vad du sa: hur du skyddar din utrustning

Tidigare i veckan vi har bett dig att dela dina redskap skydd tips och tricks, nu är vi tillbaka med en roundup att dela.

En trend under kommentarerna var att man aldrig kan vara för försiktiga. Grant belyser detta

Tja, jag köpte extremt tålig telefon (Motorola Defy) som är reptålig, drop resistenta och vattenavvisande, sedan lade jag ett skärmskydd på det, och placera den i en Otter Box som mål. Nu är allt som händer är att skärmen locket blir repad. Jag vet att jag borde inte behöva en eftersom det är Gorilla Glass, men jag är en stor kyckling.

Så: Köp hållbara sak med Gorilla Glass, och skydda alla sätt du kan i alla fall.

Tja, antar vi att gör oss kycklingar alltför även om någon berättade glaset var unscratchable, vi skulle fortfarande smälla en skärm film eller fall på det. Skärmskydd är billiga, telefon reparationer inte.

99er belyser nackdelarna med tunga fall men fördelen av ärenden som gör dubbel tull.

Min iPhone har en Otterbox Defender fallet som är riktigt tålig och stark, är enda nackdelen jag kan inte docka den på min stereo med det i det fallet. En docka extender skulle lösa denna fråga, men att hitta en är en annan sak.

Min ASUS Eee Pad Transformer har en ganska tålig skärm. Hållbara, men inte splittras bevis. Jag köpte Keyboard Dock för den modellen som ger skärmskydd med tanke på det sitter ihop som en bärbar dator. Jag har också en neopren fall som jag använder när jag tar enheten på resor.

Du kanske vill kolla in denna lilla extender som är utformat för att passa in i ens en snäv fall.

TheFu använder också den dubbla-duty fallet som täckning trick, såväl som en mängd andra trick

Billiga fallet om enheten inte kom med det.

Köpte en USB-tangentbord / foliofodral för en Android tablett för $ 30. Få skydd och en nästan full storlek tangentbord för resor. Inget mer att ta en netbook / laptop på flygningar. Naturligtvis är en bra nog chroot Linux installera obligatoriska för att det ska fungera – android är alltför begränsande fortfarande.

Huisie nämnde fångas i regnet – det är därför du bär soppåsar med dig – för att täcka ditt bagage / ryggsäck. En $ 0,99 poncho underverk också. Jag tar några tunga plast trash komprimator påsar. De INTE RIP. Den billiga soppåsar är bra för skidåkning i regnet också.

En dag smartphone.

PnS kameran blir bara kasta in en daypack när på resor bredvid telefonen. Inget speciellt skydd. Det ser lite värre för slitage, men inte så illa att det tar inte mycket fina bilder ändå. Över 10K bilder från hela världen på den lilla kameran. Jag köpte en kamera skydd, men det var alltför skrymmande för användning. Vill du köpa den?

Hit upp hela kommentaren tråden för fler tips och tricks. Har ett tips av din egen att dela? Ljud av i kommentarerna.

Missade den första, men hur jag skydda min telefon är ingenting. Det har Gorilla Glass. Om så inte är fallet, skulle jag åtminstone ha ett skärmskydd. Jag inte släppa mina enheter, så jag inte har ett behov av ett ärende. Plus, de bara lägga bulk och jag finner fall ful. Jag kommer att få en för min Kindle Touch småningom men så att jag kan skydda sin skärm. Inte säker på hur dåligt deras skärmar repa, men bättre säker än ledsen.

Jag har en Kindle Fire och lagt till en sköld för att det. Skölden hade ett veck i det från att granskas av postmyndigheterna (förmodligen på grund av produktens namn). Fick en ny en ny men hade svårt att få det perfekt inställd. När jag fick gjort och låt den torka i 48 timmar fanns en hund hår under skölden. Grrr. Tog skölden bort och kommer att bero på Gorilla Glass. (Love KF!)

Neptunus upptäcktes 1846, men tack vare sin extremt långa omloppsbana runt solen, inte återvända till den plats som det upptäcktes förrän 2011-165 år senare.