xp tips: skapa fler platser i skicka till menyn

Allt jag kan göra för att XP fungera mer effektivt på jobbet är definitivt ett plus. Även om jag inte ett tangentbord Ninja, tycker du om att göra navigering i OS lättare. Ett sätt att åstadkomma detta är att lägga till fler platser till “Skicka till” -menyn i XP.

Gå till Start Kör och skriv “sendto” (utan citattecken) i runline.

Detta kommer att öppna upp mappen SendTo i explorer. Här kan du ta bort de kataloger som du inte vill och helt enkelt dra och släppa kataloger och / eller enheter som du vill visa upp i den här menyn. Detta kan inkludera lokala enheter och nätverksplatser liksom. När angett på de platser helt enkelt stänga fönstret.

Nu när du högerklickar och gå på Skicka till, har du dessa ytterligare platser redo.

Den största heta öknen i världen, Sahara, är över 3,3 miljoner kvadrat miles (3,6 miljoner om man räknar substrat såsom den libyska öknen och Sudan region) och större än de närmaste femton största varma och kalla kust öknar tillsammans.