översätta språk säga åtta med bing översättare

Behöver du sida vid sida eller sväva översättningar när du surfar? Sedan gå oss som vi tittar på Bing Translator accelerator för Internet Explorer 8.

Den här artikeln är inriktad på dem som kanske inte har använt denna accelerator före eller avböjt att “lägga” när du konfigurerar IE 8.

Med användning av Bing Translator

När du har klickat på Lägg till i Internet Explorer och bekräftade installationen nya accelerator är klar att använda.

I vårt exempel valde vi en norsk nyhetsartikel.

Högerklicka på webbsidan för att komma åt kontextmenyn posten för att översätta. Beroende på språket ursprung, kanske du vill gå vidare och ställa in den manuellt innan översättningen. Översättningen öppnas i en ny flik …

Obs: Samma post kan också nås via All Accelerators notering.

Det finns fyra inställningar tillgängliga för visning dina översättningar: sida vid sida, topp / botten, original med hover översättning, och översättning med hover original.

Först en titt på sida vid sida vy. När maximerat fönster kommer att delas 50/50 och som du håller musen eller bläddra i en sida samma åtgärd kommer att ske samtidigt i den andra sidan.

Den övre / underifrån. Som ovan webbläsaren åtgärder uppträder samtidigt i båda avsnitten.

Originalet med hover översättnings utsikt. Särskilt användbart om du studerar ett nytt språk och vill kontrollera din nivå av förståelse för originalspråket.

Översättningen med ursprungliga hover utsikt. Fyra olika visningsalternativ gör det lätt att hitta en som bäst passar dina behov.

Slutsats

Om du behöver ett bekvämt sätt att översätta mellan språk i Internet Explorer 8, sedan Bing Översättare gaspedalen bara kan vara vad du har letat efter.

länkar

Tillsätt Bing Översättare accelerator till Internet Explorer 8

Finns det en liknande addon för Firefox?

Tabasco sås, som ikoniska kryddig amerikanska krydda, tar tre år att producera, de flesta av den tid investeras i jäsningsprocessen som hjälper mjukna och bryta ner rå peppar utan matlagning det.