Wally är en kraftfull, plattformsoberoende, tapeter verktyg

Windows / Mac / Linux: Om du tar din tapet förvärv och rotation måste på allvar, är Wally ett kraftpaket av en tapet verktyg. Ladda ner bakgrundsbilder automatiskt rotera dem, och mer.

Wally inte bara ta en mapp full av tapeter bilder och rotera dem (även om det kan, om dina behov är enkla). Wally drar tapeter från lokal / nätverksmappar, FTP-mappar och fotodelningstjänster som Flickr, Photobucket, Picasa, Panoramio, och mer. Du kan ange alla sorters detaljer som hur snabbt tapeter roterar, hur det ska centrum, skala, rotera eller tillämpa gränser för foton och även konfigurera disklagring gränser och historia längd. Ovanpå allt som Wally stöder moduler. Om ett nytt foto / tapeter tjänsten kommer tillsammans nästa månad, till allt som behövs tillägga att tjänsten Wally är tillägget av en enkel modul.

Wally är öppen källkod och finns för Windows, Mac OSX och Linux. Hit upp länken nedan för att ta en kopia. Har en favorit tapet ansökan eller källa? Låt oss höra om det i kommentarerna.

Wally [via Addictive Tips]

Gör pip verkligen oroa tapet så mycket? Frågar bara.

Har den stöd för dubbla bildskärmar?

Ett alternativ

Johns Bakgrund Switcher

http://johnsadventures.com/software/backgroundswitcher/

Ser intressant. Jag kanske måste kolla upp det. Dubbla bildskärmar skulle vara bra om den har det. För närvarande jag ändra min tapet varje par veckor, men skulle vara intressant att se vad detta innebär.

Det verkar vara en mycket intressant ersättning för Webshots i Ubuntu 10.04, men jag kan inte ens komma till inställningsskärmen. Samma problem med Windows 7. Alla kommentarer i Ubuntu butik hänvisar till en tidigare version och är inte till någon hjälp. Om någon har kunnat få detta att fungera i Ubuntu, senaste versionen eller Windows 7, vänligen dela denna information med resten av oss.

En Ubuntu nybörjare försöker göra Ubuntu användarvänlig.

Skål> JR

önskar ni skulle ha gjort en jämförelse med …, John Bakgrunds Switcher att se som kan vara bättre och ljusare på systemresurser.

Jag använder den fria versionen av Bionix att rotera mina tapeter. Det är lite otymplig men det får jobbet gjort.

Fortfarande letar efter en bra WP chef som arbetar med en mapp som innehåller länkade filer (INK) …

Delstaten Arizona är världsledande i UFO-observationer med 2.78 rapporterade observationer per 100.000 invånare.