helgen kul: ladda ner och titta på tv på nätet med joost

För några år sedan minns jag många människor frågar, handel och försäljning Joost inbjudningar. Jag slutade att få en när Joost var i beta och även om jag tyckte att idén var bra, var jag inte mycket imponerad med kanalinnehåll. Sedan dess Joost har kommit långt. För närvarande fortfarande i beta, men öppen för allmänheten, Joost har över 480 kanaler med 28,000+ TV-program.

Joost Version 1.1.8 beta är fritt tillgängliga för vem som helst att ladda ner och njuta. Efter nedladdning helt enkelt registrera dig för ett gratis konto. När du har loggat in kan du börja surfa via Joost kanaler. När du tittar på ett program kan du utforska andra kanaler. ** Obs:. Det ryktas Joost kommer att avsluta skrivbordsklienten och fortsätter tjänsten som webb endast baserad **

En av de program som finns på Joost är GI JOE. Wow betyder föra tillbaka barndomsminnen! Genom att bara hålla muspekaren över skärmen kan du få tillgång till olika Joost menyer. Du kan spela, pausa, framåt och bakåt program.

Med ett sådant val av tv-program den olyckliga verkligheten är att behöva handskas med reklam. Jag har sett hela 15 sekunders produktannonser mellan programmen och även under programmet som ett reklamavbrott. På den positiva sidan dessa är ingenting som överflöd av kommersiella fläckar på broadcast TV.

En annan form av reklam som används dyker upp en widget typ annons de uppmanar dig att klicka. När du gör, slutar det aktuella programmet du tittar på och visar det andra klippet 15.

Det finns också coola widgets som du kan använda när du tittar på Joost att ansluta med vänner och använda på andra sätt. Välj en widget från menyn för att se vad den gör.

Ett par exempel är Instant Messaging och News Ticker som rullar nyhetsrubriker. Det finns också en möjlighet att dela en episod med en vän.

Andra funktioner inkluderar möjligheten att skapa din egen kanal med skisserat program som du väljer. Kanaler innehålla massor av komedi, natur och vetenskap dokumentärer och mer japanimation än du kan skaka en pinne på! Kolla in hela listan över kanaler. ÅH! Nämnde jag att du kan titta på massor av Star Trek The Original Series visar också?

Prova den senaste versionen av Joost för helgen, är du skyldig att ha ett par timmar av roliga surfa genom de olika programmen och skapa din egen lista!

Hämta Joost för Windows och Mac OS X

Medan de flesta människor är bekanta med apelsinmarmelad, frukt bevara med skalet kvar i, kan marmelad göras med någon citrusfrukt som citroner, lime och grapefrukt.