använda dessa arbets arounds att lösa saknas har problem i opera 15

Förra veckan Opera släppte den första stabila versionen av sin uppfräschade webbläsare, men många människor var mindre än glad över att några av deras favoritfunktioner fortfarande saknades. I ett försök att hjälpa överbrygga klyftan tills nyare utgåvor kan ta itu med dessa frågor, har Opera släpps denna round-up av korrigeringar och arbets-arounds att hjälpa användare att göra det mesta av den nya webbläsaren.

Denna speciella round-up fokuserar på de fem frågor som människor har frågat Opera om nu den versionen 15 har gått stabil. Självfallet är Opera 15 fortfarande “ung”, och med tiden fler funktioner kommer att läggas tillbaka i. Du kan också räkna med att se fler anknytningar blir tillgängliga för att bidra till webbläsaren tillbaka till “full funktionalitet”.

Om version 15 är fortfarande inte fungerar för dig vid denna tidpunkt, då finns det en ny version av 12.x serien tillgänglig för nedladdning.

Topp 5 frågor om Opera 15 [Opera Nyheter Blogg]

Särskild anmärkning: Om du klickar på Opera 12.16 länken nedan tar dig direkt till nedladdningssidan och spara dialogen automatiskt start / visas.

Hämta Opera 12.16 [Opera för datorer]

[Via Opera (@opera) – Twitter]

Musikvideon till Soul Asylum 1993 hit “Runaway Train” med fokus på den svåra situationen för försvunna barn och dispergerades med bilder av verkliga saknade barn, som en följd av video 26 försvunna barn återförenades med sina familjer.