två sätt att spåra Santa denna julafton

Om du har glada små i ditt hus och du vill hålla ett öga på jultomten som han gör sin globala rundor denna julafton, kommer dessa två praktiska Santa Trackers hjälpa röra upp lite extra jul spänning.

I år har vi två Santa Trackers att dela. NORAD fortsätter sin tradition att spåra Santa. I en twist, men gick NORAD med Microsoft sökmotor Bing att vara värd för sin karta spårning i år. Som svar lanserade Google sin egen Santa Tracker. De är båda fullt funktionsdugliga trackers, men om du har äldre barn som du vill komma in på det roliga som de kan njuta av de sociala uppdateringar media från Santa ingår i Googles tracker. Du kan kolla in både på länkarna nedan.

NORAD spårar Santa [Värd Bing Maps], Santa Tracker [tillhandahålls av Google Maps]

För att vara sanningsenlig, tänkte jag alltid idén om “Santa Claus” förvrängd ett barn se på varför julen firas. Jag hör många barn säger att den bästa delen om julen är presenterna och Santa, i stället för att bara hänga runt med familj och vänner över en god måltid.

bahhumbug Nathan d. Det handlar om det underbara och magi.

Den största observer struktur i universum är en massiv överbyggnad galaxer mer än 10 miljarder ljusår kallas Hercules-Norra kronan muren.