Detta anpassade Windows 7 skrivbordet har imponerande ikoner i Aktivitetsfältet

Vi har alltid varit fans av stora skrivbord anpassning uppställningar, och detta är verkligen enkelt men ser stora-särskilt anpassade Windows 7 ikoner i Aktivitetsfältet.

Här är vad skrivbordet lades tillsammans med

Vi funderar på att starta vår egen “Dagens Desktop” -serien över på How-To Geek, liknande den Lifehacker ett. Vad tror du? Ska vi täcker det? Vad ska vi göra annorlunda?

Agosto10 Desktop [Flickr]

Definitivt. Jag älskar att anpassa Windows.

Inte säker på vad jag gör, men jag har Windows 7 Vista och jag kommer att klicka på din startknappen. Önska mig lycka till.

Så där kan jag ladda ner tema eller måste vi göra allt själva?

Jag för min del älskar stationära artiklar över @Lifehacker så jag röstar Yay …

Omg, är det sjukt.

Jag tror att det skulle en fantastisk idé. Det finns en hel del platser där ute som behandlar detta, men de är inte mycket organiserade så jag skulle säga gå för det, men se till att saker är organiserade och lätt att följa för nya besökare till webbplatsen!

Jag har haft sidokameleont glas för en stund. Jag gillar tema utseende. dessa ikoner ser cool, jag måste få dem

Är du verkligen vill dela detta, eller bara vill skryta,? Kommer du att ge information om hur du anpassar det?

@ Bounded1

Jag tror att du skulle kunna förväxlas … vi visa upp en läsare skrivbord här. Det är inte en hämta för det, men vi planerar att starta en serie där vi förklarar hur man gör dessa typer av anpassningar.

si es lo mejor que se les ha ocurido

så jag kunde få ikoner och glas widgets men kan någon länk till det program som låter dig ändra på Windows “Start” -knappen !! tack

mitt problem med de presenterade datorer har alltid varit Rainmeter. Jag kan aldrig få det att fungera och installera alla anpassningar för stationära datorer är en mardröm.

Var snäll och gör det snabbt.

cool … gå för det!

Defiantly skulle detta vara en fantastisk serie, och det var en cool skrivbord.

ja, inkludera “hur man gör det” … som den andra tråden här tönt som du faktiskt visar stegen för att skräddarsy / justera det .. 🙂

tsk .. tsk .. Jag vet redan hur man gör det ..

C: Users \ AppDataRoamingMicrosoftInternet ExplorerQuick LaunchUser PinnedTaskBar bara ändra ikonen där ..

geeks nästa gång, var vänlig och inkludera guiden ..

om du verkligen vill ta itu med anpassning föreslår jag ta itu med de finare aspekter … Jag ska ge två exempel för att motivera

1. för några dagar sedan läste jag ett inlägg om att förvandla din Windows7 till mac från en anständig blogg … men det sorgligaste delen är att författaren inte ens kunde säga om det skulle köras på Windows7 starter … det finns praktiskt taget ingenting om systemkrav i hans post ej heller vid källan: P

2. en annan post skröt om att hur man kan omvandla Windows7 starter på 10,5 ‘netbooks med hjälp av “fria” stardocks MyColors (denna version av MyColors faktiskt släppt förinstallerat på särskilda hk netbooks men var tänkt att arbeta någon annanstans) … nu sista gången jag tog MyColors för en åktur det kontrolleras för en upplösning på minst 1024 x 768 bland andra systemkrav och installationen fungerade som en charm, men den här gången både HP och stardocks uppdaterade installatörer inte och det värsta är att både trasslat upp en bra XP Home sp3 installation på en netbook och så vidare

hoppas du får drivan nörd och låt bara bra grejer rullen

Det är trevligt att ändra Windows ser då och då, så ja, gör det!

Jag säger ja, gå för det!

hha .. Ja, jag älskar det här. men jag hoppas en ordentlig länk finns för custo startknappen!

Det tog en hel del arbete, men jag slutligen fick det gjort. Jag är imponerad. Nu är jag faktiskt tänka på att ta itu med odjuret kallas Rainmeter.

ja jag äntligen fick verktygsfältet alla grå sånt. Rainmeter är roligt att röra med! och svårt att hitta rätt kombinationer du gillar lol ..

Även om han inte är skyldig att göra det, tack vare Fair Use bestämmelser begär Wierd Al tillstånd från den ursprungliga konstnären av varje låt han parodierar.