varför den andra kassan linje går alltid snabbare

När du handlar betyder alltid verkar som din linje är den långsammaste? Du är inte helt föreställa sig saker, statist din linje är långsammare oftare än inte. Titta på den här intressant video för att se hur forskning på telefontrunkledningar förklarar semester shopping köer.

Bill Hammack, killen bakom Engineer Guy Video, tar en stund att förklara hur forskning i början av telefonindustrin gäller för kösystem som används i moderna butiker.

Det finns två stora ta aways från videon. Först kan du inte undgå att välja den långsammaste linje för det mesta i det öppna kösystemet (även om psykologiskt, du tycker du gör ett bra jobb på jakt efter den bästa linjen), och andra, shopping i en butik med en delad kö som matar flera kassörskor är alltid överlägsen när det gäller linjehastighet.

Varför En linje kommer sannolikt att gå snabbare [YouTube via Make]

vad händer om du är otur sod.

i min stora erfarenhet av ques hata ..

Regel 1. titt på hur mycket folk köper, regel 2. titt på kunden (s) för att avgöra om det är troligt att snabba på att betala eller inte, regel 3. domare kassören. kanske du kan hjälpa till att förbättra mina stereotyper …; plocka medelålders kvinna. för ung, de är antingen lärande eller bryr sig inte. För gammal och de är långsamma. Man och bara inte kan vara gå tillräckligt snabb,. Bench mycket … plocka folk som också anslutit sig till que samtidigt och sedan få P ***** att de fortfarande något hur slå dig att serveras även efter att du arbetade oddsen;! please help förbättra reglerna.

Det är hur Best Buy gör det här julen, men när jag omkullkastades och andra gången personen bakom mig försenades, eftersom de flyttade folk till registret innan transaktionen var helt klar. Första gången som jag väntade i registret, kassören var tvungen att lämna för att hämta posten, och sedan det tog kunden ett tag att avgöra om han ville den förlängda garantin eller inte. Tyvärr var jag tvungen att lyssna på alla alternativ och sedan hans långsamma beslut som kunder på andra register som var bakom mig i huvudledningen avslutat sina transaktioner. Nästa dag hade jag en kupong som de hade problem med, fördröja personen bakom mig.

Om de väntade förrän kunden verkligen började gå bort, skulle det ha varit mer rättvist. Förhoppningsvis kommer att läsa detta.

Även om det ser ut som om en orm som “charmed” lyssnar till musik, är det egentligen bara titta på och följa de fysiska rörelser ormtjusare som den uppfattar spelaren och hans flöjt som en predatorial hot och skulle fortsätta att göra så även om ormtjusare slutade spela låten.