vecka i Geek: tinyhacker är en fantastisk slumpmässig geeken länkar plats (hur till nörd)

Om du letar efter en ny källa för länkar till enorma random Geek Stuff, har du kommit till rätt ställe. Eller snarare, har du hittat rätt sida som kommer att leda dig till rätt plats. Eller … strunt. Du bör bara klicka igenom och kolla upp det själv.

Under vår tid att surfa på webben, hittar vi bara hinkar med intressanta Geek Stuff, och inte allt är helt gäller för en artikel här på How-To Geek … men vi fortfarande vill dela dem med våra vänner. TinyHacker är hur vi ska dela dessa länkar.

Vänta, är inte det 10.000 Link webbplatser redan?

Japp, det är precis rätt. Det finns zillions av platser där ute, men TinyHacker är annorlunda

Så … Chef över till TinyHacker och se till att prenumerera.

TinyHacker Höjdpunkter

Eftersom TinyHacker är en officiell del av How-To Geek nätverk, kommer vi att fortsätta att visa dig höjdpunkterna under vår vecka i Geek Roundups. Här är bara några av de roliga saker som vi hittade den här veckan, och en god uppfattning om vilken typ av frågor kommer vi att täcka

Och ännu mer …

Massor av bra grejer borta på TinyHacker.

Super användaren fortsätter att Rock

Verkar som att varje gång jag går över till Super User, jag hitta en riktigt intressant tråd på vissa slumpmässiga geeky ämne.

Ännu bättre, en god majoritet av dem har svar.

Förra året i Geek

För ett år sedan var vi täcker vissa awesome saker liknande här härliga spel

Denna vecka i How-To Geek

De senaste 7 dagarna har varit ganska galen, vad med jätten Windows 7 lansering.

Geek Obs

Tyvärr, någon gång nyligen en av våra annonsörer möjliggjort en helt motbjudande, löjligt värdelös och hemsk undersökning som glider över sidan, ber dig att ange något eller någon annan om något ämne du inte bryr sig om. Troligtvis du inte ens se det, men för er som gjorde vi ber om ursäkt.

Vi kan försäkra er om att vi är mycket arg över detta, och vi arbetar med annonsörerna att se till att detta blir dras.

Om du någonsin sett en undersökning som flyter över sidan, bör du omedelbart stänga den. Inte belöna de idioter genom att fylla ut det! Om det dyker upp på How-To Geek vid något tillfälle i framtiden, bör du ta en skärmdump (använd Print Screen, klistra in Word eller Paint), och sedan skicka den direkt till mig på geek@howtogeek.com.

Och återigen, tyvärr. Jag vet inte varför folk insisterar på att vara idioter.

Jag skulle vilja Tiny Hacker webbplats tror jag. Jag önskar att det fanns som en iGoogle post. Jag verkar ta tid att kontrollera alla mina favorit små saker på iGoogle, men aldrig verkar komma runt att gå till webbplatser om jag ser redan en artikel länka till den. Ja, jag är lat. Men åtminstone jag är ärlig.

Länk till dölja data i en hemlig textfil utrymmet är trasig … .. “innehåll kodning fel”

Blir arg med annonsörerna om vilken typ av reklam ger dig en handikappad ABP i min Firefox.

Jag har varit att köpa musik (från mp3va) för över ett år. Nyligen, men låtarna jag plocka inte längre att ladda ner till min Windows Media Player-biblioteket, men någonstans på min D: enhet. Undrar om några forumbidragsgivare har en lösning. Har jag missat något enkelt kommando för att ladda ner till Music Match? Skulle uppskatta några idéer.

@Dianne

Om du lägger till följande foder länk i Lägg till feed eller länk delen av tilläggs packbit det kommer att lägga tinyhacker i din iGoogle startsidan, http: format = xml //feeds.howtogeek.com/Tinyhacker?

Som Alainn är AdBlock inaktiverats för din webbplats nu.

Letar du efter en smart palindrom namn för din katt? “Taco Cat” är “Taco Cat” baklänges.