krasch. Jag är en platina VIP medlem i detta program.

onyttig

Undvika dem helt enkelt därför är farliga och kan inte påskynda eller fastställa något om du verkligen förstår hur register fungerar och nycklar laddas i RAM …

CCleaner, Glary Utilities och Auslogics Disk Defrag. Dessa är allt vad du behöver för att hålla datorn frisk. Och kolla Windows-uppdateringar för din dator. Det är inte farligt om du förstår vad du gör.

Registret renare = skit

Lyn – Inte den bästa platsen för ett problem, men prova en FTP-program som Wsftp att komma in och redigera.

Jag tycker om att städa upp oanvända program på gång och ofta inte kommer att använda “avinstallera” att göra det. Jag bort bara programmet från “Program Files”. Då ska jag köra ett register renare som hittar alla skräp kvar, och gör sig av med det.

Detta är ibland nödvändigt när ett program som du har installerat inte dyker upp i “avinstallera” -listan i kontrollpanelen “lägga till och ta bort program”. Fråga mig inte varför de inte there..I vet inte, men en del är.

Jag använder också Registry Cleaner efter gör Microsoft uppgraderingar. Jag tycker att vissa uppgraderingar kommer att lämna oanvända registerposter.

JV 16 renare från Macecraft fungerar underverk, är stor följt av CCleaner och eventuellt Glary verktyg,. Liksom de flesta verktyg, måste du veta hur man använder dem. Jv16 verkar mycket bra i psyching ut problem annons tillåts mitt system att fungera normalt några tiems efter några fega program skruvas med OS jag ws med;. Allmänt syfte CCleaner, är stor och gratisprogram som ni alla vet. JV ger på tyngre men mer intelligenta rengöring. Men kostnader. Jag thinkling att köpa THS ione som dess funnits i år och har hjälpt. Deras programmerare vet vad artikelserien gör … ..Wish jag gjorde … men inte vill bli alltför inblandade för djupt, havent fick tiden. Så dessa utils inte en lat mans sätt theyre vägen till whne al lnormal sak misslyckas … .Speed, ja som CPU som lovade två gånger hastigheterna, verkar de aldrig att göra mycket skillnad tills vi fick till 100 gånger snabbare ,,, , köpa en solid state-enhet installation som raid. Mind your head … .thats hastighet.

Mitt inlägg kräver ett stavfel felkorrigering

Microsoft verktyg för att köra är

chkdsk c: / f

och

sfc / scannow [inte scc / scannow]; Detta är systemfilen checker som kontrollerar om och reparera korrupta systemfiler.

99% av människor som använder registret städare tycker det är bra att ta bort oanvända nycklar och detta förbättrar stabiliteten och lyhördhet. Detta är helt felaktigt eftersom givna nycklar påverkar aldrig lastning hastighet, RAM-användning eller vad som helst. Men okunniga användare som verkligen inte vet hur registret arbetet kommer att fortsätta att använda dem, även med slumpmässiga problem senare … så ledsen …

Använd inte register rengöringsmedel eftersom de är ett slöseri med tid … Jag arbetar i en datorbutik och en i tio OS / registret korruption orsakas av en av dessa så kallade “registret städare” – de bör kallas “register fördärvliga”

Jag använder ccleaner. Bara skapa en mapp någonstans (jag namngav gruv ccregbackups) och kör det,. Backup de reg poster till den mappen. Eventuella problem, återställa reg poster från den mappen.

Just nu är jag använder Linux men tillbaka när jag använde Windows jag skulle använda CCleaner för rengöring mitt register. Jag tror att registret städare är mycket användbart om du vet vad du gör. Det hjälpte mig att bli av med några gamla registernycklar som blev över från en av mina antivirusprogram som jag slutat använda. Det var lättare sedan manuellt hitta dem själv.

Det är mycket bättre om någon grupp ute bildas för att göra tester på vilken registret städare är bäst för vilka t.ex. Windows 7, XP, XP Pro. MIG. MAC. VISTA etc etc. Men jag vet att Uniblue är en katastrof för XP PRO Service Pack 2. Genom erfarenhet CCleaner är stor för XP PRO Service Pack 1, 2 eller 3. Jag är på väg att hämta CCleaner till WINDOWS 7 så jag ska se om det gör jobbet.

Jag håller och håller inte med Krishna. WinDoctor från Norton Utilities (1997) och CCleaner är de enda två register verktyg jag kunde räkna med 100% utan fel. Idag använder jag CCleaner. Jag använde Glary Utilities “Registry Cleaner i Windows 7 Professional x64, och efteråt, min Synaptics touchpad drivrutinen inte fungerar, min installation PGP Desktop måste repareras, Windows 7 sparade sökningar inte längre vet vad programmet ska användas för att driva dem etc. jag är säker på att det är inte allt. Medan det finns en backup funktion, bör man inte behöva använda dem, eller det motverkar syftet. Det är därför CCleaner är tillförlitlig. Filen rengöring delar av CCleaner är förmodligen den mest effektiva. Registret städare är nödvändigt av två skäl: 1. Programmerare göra misstag, och viktigast av allt: # 2. Människor är inte noggrann i sin programmering. ALLT som får installeras av en installatör bör avinstalleras av installatören. Det är ett faktum att ju mer programvara installerad i Windows, desto mer sårbar och mer instabil blir det.

Det har varit flera gånger där jag har gått till en dator som inte fungerade där användaren inte kan använda det, och efter att ha kört CCleaner (efter att ha kört chkdsk), har det återställt datorn till ett användbart skick.

Jag har använt CCleaner för år utan problem men har ingen aning om det har påskyndat saker. Men jag har precis avslutat Windows Live OneCare och en del av det är rutin var ett register renare,?. Det är en gåta för mig 🙂

Jag håller med alla på det faktum att registret städare kan orsaka problem, och ja för det mesta finns det ingen “sann prestandaökning”, men har du någonsin undrat varför det kan tar så lång tid för Windows Search eller indexeringstjänsten att slutföra en sök eller när en säkerhets app tar längre tid att scanna? Det är alla dessa blindgångare nyckelvärden i registret, jag använder CCleaner en gång i veckan för att städa mitt register och har gjort så i över 3 år och inga problem. Bara mer efficiant säkerhetsgenomsökningar och Windows-sökningar.

Jag har aldrig haft mycket tro i registret städare, jag kör dem “bara för att.” I dag men jag göra med en XP-maskin som hålls hängande på avstängning. Efter en hel dag av soul krossning inaktivera detta och se om det hjälper typ av felsökning, jag sprang ccleaner att rensa ut registret. 25 startcykler och fortfarande ingen fråga.

känner ganska dum nu. det är därför jag var tvungen att hitta den här artikeln och post.

Allvarligt, tror jag inte en fri programvara som CCleaner kan fungera bra på alla typer av Windows-registret, i synnerhet på Win7 X64. Jag brukade använda AthTek RegsitryCleaner och 360 skydds på min laptop och de fungerar bra. Sanningen är en betald program som AthTek RegistryCleaner kan göra bättre arbete än de som fri programvara. Tusentals register fel kommer att tas bort varje gång rengöring och jag kan få kostnadsfri teknisk support från sin support center.

Japp, jag brukade använda dem provat de flesta av dem. The last time I used CCleaner, it cleaned my;wallet. I couldn’t open my system…had to have the box checked. Ouch!;But I guess one has to use something to remove registry garbage. Eventually, I find one;that will work well.

This really touches my interest deeply. I never had visited a kind of blog which has the description of your website. The web design really corresponds the entire topic of the blogger. Thanks for sharing this impressing post. A rare blog like this should be bookmark because of its usage in the future. It can be as a reference someday for my job because it actually relates what I am looking for in a topic. I thank the blogger for posting and sharing this article. I learned a lot from this because of its admiring article to read.

Den kusliga ljud som gjorts av Ghast tecken i Minecraft faktiskt dubbade från en av kompositören / ljud designerns katter som gör ljud när störd från en tupplur.