vecka i Geek: den lyckliga fars dag upplaga

För att fira fars dag i år, gjorde jag ingenting-och det var allt jag trodde att det kunde vara. Dessutom lycklig fars dag till resten av er!

I andra nyheter, Windows hacker Rafael Rivera, samma kille som har lapp Windows-systemfiler så att du kan installera egna teman, har släppt ett gratis program som heter UxStyle som ersätter behovet av att plåstret systemfiler helt.

Du kommer att märka att tjänsten telefoner hem under betaperioden …

Dessa är verkligen mycket vanliga installera skärm, inte säker på varför jag bland dem!

Och det är allt som finns till den.

När programmet är installerat, kommer du att märka det körs i bakgrunden, knappt tar något minne alls.

Vid det här laget bör du kunna följa resten av instruktionerna för att aktivera anpassade teman, se bara till att du hoppar över lapp filer del.

Hämta UxStyle från uxstyle.com

Slumpmässiga länkar Vi hittade denna vecka

Random stuff är stor! Synd vi var lata denna vecka och bara hittat ett fåtal.

Granskar och sådan

Vi kommer att uppgradera avsnittet recensioner här veckan – att lägga massor av funktioner, inklusive möjligheten att lämna dina egna recensioner och betyg.

Vecko artiklarna

Om du missade dem, nya saker från veckan.

Editor Weekly anmärkning

Vi har några större uppgraderingar kommer till platsen, till massor av nya funktioner som vi har arbetat hela natten, varje kväll, avsluta.

Varför skulle någon föredrar att installera en tjänst som körs i bakgrunden hela tiden (även om det inte använder några resurser) att helt enkelt patchning en fil?

Inte vara en negativ Nancy, bara undrar om det finns vissa fördelar jag saknar.

@Jonathon

Med hackade korrigeringsfilerna, måste du åter plåster varje gång det är en stor Windows Update … vilket vanligtvis innebär att du kan inte installera uppdateringar tills det finns ett nytt plåster fil ut.

@the Geek

Ahh, ser jag nu. Jag fortfarande använder WinXP, för vilka det inte finns några större uppgraderingar längre, så att problem uppstod aldrig mig.

Det finns bara åtta ord i det engelska språket där alla vokaler är i alfabetisk ordning, varav de flesta är sällan används i dag: återhållsam, facetious, arsenious, abstentious, acheilous, anemious, caesious, annelidous.