xlaunchpad tillägger mac-liknande app lansering och organisation till Windows

Windows: Om du är avundsjuk på Mac Launchpad men ingen brådska att ändra operativsystem, tar XLaunchpad upplevelsen till Windows.

Kolla in videon ovan för att se programmet i aktion. Modifieringen integrerar smidigt med Windows XP genom Windows 8 och gör det döda enkelt att ordna och organisera program som om du organisera dem med den ursprungliga Launchpad ansökan. Hit upp länken nedan för att läsa mer och ta en gratis kopia.

XLaunchpad [via Addictive Tips]

Comodo plockade upp # 2wvauvy8hihr malware är detta en falsk hitta?

Bara gjorde en Virustotal scan, både xwidget och xlaunchpad har en fil med en varning, men 42 av 43 skannrar säga dess rena.

XWidget, gallery.exe, BC.Heuristic.Trojan.SusPacked.BF-6.En; XLaunchPad.exe, Heur.Suspicious

Är utvecklaren trovärdig?

Jag har bara ett problem med detta program …, Jag kan inte verkar hitta någon flera bildskärmar ..; Jag skulle mycket hellre ha detta på min andra monitor än min primära,. Om någon har en lösning på detta problem vänligen kasta mig en e-post direkt .. Tack

DJVex5@hotmail.ca

Experter – Jag vill gärna prova detta, men får jag virus flagga från Comodo, alltför.

Har ni skannade / bekräftade det här innan du skickar? Inte bra rep för er om människor blir smittade.

bara min till cent ….

Bach skrev över 200 kantater-en vokal komposition med instrumentala ackompanjemang-200 av dem var sakrala kantater och 16 av dem var sekulära kantater.