använda online-data i Excel 2010-kalkylblad

Vill du använda levande, uppdaterad data från webben i kalkylblad? Här är hur du kan importera data från webben till Excel 2010 för att hålla dina kalkylblad uppdaterade snabbt och enkelt.

Gör en Webified kalkylblad

För att lägga till dynamiska data från en webbplats till ett kalkylblad, klicka på Från webben knappen under Hämta externa data delen av fliken Data i Excel.

Ange en webbadress som du vill hämta data från och klicka på Kör. Sidan laddas i förhandsgranskningsrutan och du kanske måste bläddra för att hitta de data du vill på sidan.

Du ser en liten pil bredvid alla webb bord du kan importera till Excel. Klicka på pilen för att välja de data du vill, och sedan klicka på knappen Importera längst ned i dialogrutan.

Du ser en Hämta meddelande som Excel blir de första tabelldata från platsen.

Välj var du vill att Excel att placera webbdata och klicka på Ok.

Du ser ett meddelande i kalkylblad som Excel att få uppgifterna.

Efter en stund kommer dina webbdata visas i Excel precis som vanligt. Du kan sluta med ett par extra celler och kolumner med onödiga uppgifter, så känn dig fri att ta bort alla data som du inte vill använda.

Nu kan du manipulera dynamiska data precis som du skulle alla andra Excel-data. Du kan använda den i Grafer, Miniatyr och formler. Miniatyr är en ny funktion i Excel 2010 och du kanske vill kolla in hur man använder dem. Det fantastiska är, alla dessa kommer att uppdateras automatiskt när din webb data uppdateras.

Uppdatera dina data

Om du är orolig data kan vara inaktuella, klicka på Uppdatera alla i fliken Data. Detta kommer att fråga hemsidan för den senaste informationen och uppdatera kalkylblad.

Eller, om du vill vara säker på att data automatiskt uppdateras oftare väljer en av dina dynamiska celler i Excel och sedan klicka på klicka på knappen Egenskaper under Anslutningar på fliken Data.

Kontrollera Uppdatera varje ruta och ange det antal minuter som du vill. Som standard kommer Excel uppdatera data var 60 minuter, men du kan göra det uppdatera mycket oftare. Du kan också välja att ha Excel uppdatera data varje gång du öppnar filen. På detta sätt kommer du alltid att ha den senaste informationen.

Om du använder statiska data från webben i Excel, till exempel vikten av mineraler eller landområdet av stater, du kan även stänga av bakgrundsuppdatering så Excel kommer inte att ansluta till Internet i onödan.

Slutsats

Internet ger skatt troves data redo för dig att manipulera och använda som du vill, och med den här funktionen kan du använda Excel för att hjälpa dig att använda online-data för ditt arbete. Från sportresultat till smältpunkter av metaller till up-to-date växelkurser runt om i världen, är detta ett bra sätt att alltid ha de uppgifter du behöver utan att behöva ange det för hand eller uppdatera den när något förändras.

Om du använder Excel 2007, här är vår handledning om kopiering webbplats tabeller i Excel 2007-kalkylblad.

Har dessa filer måste vara öppen för att uppdateras? Eller gör de uppdaterar även när Excel är stängt? Jag är bekymrad över prestandaproblem.

Vi finner att använda denna metod med Excel 2010, inte alla av tabelluppgifter MySQL importeras, droppar det om ett år till ett värde av data. när uppfriskande det kan lägga till ytterligare fem rader, eller det kan släppa tre. ni känner till något uppdaterings problem med Excel 2010 dataanslutningar?

När jag tryed att dra webbdata Det kommer perfekt, men det är kom med bara nick från dessa data, notering inte kom den tiden eller någonsin. någon lösning på det?

Eller måste jag importera data från webben som är kompatibel med Firefox inte med IE.

När du importerar data från banan till ett kalkylblad, kan du inte ändra ordning på data i enlighet med värdena i en enda kolumn utan nästa datauppdatering kommer i all-trasslat upp. Finns det en lösning på detta, eller ska jag skriva min egen kalkylprogram och ta lejonparten av marknaden över en natt?

När du använder Win7 och Excel 2010 detta fungerat mycket bra för flera gånger och efteråt orsakade kalkylblad att vända un lyhörd. Uppdatera en fråga fortfarande fungerar men inte möjlighet att represh allt,. Av någon anledning hyperlänken inte kan öppna önskad destination och det inte represh,. Om du kan rekommendera hur man rättar till det här felet det skulle vara bra,. Tack

Hej, jag har också ett problem med Refresh All alternativ. Jag hade en Excel 2003 innan och alla webbfråga fungerade bra. Nu när jag öppnar den med Excel 2010 några av de Ark jag kan uppdatera men när jag kör Uppdatera alla för den återvänder många misstag ( “Hyperlänk kan inte följas till destinationen”) .; Finns det någon lösning för att fixa detta,? Tack

Precis som dragningskraft månen verkar på jorden (framgår av tidvatten och tidvatten bula), påverkar jordens gravitation månen och orsakar ytan av det att bukta (lunar kropp tidvattnet) som kretsar kring jorden.