untethered ios 4.3.1 jailbreak finns för Windows och Mac

Om du har väntat på att uppgradera en nuvarande iOS version jailbreak, nu är det dags att göra det. Det fungerar på alla iOS-enhet utom, tyvärr, den nyligen präglade iPad 2.

Om du är nyfiken på varför det inte finns någon iPad 2 stöd, det utnyttja kräver en BootROM eller iBoot-nivå utnyttja som för närvarande iPad 2 har hållit sig mot. För alla andra, men det är ett bra sätt att uppgradera till 4.3.1 och njuta untethered jailbreaking. Hit upp länken nedan för mer information.

Tre års Pwnage (verktyg) [via Download Squad]

bout tid! tack

Häftigt nu kan jag uppdatera min ATV2!

Så passande. Jag återställt min iPod Touch igår eftersom jag fick bara en Android, så det var inte en punkt och hem-knappen inte fungerar perfekt. Eftersom återställningen uppdaterad till 4.3.1, kunde jag inte jailbreak om jag ändrat mig. Nu kan jag om jag vill.

Tack ni är bäst / arbetat mycket

Sedan Komma HUR nördar du har lärt mig så mycket ans räddade mitt @SS vid flera tillfällen. Jag kommer alltid att skrika ditt lov

Jättepandor har sex fingrar: fem helt ledade fingrar och en mindre flexibel tumme liknande finger de använder för att förstå bambu.