Vi har 5 gratisexemplar av den utmärkta Display pro. vill ha en?

Vill du ha mer gratis grejer? Idag vi att vi ger bort 5 kopior gav redan bort 5 kopior av Display Pro, en flera bildskärmar Aktivitetsfältet och skrivbordsunderlägg roterande applikation som vi har varit fans av under mycket lång tid. Och det stöder nu Windows 7!

Det var mer än två år sedan att vi först markerade Display som ett bra sätt att lägga mer än en tapet på alla dina datorer, och sedan programmet har fortsatt att förbättras med fullt stöd för Windows 7 aktivitetsfält och Aero.

Display, Free Version

Förmodligen den bästa funktionen i Display är möjligheten att lägga mer än en bakgrundsbild på alla dina flera bildskärmar, men du kan också sträcka sig över en enda tapet över hela skrivbordet och storlek dem olika sätt att få dem att passa.

Du kan också använda den inbyggda tapeter webbläsare för att dra in bilder från Flickr eller Vladstudio.

Du kan sedan bläddra igenom och hitta en tapet som du vill, och tilldela den till skrivbordet.

Det finns en enorm mängd snabbtangenter som byggs rätt i

Och du kan lägga till knappar i fönstrets namnlist för olika funktioner, som att flytta fönster från en bildskärm till en annan. (Begränsat till en knapp för den fria versionen)

Till exempel, här har jag lagt till en knapp som flyttar fönstret till nästa bildskärm.

Det är en mycket användbar programvara, men det bästa är att du bara kan ladda ner och använda alla dessa funktioner (och mer) gratis.

Pro Edition funktioner

Pro Edition lägger till fler funktioner -Du kan lägga till fler knappar till titeln barer, göra lite mer konfigurering med snabbtangenter (eller lägga till nya snabbtangenter), eller mest intressanta funktionen: Lägg till Aktivitetsfältet på varje bildskärm!

Aktivitetsfältet är inte identisk med Windows 7, men det ser mycket lika, och även inkluderar mus-over hover förhandsvisningar. Tyvärr förhandsvisningar inte verkar göra Aero Peek ännu, men man kan bara anta att funktionen kommer att komma så småningom.

Pro Edition lägger också förmågan att rotera mellan bakgrundsbilder, antingen på din dator, eller från Flickr eller Vladstudio.

Reglerna (viktigt!)

Så du vill ha en kopia av Pro-versionen? Vi har fem exemplar att ge bort, och vi kommer att välja dem slumpmässigt från kommentarerna. Här är vad du måste göra

Se till att din kommentar innehåller något du gillar, och något du inte gillar. Om du inte tror att det kan förbättras, säger det, men om du helt hatar det, kanske lämna en kommentar är ett slöseri med tid =)

Ladda ner Display (gratis eller Pro) från binaryfortress.com

Displayfusion

Ja tack! Jag tar en kopia !!! Det viktigaste jag vill om det är det fungerar med Windows 7!

WOOT!

Jag gillar det här programmet kan inte hitta några nackdelar.

Jag älskar absolut detta program, jag faktiskt bara fick en testversion av PRO-versionen cirka två veckor sedan när jag först fick det här programmet. Jag använder den för att ersätta “Juggler” vilket är vad jag använde innan du hittar det här programmet. Det jag älskar mest om detta program är att det är stöd för flera bildskärmar och att kunna ladda upp tapeter från mina egna enheter med lätthet, jag har en samling av cirka 600 + HD natursköna tapeter och denna programvara gör fantastiska användning av det.

Om jag kunde ha en sak förbättrat det skulle kunna ladda tapeter från fler källor än bara den nuvarande två, det finns några riktigt bra webbplatser där ute för skrivbordsunderlägg och jag skulle vilja se dem införlivas i mjukvaran på något sätt för att gör få nya tapeter ännu lättare. Jag planerar att köpa en licens för det här programmet när min studie är upp men att vinna en kopia skulle vara ännu bättre eftersom pengar är lite tight just nu.

Älskar det.

Fungerar bra och är enkel att använda.

Displayfusion

Man jag faktiskt letar efter något som detta. Jag använde UltraMon innan men inte riktigt göra det för mig,. Den snabbtangenter i Display är bäst! Windows 7 snabbtangenter är begränsade och ibland bara irriterande (som att trycka vinna + vänster i stället för vinst + skift + vänster). . Jag gillar verkligen Win7 aktivitetsfältet, så Aktivitetsfältet på andra bildskärmen funktionen är synd, även jag använder 3x 24 “monitorer och skärmar är följande: skärm 3, 1, 2., så om jag använder en tapet som spänner över alla skärmar win7 visar den högra halvan på den vänstra skärmen = /; Åtminstone stone~~POS=HEADCOMP med Display kan jag styra vad som visas där.

Slumpmässigt få en bild från flickr låter interresting men.

Jag gillar verkligen den fria versionen av Display och har använt det ett tag (jag har 2 skärmar). Jag vet inte vad mer jag vill från detta program. Det är så bra som det är. Fortsätt så.

Jag älskar absolut detta program, jag faktiskt bara fick en testversion av PRO-versionen cirka två veckor sedan när jag först fick det här programmet. Jag använder den för att ersätta “Juggler” vilket är vad jag använde innan du hittar det här programmet. Det jag älskar mest om detta program är att det är stöd för flera bildskärmar och att kunna ladda upp tapeter från mina egna enheter med lätthet, jag har en samling av cirka 600 + HD natursköna tapeter och denna programvara gör fantastiska användning av det.

Om jag kunde ha en sak förbättrat det skulle kunna ladda tapeter från fler källor än bara den nuvarande två, det finns några riktigt bra webbplatser där ute för skrivbordsunderlägg och jag skulle vilja se dem införlivas i mjukvaran på något sätt för att gör få nya tapeter ännu lättare. Jag planerar att köpa en licens för det här programmet när min studie är upp men att vinna en kopia skulle vara ännu bättre eftersom pengar är lite tight just nu.

Displayfusion

* Jag har glömt att märka min första kommentar *

Jag skulle vilja att hetsa UltraMon och Display head to head. UltraMon har varit en nödvändighet i min dubbla bildskärmar för år. Det har uppdaterats nyligen (även om dess fortfarande i beta) för Windows 7 kompatibilitet men Display ger lite fler funktioner än UltraMon och billigare att starta upp!

Jag gillar tapeten rotation och AeroPeek funktionalitet i ytterligare aktivitetsfältet. Jag kommer att börja rekommendera Display formulär nu!

Jag har varit ett stort fan av Display under en lång tid. Jag övertygade plats jag arbeta för att INKÖP flera pro licenser, och det har varit stor. tyvärr bara licensavtalet tillåter dig att använda Display på en dator, så jag kan inte använda den hemma som är en riktig besvikelse.

Det finns så många saker att programmet blir precis lagom. den automatiska uppdateringsfunktionen är fantastiskt. användning av aero övergångar när tapeter förändringarna är stor. möjligheten att välja enskilda bilder för varje bildskärm för att göra en tapet är mycket hjälpsamt. Jag kan ärligt talat inte kunde leva utan den smarta aktivitetsfältet.

det som jag verkligen inte gillar är att den smarta aktivitetsfältet inte stöder aero PEEK eller hopplistor. när som läggs (jag verkligen hoppas jon lägger detta) denna applikation kommer att vara fenomenal.

du plocka mig!

Jag har använt den fria versionen av Display för ett par år. Jag antar att det som jag tycker bäst om det är att det bara fungerar. Jag ställer upp och har inte riktigt tänkt på det sedan. Jag vet inte riktigt har några problem med det annat än det skulle vara trevligt att ha några av de Pro-funktioner.

Jag älskar sin förmåga att förlänga aktivitetsfältet. Detta har varit i andra program, men de tillåter inte för ett eget skal. Jag önskar att det stödde virtuella skrivbord, men;. Display

Displayfusion

Jag har varit ett stort fan av Display för ett par år nu. För mig har den bästa delen av den dubbla bildskärmar kapacitet varit möjligheten att ha olika bakgrunder på varje bildskärm, och programmen lätt förmåga att fixera / stretch mis-inriktade bakgrunder så att de ser bra ut på varje skärm.

Några förslag till förbättringar

1) Försök att släppa färre uppdateringar konsolidera flera ändringar i varje version – ibland känns det som om det finns en uppdatering varje 2 veckor, kan detta vara en hel del att hantera

2) Under uppdateringsprocessen, var vänlig och inkludera möjligheten att automatiskt stänga körs Display. Speciellt eftersom det finns så många uppdateringar, är det frustrerande att behöva göra detta manuellt varje gång.

3) Vid tillämpning av inställningar eller trycka på OK (som jag gör ofta, varje gång efter att jag ändra mina skärmar eller ta bort min kärna laptop), finns det alltid en dubbel bekräftelseruta. Jag trycker på OK och sedan få ett meddelande som säger “Vill du tillämpa dessa Wallpaper inställningar nu?” Svaret är ja, ja jag gör! Det finns ingen anledning att ha denna extra bekräftelse alls, blir det frustrerande ganska snabbt.

Annars om jag älskar programmet, håll upp det goda arbetet !!

Alla de bästa, Jason

Bra program, jag främst som släp mellan bildskärmar (Windows 7 gör denna funktion föråldrade) och mellersta klicka för att omedelbart byta bildskärm, förmodligen den mest använda funktionen. De dåliga punkterna: du måste betala för pro, och, även om detta egentligen inte påverka driften av ansökan, systemuppdatering, kräver att du ladda ner den och sedan installera. Hellre än att ladda ner inom tillämpning och uppdatering (som Firefox till exempel), men annat än att det fungerar som en charm.

Hand en av de kopior av Display Pro för mig! Min 2.53GHz Core 2 P8700, 6GB DDR3 RAM, skulle 7200 RPM 16MB cahce HDD, 1GB Nvidia Geforce Sony Vaio bärbara datorn inte vara komplett utan det. Jag har använt den fria versionen av Display sedan den dag jag läsa den ursprungliga artikeln ungefär två år sedan, för att ha separata bakgrunder till min bärbara skärmen och min 23 “LG 1080p 2 ms 16: 9-skärm som jag har hakat upp via HDMI. Jag är en total nörd låt mig få det!

Vad jag gillar: Bortsett från att göra vad det är tänkt att göra i ett litet paket, jag gillar hela gränssnittet / utformningen av programmet. En hel del fri programvara på Internet kan programmeras tillräckligt bra för att få jobbet gjort, men själva programmet ofta gånger ser fasansfulla (* host * DVD Decrypter) Jag antar att det är meningsfullt. Deras mjukvara gör ditt skrivbord ser bättre, jag antar att själva programvaran borde se bra ut också.

Vad kan förbättras: Jag vet inte. Det finns en massa funktioner redan att jag aldrig skulle ha tänkt på. Mitt enda klagomål är att det kan vara buggig när jag detatch min sekundär bildskärm, men jag tror inte att det är DisplayFusions fel.

Kärlek hur Display låter lätt mig har olika bakgrunder för varje bildskärm. Arbeta med Windows 7 är fantastisk också. Flickr integration är cool, i framtiden kanske andra platser kan användas på samma sätt?

Display stora programvara lätt att använda. Försökt ut en bit.

Con fri version användare här vill sparka däcken på Pro-versionen och se vad hon kan göra.

Jag använder Display varje dag. Jag gillar verkligen Windows 7 integration, eftersom de var de första att få det rätt. Särskilt de förhandsvisningar aktivitetsfältet, vilket gör att använda programvaran extremt kraftfull. Även utseendet och känslan är densamma som den normala Windows 7 aktivitetsfält, vilket innebär att inget ser på sin plats.

Jag ger det 5 stjärnor av 5 för vad den gör 🙂 Jag har använt det sedan Hur artikeln publiceras på denna webbplats.

Pro: Great Ljus program för val av unika bilder för flera skärmar, Con. Måste högerklicka på ikonen i aktivitetsfältet för att hitta versionshistorik och ingen kontroll för alternativ uppdateringar

Display, fungerar bra. Enkelt sätt att använda olika med flera bildskärmar uppställningar.

Den bästa delen av Display är att jag kan distiguish mellan varje bildskärm lätt och dess simplicicity i bruk. Jag är säker på att anyting pro tillägger att det kan bara förbättra en redan bra produkt

Love this program. Jag använder det att fungera och hemma. Var på väg att köpa fullversionen men fann jag skulle kunna få det gratis här först.

Enda jag skulle vilja ändra är att inte behöva be två gånger för att tillämpa ändringarna. En gång när klicka på Verkställ och sedan en andra gång när du klickar “Ok”. Ok-knappen bör inse att det inte har skett några förändringar sedan klicka på Verkställ.

Jag älskar den fria versionen av Display helt enkelt eftersom det gör exakt vad jag vill – att sätta olika bakgrunder på alla mina monitorer.

Jag älskar Display som det fungerar i Windows 7., jag hatar Display eftersom det inte är öppen källkod.

Jag har använt Displaytestversion under en tid nu. Jag använder det på min laptop. Det fungerar bra när jag docka min laptop bredvid min bildskärm. Det gör Multi-Monitor använder en bris.

Display – Jag älskar att använda 3200 × 1200 tapeter på min dubbla bildskärmar. Det finns inget mer imponerande. 🙂 Den extra aktivitetsfältet på varje bildskärm skulle vara fantastiskt. Den enda con jag ser är att en enda licens är bra för en enda dator. Jag har two.:p

Jag har använt Display sedan jag köpte min nuvarande stationär dator förra året med dubbla bildskärmar. Det var antingen howtogeek eller Lifehacker som visade mig på det. Jag älskar det. Jag ändrar min bakgrundsbild på en regelbunden basis och skulle gärna vilja ha möjlighet att rotera att en Pro-konto ger. Den enda con är att när de uppgraderar mjukvaran måste du gå till webbplatsen för att ladda ner den senaste versionen. En bättre uppdateringsfunktionen skulle vara bra.

Jag har använt Display ett tag. Jag använder det på alla mina datorer och det har gjort mig en av de mest populära killarna i min avdelning. (Alla vill veta hur jag gör det), och det har orsakat mig finslipa mina grafiska färdigheter som jag nu har börjat skapa egna dubbla skärm tapeter. Om jag skulle välja en negativ, skulle jag säga att det krävs en omstart efter uppgraderingen versionen, men det är mer en Windows fråga än Display Fusion fråga.

Displayfusion

Jag verkligen älska aktivitetsfältet på båda mina monitorer, olika bakgrunder för varje skärm och möjligheten att rotera dem slumpmässigt.

Jag är inte så förtjust i hur det är att göra två fönster passar sida vid sida. Jag är säker på att jag kan stänga av detta, men jag har inte räknat ut hur ännu. I grund och botten vad det gör är att jag har Pidgin på den högra sidan av min 1: a monitor. När jag öppnar Firefox på samma bildskärm det gör webbläsarfönstret små så att båda fönstren passar på skärmen. Jag behöver inte hålla min kontaktlista i helbild hela tiden så jag skulle vilja om det handlat normalt och precis öppnat min webbläsare ovanpå alla andra fönster så att det kan vara helskärm.

Jag använder Display på Windows 7 i mitt Bootcamp partition att göra vad OSX gör naturligtvis: tilldela flera bakgrundsbilder till mina skärmar! skulle älska att använda dessa pro funktion men!

Jag älskar Display … det gör multimonitor användning så enkelt och gör det samtidigt Windows 7 aktivitetsfält och aero effekter möjliggör för den andra bildskärmen!

trevlig jag inte prova det här programmet, men kommer definitivt att ge det ett försök eftersom jag precis köpt en extern bildskärm för min laptop och min laptop skärm har suttit overksamma gör nothing.i behöver Display pro

Jag har använt testversionen av Display ett tag nu och jag gillar verkligen att kunna dra maximerade fönster från en skärm till en annan. Jag gillar också att ha två separata tapeter. Jag håller en mörkare bakgrundsbild på skärmen där mina ikoner bor,. Jag skulle verkligen gillar dubbla skärmar Aktivitetsfältet i Pro-versionen. Det skulle vara söt.

Jag älskar Display hittills gripit den fria versionen för tapeter funktionalitet och uppgraderas för ytterligare funktioner (det vill säga aktivitetsfältet).

Displayfusion

Jag gillar hur denna produkt gör det lättare att manipulera flera skrivbord,. Jag önskar att produkten skulle tillåta oss att lägga till andra än flickr och vladstudio webbplatser.

Display, jag älskar många saker om Display Fusion, det faktum att jag kan ställa in den lösa både inom min dator eller på nätet för att flick.r konto eller liknande! Det faktum att det roterar smidigt och lugnt utan att sakta ner min dator. I själva verket min enda riktiga klagomål är att vissa verktygstips kan skrivas. Vad gör några av alternativen gör gällande CPU prioritet? Jag vet inte. Vad innebär detta snabbtangentssekvensen göra? Jag vet inte. Det och något bättre hjälpdokumentation skulle gå långt!

Fantastisk app! Jag har använt det under en lång tid.

Enda förslag som jag skulle kunna göra det för att lägga till några tillägg snabbtangenter som WindowsPad har särskilt dockning fönster i fyra fjärdedelar av skärmen.

Jag använder Display på jobbet, där min utfärdat dator är en Windows-maskin med två bildskärmar anslutna. Vara estetiskt benägen, jag vill ha en enda bild att spänna mina skärmar, och Display hanterar detta bra för mig. Snabbtangenter för att flytta fönster är en fin touch.

Det gör vad jag behöver ganska mycket, men det finns ett par saker som jag önskar arbetade lite annorlunda. Först, ibland verkar det som om jag måste manuellt “uppdatera” bilden efter inloggning. Och jag tycker att meddelanderutan som dyker upp när det finns en uppdatering lite påträngande, eftersom det dyker upp varje gång jag startar mitt system, och en Display uppdatering är låg prioritet uppdatering som jag kan ta hand om när jag behöver. Jag fördröja uppdateras eftersom processen för att uppdatera den fria versionen är mödosam i jämförelse med moderna mekanismer uppdatera, eftersom det handlar om att besöka en webbplats, ladda ner ett arkiv, och utför en installation.

Intresserad av Display Pro att sparka ut UltraMon 🙂

Displayfusion

Jag tycker att det stöder Windows 7 och möjligheten att lägga till alla de coola knappar

Displayfusion

Jag gillar verkligen den här produkten eftersom det är lätt och får jobbet gjort. Jag tycker särskilt hur väl den leker med Termincal tjänster och Remote Desktop.

En sak som jag ogillar är stilen uppdateringsfönstret pop-up som startar vid start. Inte så mycket att det är där, men att det alltid ser ut som det är en uppdatering av den fria versionen när det verkligen är det bara att försöka få dig att köpa Pro-versionen. Jag vet att de vill tjäna pengar som alla andra och jag är helt övertygad om människor som gör pengar för deras hårda arbete. Jag tror, ​​men det finns mer elegant sätt att gå om det.

Jag använder den fria versionen på min Vista system men jag migrera till Windows 7 Ultimate och vill att Pro-versionen för mitt system med dubbla bildskärmar.

Tack

Jag har inte använt Pro-versionen, men jag älskar det fria, jag tenderar att byta mina bakgrunder ganska ofta och jag älskar användarvänlighet av det, folk alltid sluta med mitt skrivbord och fråga hur jag gjorde det och jag pekar alltid dem till platsen för den fria versionen. Jag gillar sökfunktionen, när jag letar efter en speciell bild, kan jag trycka på sök och det är där eller ibland skickar mig i en helt annan riktning som jag gillar ännu mer, det enda jag önskar att de skulle ändra är avtalet när du byter bilder, behöver jag inte säga ja när jag klickar tillämpas, bara för att säga ja igen när jag slog OK.

Jag vill gärna använda betalversion, om det är bättre än den fria Jag är säker på att bli imponerad.

Jag tycker att det är ännu användbar för enkelmonitorsystem, eftersom snabbtangenter / fönster fästning fortfarande fungerar, och jag behöver inte ställa upp dem i varje adaptrar egna specifika sätt.

Jag skulle vilja ha ett enkelt sätt att exportera inställningar och överföra dem till en annan dator, eller spara dem för säkerhetskopiering.

Min favorit är den snabbtangenter och namnlisten ikon som flyttar ett fönster till nästa bildskärm. Jag har verkligen saknat den funktionen på Win7. Jag är glad att se att det är här.

En ytterligare funktion som skulle vara trevligt är förmågan att upprätthålla de nya Win7 teman även efter installation Display Fusion. Jag gillade tapet bildspel funktioner i Win7 (även om det är samma bild på båda skärmarna) och även Pro ger mig möjligheten att ha olika bildspel på varje bildskärm, jag känner att jag förlorat en funktion genom att installera Display Fusion (gratis). Det skulle vara trevligt att hålla Win7 funktionen i fall jag bara installera om de snabbtangenter och namnlisten ikoner.

Jag har använt Display i en slags konstig inställning,. Jag har en bärbar dator och en stationär dator. Jag använder främst skrivbordet men jag har arbetat på ett programmeringsprojekt för mina studier som krävs för mig att stanna mobil. Ergonomi att arbeta på ett skrivbord är långt mer överlägsen för mig att arbeta på en bärbar dator, så jag kom upp med den här lösningen,. Jag ville använda min stora skärm, mus och tangentbord från mitt skrivbord och använda dem för att kontrollera min laptop .; så jag är ansluten min skärm till min laptop, har jag installerat InputDirector (jag använde Synergy liksom det var kort tid jag var tvungen att använda linux) för att dela mitt skrivbord inmatningsenheter med laptop, och naturligtvis installerat Display (utvärderingsversion) till hantera mina fönster mellan två skärmar (bärbara och stationära). Och om jag någonsin behövde gå tillbaka till mitt skrivbord, det enda jag behövde göra var att trycka på en knapp på min skärm för att ändra insignalen; Nifty, eh.: P, ca 1,5 månad sedan bytte jag till Windows 7 (MSDN – ELMS), och jag skulle gärna vilja ha den fullständiga versionen av DF för att använda med det 🙂

Detta program är bra! Jag har letat efter funktionaliteten hos något sådant men för Windows 7 för en lång tid. Display pro fungerar en behandling. Jag har en 19 “monitor och en 22” och med detta program dess döda lätt att organisera tapeter och allt på båda!

Jag älskar det alternativ som Display ger att lägga till knappar i namnlisten. Jag önskar att de hade en bättre uppdateringssystem inbyggt.

Jag gillar verkligen verktyg som Display som gör att du kan bläddra fönster från monitor för att övervaka och också ge en aktivitetsfältet på varje. Tills Display men jag har haft liten framgång sedan de verktyg jag försökt kunde inte hantera min konfiguration och rörlighet dvs en bärbar dator som kör tre skärmar (inklusive bärbar monitor) med de två externa bildskärmar över den bärbara datorns bildskärm. Denna konfiguration tycktes förvirra multimonitor programvara som ville att jag skulle ha skärmar sida vid sida och inte att vara frånkopplad på en regelbunden basis. Med viss bävan gav jag Display Pro rättegång en go och Display har kommit igenom med flygande färger … Hurra! Mycket impresed.

Eftersom Display faktiskt uppfyller mina krav ovan är det svårt att hitta några nackdelar. Det enda jag hittat är när du klickar hjälp jag fick följande vänlig webbplats meddelande.

“Display Online Hjälp, är tyvärr onlinehjälpen i färd med att uppdatera för Display 3,0,. Om du har en fråga eller kommentera gärna lägga på Displaysupportforum eller så kan du kontakta mig direkt,. Tack!”

Linjen börjar med “Förlåt …” ska använda ordet “uppdaterade” snarare än “uppdatering”. Oh och jag är inte särskilt orolig för att hjälp är på väg att skrivas.

Skål

Andrew

Jag har använt den fria versionen av Display under en lång tid,. Och jag inte hitta något fel så långt med programvaran;. Det är ett trevligt verktyg för vad är tänkt att göra.

Jag har använt Display bara på ett år nu – och det är helt fantastisk. Dev team “aktiv utveckling av denna produkt gör det nummer ett app jag rekommenderar till alla som har en ny dator med flera bildskärmar.

Nästa funktion som jag skulle vilja se är sant Windows 7 Smart aktivitetsfältet * dubbel * – inte emulering utan dubblering, som att integreras i OS så bra att det (Display) bokstavligen blir en naturlig förlängning av själva operativsystemet – komplett med alla särdragen i den nativa aktivitetsfältet, exempelvis fullständiga AeroPeek, oberoende Jumplists, pinning appar, etc.

Detta skulle vara så häftigt, Jag har ungefär 4,8 gigabyte tapeter som jag för närvarande växla mellan. Denna ansökan skulle vara en skänk från ovan!

Jag har använt Display ett tag nu, och jag älskar möjligheten att flytta fönster mellan skärmar med ett kortkommando eller knapp (sedan innan Windows 7 detta byggdes inte på), och fönstret dockningskapacitet. Detta är ett bra alternativ till andra liknande program som UltraMon (vilket är sätt dyrare och mindre funktionell).

Display vad jag gillar är Windows 7 Aero stöd och miniatyrfönsterförhands närvarande Jag använder UltraMon och som inte stöder detta.

Displayaktivitetsfältet stöd för Windows Visual Styles – Det är inte fullt stöd till Windows 7, skulle jag också vilja se en 64-bitars version också 🙂

Även den fria versionen av Display har varit ett bra komplement till mitt skrivbord, skulle jag uppskatta de nya funktioner som finns i Pro-versionen.

Min favorit är namnlisten för att växla skärmar, vilket avsevärt förbättrar min mus orienterade arbetsflödet,. Den enda funktion om funnit brister, som kan återfinnas i andra tillhörande programvara, är förmågan att ange vilka övervakar ett särskilt program kommer alltid att öppnas i.

använt det ett tag, förutom den grundläggande individuella tapeter för varje skärm grejen, jag gillade följande; – det känner av när ytterligare bildskärmen är ansluten och minns / påminner tapeten korrekt. Jag använder två bildskärmar på jobbet och sedan viloläge, och använda en hemma. Men när jag är tillbaka till arbetet, är tapeter visas korrekt så snart som andra bildskärmen upptäcks

Jag älskar Display grund av Windows 7 stöd. Jag har använt UltraMon innan men det inte tillfredsställa alla mina behov.

Displayfusion

Dess bara bra, det enda program jag hittade som kundfordringar dig att sätta 2 olika bakgrunder. skulle vara bra om vi kunde sätta ett par av dem och få dem cykel tråg varje omstart kan säga eller en viss tid.

En av de saker jag älskar om visnings fusion är användarvänligheten som den har. Jag kör två monitorer ganska mycket hela tiden och visa fusion är snabb och enkel att använda för att ställa in flera bilder på varje bildskärm. Det är smidigt med Windows 7 och jag älskar hur lätt det är att gå tillbaka till en enda bakgrundsbild när din bärbara dator går mobil och sedan växla tillbaka när du kommer hem. Övergripande jag älskar det här programmet och hur användarvänligt det är.

Displayfusion

Detta är den största visningsprogrammet jag har använt. Jag älskar det här programmet. Speciellt de knappar som kan placeras i namnlisten. Att kunna vända så lätt mellan skärmar och expandera över flera bildskärmar är en absolut dröm. Jag arbetar för vår kommun på IT-personal. Min huvuduppgift är IT-administration för polisen inklusive vår leveranscentral. Varje sändning station har flera datorer med flera bildskärmar anslutna till varje, vilket ger varje station 8 skärmar. Jag vill inte bara ha detta program på min dubbla bildskärmar systemet vid mitt skrivbord men också införa det till vår leverans. Detta skulle vara bra att byta runt de olika fönstren som de använder,. En uppgradering Jag skulle vilja se är förmågan att docka ett fönster efter att önskad storlek. Jag har många program som jag vill docka som ett verktygsfält på den sida av min bildskärm. Jag tror att denna funktion skulle vara stor som en namnlist knappen;. Tack

Jag har Display gratis version på min Vista, men jag tror att jag kommer att uppgradera till Windows 7 senare i år. Jag hoppas att jag kan få pro, på grund av alla nya funktioner, såsom användarvänlighet. Du kan skapa anpassade genvägar i pro och genvägar är den främsta anledningen till att jag använder en hel del av mina favoritprogram. Jag vet inte riktigt vad som kan förbättras eftersom hela sytem är häpnadsväckande. Jag är ledsen om detta faktum, eftersom jag vet att det främsta skälet ni skrivit den här artikeln är att få feedback och hjälp Display förbättras.

Display är mördaren måste ha app för en dubbel inställningsskärmen. När jag började använda det. Kan inte leva utan det, det mades dubbla inställningsfönstret roligare och användbar. Det är enkelt och fungerar bra! Använda nästan inga resurser alls och stödja många trevliga funktioner. Att se en 64-bitars version kommer att vara mördare också.

Med Display kan du flytta maximerade fönster från en bildskärm till en annan. Tyvärr finns det ingen klocka på Displayaktivitetsfältet.

Vad jag gillar verkligen på Display är funktionen att spänna en tapet tvärs flera bildskärmar och även använda min skrivbordsbakgrunden som ett bildspel,. Men ibland CPU konsumtion höjer till 100%, och jag måste manuellt döda och starta Display. Det vore häftigt om författarna kunde fixa eller förbättra detta beteende.

Jag gillar verkligen utseendet på Display. Jag har använt UltraMon och det är inte lika intuitivt som DF. Jag gillar verkligen möjligheten att enkelt ställa in olika bakgrundsbilder på varje bildskärmar,. En förbättring som jag skulle vilja se är möjligheten att begränsa det slumpmässiga tapeter funktion för specifika mappar. Jag skulle vilja kunna plocka russinen några bilder från min samling, och låt den cykel endast genom dem.

Jag anser att detta som slöseri med pengar. Vad jag verkligen behöver är bara separat tasbar för varje bildskärm. Och det finns gratis alternativ för att uppnå detta, http: //code.google.com/p/monman/; Personligen jag använder ATI: s Hydravision och MonMan.

Jag har nyligen köpt två datorskärmar från HP,. Jag är en ny användare för flera bildskärmar, men med display Fushio det var lätt och skitkul att få saker och ting när det gäller inriktning och sepparte bilder på olika bildskärmar. En aspekt som skulle kunna förbättra är att flytta musen över från den ena till den andra skärmen ibland kommer i kläm när en bildskärm är i stående läge och den andra är landskapet. Det skulle vara trevligt om programmet skulle kunna förbättra denna aspekt.

Display Fungerar bra, ser bra ut, tar upp lite resurser, har en hel del mycket praktiska genvägar, och jag älskar särskilt fönster knäppa alternativ.

Saker att förbättra, förmåga att anpassa specifika Windows-inställningar för olika layouter:.. En skärm, horisontell skärm, vertikal skärm, Gamma korrigeringar för att fixera färgskillnader i olika skärm, särskild sammanslagning av tapeter i skärmar med olika upplösningar och storlekar.

Jag använder Display med min lilla Samsung U70 USB-skärmen för att visa olika bakgrunder. Jag skulle vilja ha Pro-versionen för att växla mellan flera bilder

Jag gillar den svala bilder du kan lägga från vladstudio och flimmer. Jag vet inte hur man kan förbättra det … ännu.

Display är min nuvarande val för dubbla skärmhantering. Jag har använt den fria versionen i ca 18 månader eller så,. Jag gillar verkligen det faktum att det kommer ihåg dina senaste tapeter inställningar när du installerar ett nytt tema i Windows eller Vista. På så sätt jag kan få det nya temat färger, men jag kan återgå till min egen favorit bakgrunder. Cool, Jag skulle vilja se kortkommandon förbättras. Flyttade windows är inte hålls i minnet (at-stone för mig). Så nästa gång jag startar upp de flyttade fönster har gått tillbaka till standardplatsen. Eller är det bara en operatör fel :);? Med Pro-versionen skulle vara en trevlig förbättring för mig,. Tack för denna möjlighet att vinna ett exemplar.

Ha en trevlig Veterans ‘Day. Kom ihåg Vets som du går om din dag i morgon.

Använt den fria versionen av Display hemma ett tag, i princip bara använda separata tapeter på dubbla bildskärmar (eller ibland spänner över ett panorama) och verkligen gillar det. Jag har just installerat det på jobbet och jag gillar den nya namnlisten funktionsknappen.

Vad jag skulle vilja se, skulle vara ett sätt att spara och tillämpa olika ikon layouter – särskilt eftersom jag använder en bärbar dator och har olika monitorkonfigurationer för hem och kontor.

Jag älskar hur Display Fusion är bara jävla snygg, har utmärkt Windows 7 support och en Task Manager genväg från menyn i Aktivitetsfältet, mycket praktiskt.

Jag skulle bli ännu bättre på Windows 7 funktionalitet, lägga till stöd för Jumplists i aktivitetsfältet och jämna animationer när du flyttar fönster.

aldrig hört talas om detta. Jag skulle älska att ha en kopia. snälla och tack.

Displayfusion

Jag kan inte leva / arbete utan minst två skärmar, så alla verktyg som kan bidra till att förbättra den erfarenheten är mer än välkommen i min “nödvändiga program” mappen.

De flesta verktyg ger samma funktioner, men du kan inte slå integrationen med Vladstudio och Flickr, som är mördaren inslag i Display.

Integration with Windows 7 needs to be improved but I’m sure that it’s only a matter of time for the developers to do it.

I like the idea of this program, and I LOVE that DisplayFusion works on Windows 7.

I don’t think there’s anything I don’t like about it. Can’t wait to try it.

I use DisplayFusion at work and at home for almost a year now and I love it.

The feature I like the most is the Multi-Monitor Taskbar that have a lot of configuration options. It can use your current window theme even if it’s a custom theme. It can be located at the bottom, left, top or right of the second monitor independently of the main Windows taskbar. It can have all the opened windows or just the subset that are located on a monitor. It also have window previews. The author of the software take care of simulating the taskbar appearance and features on all supported Windows versions.

Another thing I like is the support from the author. I encountered bugs a couple of months ago and left comments on the forum. I had fast answers and I have been added to the beta tester group and helped him to troubleshoot some issues under Windows XP.

One thing that can be improved is the sort order of the Multi-Monitor Taskbar buttons when the taskbar is configured to have all the windows displayed (mirror). Sometimes, if I load some windows before running DisplayFusion, or if I close it and reopen it, the taskbar buttons sort order of the main taskbar and the DisplayFusion one is inconsistent. Some work can be done to detect the main taskbar buttons order and sort the DisplayFusion taskbar buttons accordingly.

Used this for a while and find it indispensable when using multiple monitors. My favorite features are the hotkeys for moving apps between monitors (both to next monitor and sizing proportionally) and window snapping (works great with Windows 7).

Biggest thing to improve is the auto updating. For the last year I’ve been using it, it has never let me know about any new versions (and yes, it is set up properly to do so).

Id love a copy! never tried this before

I have used the free version and I love how easy it is to use and now that it works with Windows 7 well that is a bonus. I wish they would do away the dual confirmation box. I press ok, then get a message that says “Do you want to apply these Wallpaper settings now?” The answer is yes, yes I do! There is no reason to have this added confirmation box at all!

Help..I downloaded the Display Fusion..however, it will not open, and I am unable to uninstall it….any recommendaiont? Thanks Chuck

My favorite DisplayFusion feature is the ability to set different backgrounds on each of my monitors.

An improvement I’d like to see is a configuration option to relocate the generated wallpaper folder out of the user’s profile. This is especially useful if roaming profiles of limited size are used.

Thank you for the chance to win a copy of DisplayFusion I just started using it and I would like to win the free copy of DisplayFusion Pro. I can’t find any problems with or anything it needs changed.

I use DisplayFusion at work when I had two monitors. It makes selecting background images for each screen much easier than Windows XPs builtin display settings.

I don’t know what improvement DF could have. Maybe some social networking support, such as a direct link to either facebook or twitter telling what picture I am using as background.

If you get any more I’d love a copy!

Actually, forget it. I just downloaded and tested the free copy and it’s complete junk. You can’t even create a playlist. What good is it? There are plenty of really good free wallpaper changers out there like Adolix to waste another second with this. Heck if you are willing to create a single folder with all your wallpaper in it you can even use that native Win7 functionality.

I DisplayFusion Hotkeys to swap windows between monitors without having to use the mouse.

I wish it could save display profiles for different setups. I use this with a laptop and move between conference rooms with projectors on left or right plus a desk setup.

Yep, would love a copy (who doesn’t like to get free software). Like all the options and the fact that it displays multiple wallpapers on multiple monitors correctly. Biggest flaw with this program (or maybe I just missed it) is the ability to configure the wallpaper section with just one group of settings instead of having to create four different settings (I am running four monitors).

(an hour later continuation of my previous post).

This program even handles my Mimo 7″ Monitor wallpaper images without any problems, the first program to do so.

Where can i get that wallpaper that’s on the desktop #2!!!

WindowsFusion… would love a free copy of the PRO version – already love the taskbars. I’m a multi-monitor fiend – I’ve got a 25″, a 22″, and a 27″ TV hooked up to my rig… so this is a HUGE help to me and now I can put pics of the fam on one display, some hi-res military stuff on my main display, and keep rotating whatever on the other. This is sweet – and would love the ability to auto-rotate backgrounds!

james

I like displayfusion.It works great.Its a good idea change your wallpaper time to time.And I have nearly thousands of them.I really love it.

the features to be improved are to make displayfusion load images from more websites(currently only two).Otherwise its superb..

I really like DisplayFusion because once installed you never notice it because it integrates very well. I’m using it now with XP and never had a glitch whatsoever!! Tried Ultramon but it isn’t really stable on my computer…

I really like the background feature where you can use Flickr photo’s as background, but it does not work for me behind our company’s proxy. I’m using John’s Background Switcher for that now which does work. Would be nice if DisplayFusion could do this also.

Display Fusion

I used to use UltraMon at a place that I worked. I enjoyed having the taskbar on each monitor. I had thought about using it at home, but the cost to put it on several systems was more than I wanted to mess with.

I ran into Display Fusion after reading about it on Microsoft’s on10.net where someone mentioned that it would allow multiple backgrounds on monitors. I’ve been using the free version for 18 months? I’m evaluating the Pro version and really enjoy having the use of the taskbar on the other screen. I’ve used the Pro functionality previously on a laptop with an external display and the taskbar functionality never worked on it.

I’ve run it on XP, Vista 32, Vista 64, and Windows 7 64 and have enjoyed it. With two kids, this software allows me to have a piece of their artwork as a background on each of my monitors. JAG ÄLSKAR DET!!

I’ve not tried the Pro functionality on my laptop and dock with external monitor again, but the main functionality I’ve come to enjoy is the multiple backgrounds per monitor. I have three monitors at work and Display Fusion works very well to assign a different image to each background with all three of them.

My suggestion. I work a lot with virtual machines. One of the things that I really enjoy about a virtual environment is the transparency into what’s going on. I’d love to see a toolbar that I could enable that would show network traffic, CPU % Util, Memory % Util, HD access. Microsoft’s Virtual PC has this functionality and I enjoy using it. I’m not sure that this would be the kind of thing you’re looking for, but I’d think it would be cool. It might also provide more functionality for the multiple-monitor taskbar and induce more people to buy.

This is GREAT software and I really appreciate that there’s a free version.

DisplayFusion

I have 2 monitors, I will love to have the Pro since I have a vladstudio account too!

DisplayFusion;I love the hotkeys, Windows 7 has good hotkeys for one monitor, but is rather stupid when it comes to working with more than one.

I would like stretching of the MS Taskbar over both monitors or replacing the original one with the DF-Taskbar

DF is a great tool to improve productivity, that’s my favorite part! I would like to see the way windows are minimized on the secondary monitor handled a bit better. Currently you’ll notice that some windows will sneak back over to the primary taskbar before returning to the secondary taskbar:(In older versions, I also noticed restoring and then minimizing a window would actually change it’s place on the taskbar (moving it to the end each time).

DisplayFusion is great. I just bought a pair of LCDs to run as dual screen and it works wonders. However, it still has some teething problems with windows 7. Although the same can be said for other multi-monitor software at the moment.

I used another product on Vista, but that no longer works on Windows 7. I do not remember the name of that product because I am old and frequently forget my name. What I like about DEisplay Fusion is that they are responsive to changes. What I don’t like is that when I put up a wallpaper with a slot machine on it, that real money doesn’t come out.

DisplayFusion looks awesome! The snap windows to side feature is something I’ve been missing. I’ve been doing okay with GridMove, but it’s nice to have something automatic!

I like how DisplayFusion combines ALL of the background/wallpaper options available in other programs, with the multi-taskbar, reducing the # of programs running. I also like the extreme customize-ability. One thing that could be improved is the wallpaper setup could be accessible from the Wallpaper tab in the Settings box.

DisplayFusion is very impressive, installs light works very quickly, my only gripe is when using remote desktop connection it seems to flake out a bit, logging out and logging back in seems to be the only fix i can come up with all in all though great program!

DisplayFusion is great, it allows me to manage wallpapers with great customization, and also to have a taskbar on both of my monitors.

Love that it works with Windows 7.

I dont like that you can not make / add plug ins.

What I like about Fusion is the ability to use different wallpapers for each monitor. I use the same wallpaper each time, but this way I can stretch one of them so it looks like the other larger monitor. Neat trick.:-) Without Fusion one of my wallpapers would look different than the other because of the screen sizes and resolution. One was a wide screen causing the difference. But now with Fusion the two screens are set up slightly different, but look identical. That was my whole goal with downloading Fusion, and it worked.;Since that time I have grown into two large 28″ LCD monitors running off of a ViDock2 external gaming video card with the laptop screen closed. I still use Fusion, but wish I had the Pro version to add identical task-bars to the Dual 28″ LCDs. I have tried Multi-Mon free task-bar, but this has been removed because in Windows 7 it does not look the same as the original task-bar.;What do I like to see improved, add the task-bar to the free version.:-)

I have used trial version of Display fusion, and, it is really amazing.;This website is pretty much informative too.;Waiting for a free copy of display fusion from you !!

DisplayFusion

I love the way you can drag maximised windows which you would not be able to do normally.

A function to drag the wallpaper in the preview when positioning it would be nice, instead of having to click the up and down buttons.

Mikrofon

DisplayFusion is great. I love the options to try to fit a wallpaper to my 2nd monitor in portrait mode (though it’s a shame that so few photo images in a series are optimized for portrait mode). I would appreciate even more flexibility in manipulating available wallpapers to better fit portrait mode.

UPPDATERING

Note that the giveaway is now over.

DisplayFusion;I love the fact these guys put some competition out there for UltraMon. Competition is great for the consumer. NOW for a feature I’d LOVE to see implemented. I run (as well as I’m sure a lot of people do) Synergy. I have a Vista computer for my games, and a Ubuntu computer for all my other needs and learning linux. A feature I’d like to see is a way to sync these desktops somehow with software like this so I not only have one continuous desktop but that my wallpapers are matching as well.

I like that they are providing an more-featureful set of functionality than UltraMon. I currently have an UltraMon license, and look forward to get a DisplayFusion license when they achieve enjoyable Windows 7 Compatibility.

I really do enjoy their wallpaper features, keyboard shortcuts, mouse shortcuts, and integration into Windows while remaining lightweight and crispy.

I would however, like deviantart integration (its where I get most of my wallpapers!), better (much better!) windows 7 support, and perhaps mouse gestures?

As for me, I will continue to use UltraMon as my DisplayFusion trial has expired:)

Bummer – I left a great review to get the pro version at the download site and didn’t see the opportunity to leave a review here. I guess it’s too late? Anyhow… November 10th, 2009 at 8:24 pm;My use may be a bit unusual, but I like DisplayFusion because I can hook up one of my laptops to my TV and watch netflix online, plus my sisters and I are going to go through some family photos and this is an excellent way for all of us to look at the photos from a CD in almost life size format. This is also an excellent way to view digital video recordings. I was also thinking about entertaining, and displaying photos from my jewelry business when I have people over, or even displaying family or theme photos with Pandora playing in the background. I wanted to find a tool like this, googled display settings for two monitors and viola! I got just what I asked for!

Thanks so much for this – it is excellent!

Still on the trial, but so far, I’m pretty impressed. I’ve used UltraMon for years, and their development seems to have gone by the wayside a bit.

only 5 copies to give away, now thats just not right.. i think you should have given away hundreds if not thousands. Being that Display Fusion is in my opinion the only multipulmonitor app out there that works the best. I read thru the comments and only a few were worth anything. Theres a few things I would like to see changed or fixed or added and that is A) the task bar is not the same on any OS, theres something with them all. On windows 7 the animation for the Areo peek when you put your cursor over the Icon that represents a tab and isolates the screen and hides all others that are open, does not do the same or looks the same. And B) Not one comment about this and that is to enable screensavers for multimonitors to be encorporated into the software. And C) 64 64 64.. get with the next generation 64 bit is designed for mulitasking so why have no version for Display Fusion in 64 bit Please make an exception as to giving me a copy of Pro (even if contest is over) because i feel that i deserve it for coming up with something that not one other person said and i think that it is a real good ideas and anyone who post a comment after me should give me some props. Please email me any info if im wrong about any of these (rollin2clean@aol.com). Happy Thanksgiving Binaryfortress, Keep up the good work. Your friend Rich

Display Fusion is a really good bit of software and it does exactly what it is intended to do the only thing you can update is looks and style, but all in all perfect program.

Love this software for multiple reasons but I will breifly go over the main points.;It is Windows 7 Compatible, It is simple to use, and it really works.

I looked for days for a good, compatible software to get my dual wallpapers onto my two Displays and tried about 10 different ones. Some worked for a day or too as a free trial but eventually decided that I needed prompting to buy their software every 10 seconds. Some didn’t work because they were not Windows 7 Compatible and some where not even 64bit Compatible. And about three were Virus’ which took a couple of days to get rid of, Luckly I still had all my Information retained on my HDD.

I finally found Display fusion and I was amazed! It installed and worked from day 1. No fiddling with settings, No having to mess around with pictures and such and the list goes on. It was just really simple. Find the image you want and your done. Whats more they have such great other features such as changing colours into like greyscale and such which I have tried and it has improved the look of my displays amazing, as I was using a CoD:WaW wallpaper with the Sepia Tone and it just improved the overal look to my Computer.

So far I have found no errors in the program but, as with all trial software unfortunately has to be, there is my personal complaint is that they have left so many features restricted (I know that they must do this in order for the company to make money and such, but it can be frustrating). And so this is one of the main reasons I would love to get the Pro Version. Slideshow Wallpapers, Able to load pictures from the internet from various sources and to change some of the settings as in to have a task bar on both displays.

Thank for such a great free trial software, Keep up the good work

To show how much I like it, it was one of the first applications I added to Win7. It is a must for two or more monitors. Even a slow old guy like me can use it with no trouble. I don’t need all the features, I just want my 2 monitors to look the way I want, a different image on each manitor and a changing screensaver on monitor 1, plus a task bar on each. I like Pro so much I even paid for it.

DisplayFusion is exactly what I’ve been looking for. Unfortunately for me, the part I need is only in the Pro version — that’s how they getcha — the Windows 7 Aero theme. Having the taskbar on multiple monitors is SO handy and is therefore my favorite part about this software.

Super Bowl utsågs sådan av Lamar Hunt, grundare av den amerikanska fotbollsligan, som var inspirerad av hans barn som leker med en Wham-O varumärke studsboll som kallas Super Ball.