vad du sa: är du ett tidigt inför?

Tidigare i veckan frågade vi om du var den första i raden att prova nya saker Dessa skall fungera system, uppgraderingar, etc.-och nu är vi tillbaka med en roundup av dina svar.

Så hur du anta ny teknik? Några av er hoppa in med båda fötterna, lever på kanten av den tekniska antagande. niko skriver

Även utvecklaren förhandsvisning för Windows 8 installerat på en virtuell maskin. Det är min bästa metoden för nya operativsystemet testning.

Jag är på grund av att bygga en ny dator under de kommande 8-12 månaderna, och det kommer att bli ett Socket R (aka LGA 2011). Inte troligt en X79, som kommer att bli den första generationen (läs: dyr och bara en aptitretare), plus det redan ser ut att vara en funktionsrik handikappad, svag remix. Troligtvis kommer jag väntar på Ivy Bridge. Vid den punkten, kommer det enda logiska alternativet (förutom Linux, ja, käften) för en Windows-dator är att använda Win8, nästan oavsett hur “klar” en produkt Microsoft har vid denna tidpunkt.

Jag är inte ett tidigt inför. Jag skulle snarare vänta lite och låta andra hitta buggar. Det enda undantaget är när jag uppgraderade mitt OS tidigt att Win7. Min erfarenhet med Vista var en absolut mardröm och jag kunde inte vänta med att bli av med det!

Windows 8 är fortfarande i Developement läge INTE Beta så jag skulle inte röra den med en bargepole, när det går publik beta då jag kan ge det en go [jag gjorde när Win 7 kom till publik beta, men bara för att jag hatade Vista]

Kolla in hela kommentaren tråden för mer läsar insikter i införandeprocessen och när det är värt det att vara den första i raden att prova blankaste av nya appar och uppgraderingar.

Ja om du ge den ett namn “adopter” som någon som tar upp nya idears och prova JA jag är en Adopter, – allt hände under tidigt 70 och 80ths. när allt i tech var fräscht och nytt, var jag jag bara inte mår bra i skolan och jag fann att skolan didntn gå bra med mig, min stavning och skrift var en disastrus, så gav de mig en skrivmaskin, en svart, och jag lärde mig att skriva och jag lärde Tutch techinks, med ingen ser på tangenterna och jag kunde nu easly skriva en rad med nästan ingen missspellings och blindfoulderd, (i leranded senare att det var samma “spel” med M16 mashingun används i Wietnam), sedan kom den första persondatorn 1980 ut på marknaden, och Iturned som jag var på droger eller något iIthougt jag var i himlen. Jag kunde nu programmera skrivmaskin och göra det göra saker för mig … ..Yea jag var i himlen. och min utbildning var att vara en secretarys assistent … .Bur Jag hittade datorn och datorn hittade mig. men sedan begunn hände konstiga saker jag suddnetly få mycket ILl och plötsligt fick jag in på sjukhuset en tryed att bli frisk men Doc tryed att döda mig, det betyder Doc ville inte hjälpa mig …… gissa vad som hände nästa …… !

Ja, jag är utan tvekan!

Jag brukade vara ett tidigt inför. Nu, jag lämnar det till yngre nördar än I. Jag föredrar stabilitet och tillförlitlighet i min ålderdom.

Jag vet att det inte sagt att anta detta OS som primär en, men jag har gjort det och med några appinstallationer från nätet, fungerar detta OS perfekt! Enda är, du behöver ladda ner MSE eftersom inga andra antivirus installeras ännu. VÄLDIGT GLAD!!!!

Jag har använt Windows 8 på min laptop i flera dagar, så långt jag vill jag se. Eftersom jag har använt alla Windows-versioner under åren jag gillar Metro skärmen. För person som bara vill läsa e-post, webbsurfning, och andra kontor apps sedan när jag ställa in systemet jag kan ha alla brickor redo att klicka och köra,. Troligtvis kommer jag att installera betaversioner av 8 som de är release. Igår lockup Windows 8 men ingen blå skärm av döden. Windows 8 döda program som orsakade låsning och hålla på att driva. Jag gillar bandet på Explorer gör det enkelt att flytta filer och se dolda filer med par klick med musen,. Jag hoppas att de kommer att ha MS Store öppnar jag vill ladda ner andra spel. Jag märker att det finns ingen kortspel som i andra versioner av Windows. Ingen patiens, hur kan jag lär ut användningen av musen utan patiens.

I allmänhet är jag inte ett tidigt inför med MS operativsystem, utom jag hört sådana bra saker om Windows 7 (och jag kör XP på den tiden) Jag installerade den när den slog öppen beta. Jag var också kör WHS 2011 i öppen beta (snarare än server 2003). Eftersom jag är mycket nöjd med Windows 7 I dont planerar att köra Windows 8 som en primär os för ett tag.

Jag är den största fan av Microsoft,. Jag gillar Mac OS mycket mindre och jag hatar alla Linux-distribution BEACUESE jag aldrig aldrig kan förstå, jag sökte på nätet för nästa version av Windows när jag skulle få min nya laptop som en födelsedagspresent fyra månader back.whenever jag fick tid jag sökte för det,. jag hämtat fönster 8xtreme utgåvan, windows 8 bygga 7989 och olåsta med Redpill, Eftersom det har kommit Officiellt nu har jag ladda ner den och jag är mycket glad även om jag hittar några buggar

Jo jag installerade det, för en liten stund. Jag inte ta hand om det för mycket,. Jag hittade det lätt att använda ändå. Jag kommer aldrig att köpa den,. Jag plockar upp en mindre ny hårddisk i dag, sedan tillämpa den 64 bitars system till en nyare labtop,. Jag tänker inte utplåna en annan Windows 7, för att se om det gör mig lite mer nöjda med det,. Tack för fönstren 8.; Ronald

Jag antog Windows 7 så snart det släpptes här i Brasilien (jag antar att det var 22 okt 2009) och hittills har jag har inga planer på att ha det snabbt att Windows 8. Många företag och personliga användare här i Brasilien fortfarande använda även Windows XP och inte migrera så fort även till Windows 7. jag planerar att flytta till Windows 8 i vissa 2+ år fortfarande, för jag tror inte att det kommer att vara så annorlunda än från Windows 7.

Vill du inte att Microsoft fortfarande håller vanan att stjäla idéer! Deras Metro är en modifierad version av Ubuntu Unity! Deras så kallade nya kopian dialog funktion är en del av Linux OS långt innan. Allt jag kan säga är att sälja stulna saker i nya flaskor är Microsofts vana. Jag föredrar fortfarande Win XP som är rock solid och bra! Jag tänker inte köpa M $ så kallade nya craps.

Jag säger, prova nya operativsystem i VM, vänta tills de är etablerade tillräckligt för att visa att de är någorlunda tillförlitlig, sedan uppgradera.

Hm, skulle jag vara en tidig adopter. Men så tidigt antagande har att göra med investeringar hindrar min fru mig från att köpa varje ny bit av hård- och mjukvara så jag måste ta min tid för att rething blåser ut mina pengar 😉

I fall av programvara och operativsystem, tack vare Virtualbox, testning inte alltför komplicerat.

När IBM introducerade magnetiska hårddiskar på 1950-talet, priset var så astronomisk att företagen hyrt dem av månaden, hyran av sin första hårddisk var $ 3200 per månad (motsvarar cirka $ 160.000 i dag).