Windows 8.1 förhandsvisning Tillstånd: vad det innebär och hur man får det

Microsoft släppte en förhandsvisning av uppdatering till Windows 8 i dag, och vi har alla detaljer, börjar med hur man får tag på det.

Obs: vi helt lyfte den bilden från Microsofts blogg. Bryr de sig? Nej.

Innan vi ger dig nedladdningslänken, det finns ett par saker du bör ha i åtanke

Först måste du gå till denna URL och ladda ett litet program för att utlösa uppdateringen. Öppna och installera den uppdateringen först. Du kommer att bli ombedd att starta i slutet.

När du startar om, kommer du att uppmanas att gå till affären för att få uppdateringen.

Det fungerade inte i VirtualBox för oss, men det bör fungera annars.

Låt oss inse det – Windows 8 var inte mycket populär, och medan det fanns massor av riktigt bra förbättringar och hastighet ökar under huven, färgen jobbet gjort människor mycket upprörd. Den nya “Metro” startskärmen inte bara tvingas på alla, men du kunde knappt skräddarsy det, så det var inte som du skulle lära sig att älska det. Plus de döpte om den från Metro Modern, som lämnade alla ännu mer förvirrad.

De största klagomål var avlägsnandet av startknappen, startmenyn, och det faktum att du inte längre kunde känga till skrivbordet. Allt annat var verkligen oviktigt. Vilka är de största nya funktionerna?

Det finns massor av andra förbättringar i Windows 8.1, men de är de viktigaste.

Obs: Vi kommer att uppdatera detta inlägg med mer information om hur du installerar uppdateringen så fort vi får tag på det.

Varför kan vi inte uppdatera till den slutliga versionen om vi installera Preview?

Ingen vet.

Även om det är samma sak som de gjorde med Windows 8 beta och den slutliga versionen. Gissa de inte vill stödja förhandsgranskningen som en uppgradering källa.

Så kommer vi att behöva avinstallera förhandsgransknings när de faktiska 8,1 visas?

Och när kommer den faktiska 8,1 visas?

jag är förvirrad

Själva 8,1 blir senare i år vid något tillfälle. Förmodligen oktober.

Ej tillgänglig för användare i Storbritannien, från ser saker.

Den fristående Updater kastar en “den här uppdateringen är inte tillämplig på datorn” visas när du försöker att installera på ett en-gb versionen av Windows 8.

Jag uppdaterade och startas men jag får inte pop up-meddelande för att hämta 8,1 Någon som vet varför?

Det kan ta lite … eller inte dyker upp för en stund. Du kan prova att bara öppna butik och se om uppdateringen finns.

Jag har haft en hel del problem att få denna pågående, mitt skrivbord bara vägrar att installera, och tabletten fjällning ut men slutligen installation.

Gissar detta är en buggy utgivningscykel

De av oss med Enterprise utvärdering kommer att behöva vänta på att ISO att släppas, kanske i morgon …

http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/download-preview

Jag checkar ut det här nu, men det verkar som om om du är en MSDN abonnent, är the.iso för 8,1 förhandsgranskning? Det hämtar som jag talar … det säger ingenting om “uppgradering”, så jag tänker att det är hela saken?

Tyvärr har jag kommer att uppgradera genom VirtualBox, så vi får se hur det går! Jag är intresserad av hur mycket bättre startmenyn kommer att … den största frågan för mig var att jag arbetade huvudsakligen på skrivbordet och att behöva dyka upp hela startmenyn med några av mina plattor (och inte alla av dem) var ganska irriterande.

Säker nog! Tack för att jag vet …. det hämtar just nu. Jag hoppas att det fungerar i VirtualBox, eftersom försöker uppgradera inte.

Bra gjort EU! Deras dumma beslut förstöra något annat!

Finns det någon politisk resonemanget bakom detta undantag, då? Jag är inte en att följa politik, så din kommentar har gått över mitt huvud, jag är ledsen att säga!

Väl min version inte fungerade. Kastade ett felmeddelande vid uppstart … detta är en ren installation av en ny VM men, så kanske det kan användas när en befintlig Windows 8 VM finns. Jag, tyvärr, lämnade min Windows 8.iso hemma.

Var det möjligt att fungera för dig?

obsidianbear sa

Lite historia här, fortfarande gäller med åtta http://crave.cnet.co.uk/software/windows-7-n-the-n-editions-explained-49303415/

http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/n-editions

Massiv misstag av EU. Om en användare är kunniga nog att ha en mediaspelare än Windows Media Player de ska hämta den. Om de inte är som högst läsares, kommer de troligen att bli mer än nöjd med standard och vara förvirrad varför det saknas eller ladda ner en 10 år gammal version av misstag etc. Det är samma sak med webbläsaren omröstning (även som webbutvecklare jag önskar alla använde moderna webbläsare och Microsoft kraft uppdaterad) – icke-techie användare ofta inte ens vet vad webbläsaren är …. samma för cookie lag, etc, etc ….

========= ANVÄND PÅ EGEN RISK =========

Du kan prova detta: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows8_1_pr-windows_install/error-the-update-is-not-applicable-to-your/342136ba-1f64-42c4-a344 -d7e7e33ea868

Fungerade inte för mig – jag tror att servern är upptagen, och “roliga” text skrämde mig lite så jag avinstallerat KB uppdateringen. Gör detta med tillägg / ta bort program och tryck alternativet Visa uppdateringar.

Oh, wow! Jag har sett dessa “N” upplagor om tidigare, typiskt samtidigt reparera trasiga bärbara datorer, men aldrig trodde att det var en följd av att 2004 antitrust dom!

Jag kommer att ge det answers.microsoft.com fastställa en go och se om jag kan få min en-gb bärbar dator som kör 8,1 – kommer att rapportera tillbaka inom kort!

Alrighty, uppackade jag the.msu använda 7-Zip och installerat det via DISM.exe.

En snabb omstart senare och jag kan se uppdateringen i butiken – det “roliga” text är bara ett resultat av den med hjälp av en-us teckenuppsättning, jag installerade-oss en språkpaket från kontrollpanelen ställa min primära språk till det och texten visas på rätt sätt.

Inte få något svar från affären när jag försöker och hämta den, men. Förutsatt servrarna drygt mättad. I keep it tickande i bakgrunden för lite och kommer att rapportera tillbaka i om jag lyckas få det att ladda ner.

Uppdatering: Här är där jag har fått hittills, faktiskt få ett felmeddelande nu!

(Tydligen jag inte tillåtet att bädda in bilder i inlägg eftersom jag är fortfarande en ny användare. Tyvärr!)

Du kan inte avinstallera förhandsgranskningen. När den slutliga versionen (slutet av oktober troligen) släpps, måste du göra en ren installation. Bästa praxis är att installera det som en dual boot eller på en icke-kritisk maskin, eller om du kan använda en VM.

Jag inbäddad det för dig. Mycket intresserad av dina framsteg på detta.

Jag hoppas att jag kommer att kunna använda iso för en ren installation i virtualbox.

Fungerar inte. Inga problem, dock. Jag ska bara få ISO och installera den i VirtualBox morgon.

För att installera 8,1 i VBOX, åtminstone x64-versionen, följ info här

virtualbox.org • Visa tråd – [LÖST] Installera Windows 8.1 64 förhandsvisning i VirtualBox

Så fortsätter Microsoft i denna sista serie av dumheter med ännu en dumhet med denna otroligt dumma Windows 8,1 förhandsvisning nedladdning. Vad hände med förnuft och sunt förnuft? Men allmänheten är fortfarande frågar när och var de kan hämta ISO … Intressant nog, oavsett hur mycket dumhet vi får utfodras med, vi väntar fortfarande otåligt på mer.

En skillnad som jag har märkt är att det är lite zippier i allmänhet när man rör sig OS. Även den långsamma lastning av Mapp innehåll jag var möter och kunde inte hitta en lösning för fixeras också. Annars har jag inte stött på en enorm skillnad i saker sedan installera förhandsgranskning sista kvällen när jag fick brev från M $.

Låter som du vill bilden enheten, snarare än sätta en systemåterställning. Som sagt, jag är inte säker på att det är möjligt att rulla tillbaka från en förhandsvisning, särskilt eftersom 8,1 är inte en Service Pack i traditionell mening.

Om du vill bilden, kan jag varmt rekommendera Macrium Reflektera – de har en fri version för hemmabruk och det är mitt program val för mina hemdatorer samt kundens datorer jag arbetar på.

http://www.macrium.com/reflectfree.aspx

Så det finns en generation av “barn” där ute som vet allt som finns att veta om datorer. MEN de får så förvirrad när en ny (?) OS (Win 8) kommer tillsammans att de inte kan tillämpa vad de borde ha känt från 95, 98, ME, XP, V och 7 som har aldrig ändrats. Kanske har de inte riktigt upptäckt de grundläggande färdigheter de behöver även för att slå på datorer. Jag vid 76 års ålder hade Win 8 igång långt innan jag fick min första handboken ( “Makeuseof Win 8” från “makeuseof.com”) och fick veta att mycket lite hade förändrats. Hey guys – försök att trycka på Windows-tangenten. Det finns en hel del vanliga saker du bör veta som gäller för nya förändringar någonting. Studie struktur inte reklam visas. Och beställa upp “Makeuseof” manuell dess fria om du lär dig att bidra med en liten mängd – de förtjänar tack.

Av någon idiotisk anledning, i Windows 8, hade jag GPU drivrutiner men inte WiFi sådana. I Windows 8.1, hade jag WiFi förare, men GPU som var borta. Gissa skiv föraren inte komma till hands …

Efter MS blir slutligen alla här röran räta ut för gott, skulle mitt råd vara en ren installation.

De har verkligen gett folks goda möjligheter att lära sig att ren installation eftersom släppa Windows 8.

Mac OS X – en av livets små glädjeämnen Jag är glad att förneka mig.

@newcondolaunch, Du kan uppgradera till Win 10 om du har Windows 8.1. Om du bara har Win 8, uppgradera till 8,1 och sedan kan du få gratis uppgradering till Win 10.

Jag har inte använt Win 8, så jag vet inte om uppgraderingen till 8.1 är fortfarande tillgänglig från MS. Någon som vet?

Om du inte kan uppgradera till 8,1 och du fortfarande vill Win 10, kommer du förmodligen att behöva köpa en Win 10 licens, ladda ner Win 10 och installera den.

Om du väljer att uppgradera, se till att skapa en systemavbildning backup. ifall något går söderut .– P

Istanbul är åtskilda av Bosporen (eller Bosporen) Strait, som också delar de europeiska och asiatiska kontinenter. Följaktligen två tredjedelar av invånarna bor i Europa och en tredjedel bor i Asien.