vecka i Geek: roligt flash spel edition

Om du har varit en abonnent för mer än ett par dagar, du vet att vi älskar några bra fredag ​​Fun runt här. Du har förmodligen också märkt att vi ibland lägga spelen här på HTG, men vi har aldrig officiellt “lanserade” sektionen, tills nu.

Så detta är den officiella meddelande som vi redan har lanserat How-To Geek Arcade, finns bakom länken Spel på huvudmenyn. Vi kommer att lägga till fler och fler spel till det här avsnittet, och eventuellt ge dig en mer djupgående titt på vissa spel under vår fredag ​​Fun serien.

Bara för att spara tid att faktiskt klicka dig vidare, här är några av de senaste spelen som vi har lagt-och ett par av våra favoriter, som GemCraft, en verkligt beroendeframkallande torn försvar spel.

Så håll koll, har vi massor av spel och vi lägger mer hela tiden!

TinyHacker s Senaste Random Stuff

Vill vissa slumpmässiga geeken länkar? Vi har massor av dem för din njutning, allt från nyligen lanserade TinyHacker plats som vi ska berätta mer om i ett par dagar. För nu, njuta av några slumpmässiga geekery, och kanske prenumerera medan du är på det.

Det blir inte mycket bättre än en ASCII-versionen av Bender.

Fråga Super Användare

Den här veckan över på vår favorit fråga / svar webbplats, ännu mer intressanta frågor diskuterades. Det är definitivt ett bra ställe att få frågade dina frågor.

Förra året i Geek

För ett år sedan var vi skriver tips om att spara bläck, titta på video, och Firefox tips.

Saker och ting har inte förändrats så mycket. Eller har de?

Veckans höjdpunkter

Snarare än inkluderar en stor stor, redundant lista över alla artiklar vi skrivit denna vecka, kommer vi bara knyta de bästa i fall du missade dem.

Geek Obs

Gårdagens dagliga e-post gick ut med fel ämnesraden på grund av ett tekniskt fel. Vi försäkrar er att vi har straffas den felande datorn genom att installera iTunes på det.

Du kan också märka att HTG hemsida har förändrats lite-så har vi börjat använda verkligen gigantiska förhandsvisning miniatyrbilder för våra bästa reportage. Vad kan vi säga, vi gillar skärm runt här!

Jimmy Carter var den första amerikanska presidenten att födas på ett sjukhus (födelsedatum 1 oktober 1924, född i Wise sanatorium i Plains, Georgien).