visa Weather Underground prognoser i google chrome

Om du vill ha en enkel enkelt gränssnitt för att hålla jämna steg med väderprognoser sedan ansluta sig till oss som vi tittar på Weather Underground förlängning för Google Chrome.

Weather Underground in Action

Så fort du klickar på “Verktygsfält Ikon” måste du ange en plats. Tänk på att du kommer att behöva gå in i “stad och land” om du använder det alternativet. Going med mindre information kommer att ge ett “fel”.

Obs: Förlängningen fungerade inte för vissa asiatiska platser under våra tester.

För att hedra OS valde vi Vancouver, Kanada. Du kan sväva över “knapp i verktygsfältet” för att se de nuvarande villkoren eller klicka för att visa den aktuella dagens förhållanden, den aktuella dagen prognos, och prognosen för de följande tre dagarna. Det är en enkel okomplicerad gränssnitt.

Obs: Det finns inga alternativ att oroa med.

Genom att klicka på “Detaljerad Prognos Link” i rullgardinsfönster tar dig till Weather Underground hemsida för din plats.

Genom att klicka på “Weather Underground Link” i rullgardinsfönstret tar dig till Weather Underground US Hemsida.

Ytterligare Weather Underground Fun

Eftersom vi fokuserar på Weather Underground vi har en extra bit av kul för dig. Om du älskar att kunna se en “storskalig” karta över din position med nuvarande förhållanden och prognos kombineras sedan du kanske vill ta en titt på Weather Underground s “wxmap webbsida”. Med hjälp av länken nedan kan du få tillgång till grundläggande utgångs där du blir ombedd att ange din plats.

När du har angett den information som du kommer att se standard “Terrain View” för din plats och en “Nuvarande förhållanden och prognos Window” i det nedre vänstra hörnet. Du kan ändra hur kartan ser ut genom att välja från “temperatur, nederbörd, moln, satellit, Hybrid, och terräng” åsikter. Going helskärm i din webbläsare med detta ger bildskärmen en underbar och unikt utseende som kommer att ha din familj & vänner frågar dig hur du gjorde det.

Obs: Terrain View visas här.

Genom att klicka på “Inställningar” i övre vänstra hörnet låter dig justera din kartvyn mycket snyggt.

Slutsats

Om du älskar att använda Weather Underground för dina väderprognoser då kan du lägga till en “dubbel dos” av godhet till din webbläsare.

länkar

Ladda ner Weather Underground förlängning (Google Chrome Extensions)

Gå till Full Screen Weather Underground Karta prognos för ditt område

32 eller 64-bitars Windows 7

Förstår inte varför det skulle roll.

Råttor inte kräks (de saknar membran styrka och neurologiska svar på ens göra det) och det är därför råttgift är så effektiv.