som videospel har en chef som hånar dina faktiska videospel preferenser?

Svar: Metal Gear Solid: The Twin Snakes

Metal Gear Solid: The Twin Snakes var en remake av spelet Metal Gear Solid, släpptes till Nintendo GameCube 2004. Under spelets gång när du konfronterar Psycho Mantis, ett av de spel chefer, föreläser han (i typisk skurk mode) om hur väl han förstår dig, hur han har studerat alla dina rörelser, etc.

När det blir lite obehagligt, dock är när han bryter den fjärde väggen och börjar prata om de spel som du (spelaren, inte i spelet tecken) har spelat. Psycho Mantis är programmerad att läsa minneskortet i GameCube och hänvisa till de sparade spel där. Som sådan kommer han säga saker som “Jag ser att du är en mycket noggrann person, en person som är mycket försiktiga” (om du har en hel del sparade spel) och även referera till själva spelen “Jag kan se djupt in i din själ har du en kärlek till Nintendo spel som The Legend of Zelda “.

 Konami.

Denna funktion var också närvarande i den ursprungliga versionen. Det noteras, till exempel, som jag gillade Castlevania.

finns det några andra saker med detta chef som är cool och bryta den 4: e väggen … Han ber dig att sätta joypad ner så att han kan flytta den med sitt sinne, då vibrationsmotorerna sparka och det moves.At en poäng under kampen skärmen blir blå med en playstation felkod för “systemkrasch” på it..To slå honom (lätt det är) måste du ansluta din joypad till port 2, så han kan inte längre vet vad spelaren kommer att do.The spelet bryter fjärde väggen tidigare också wen du måste titta på baksidan av detaljhandels lådan (spelet rutan) för att hitta en kod för att kontakta någon, på ryggen är en skärmdump av samtalet med koden där. (detta var också sätta in för att försöka stoppa piratkopiering, men jag vet pirater som bara skrev koden på CD-fodralet gav spelet i) awesome spel!