varför ingen läser webbplats sekretesspolicy [infografik]

När var sista gången du läser hela integriteten för en webbplats du registrerar sig på? Aldrig? Du skulle inte vara ensam och detta infographic granskning av sekretesspolicy belyser varför.

SelectOut, en ad-tracking opt-out initiativ skapat sin inforgraphic med hjälp av data som gallrats från toppen 1000 webbplatser på nätet. Bland deras iakttagelser: sekretesspolicy genomsnitt ett ord räkna som tar människor om tio minuter att läsa början till slut, innehåller dussintals länkar till kompletterande dokument, och omkring 12% av dem plana ut säga (i det finstilta förstås) att de ” ll att dela din information med utomstående parter.

Hit upp länken nedan för att se hela infographic.

Det verkliga skälet ingen läser sekretesspolicy [Mashable]

Detta är en av de främsta anledningarna till att jag valde en riktigt rolig sekretesspolicy för min webbplats – http://www.pcgeekblog.com/p/privacy-policy_28.html

BTW, är skrivet av Dan Tynan. 🙂

Sekretesspolicy ska upplevas, inte läsas 🙂

lol @Hatryst

Det spelar ingen roll om du läser dem igenom eller inte. All politik som jag har läst, inte tillåter dig att fortsätta om du väljer “Jag håller inte fliken”, så vad är poängen? Det enda sättet att få programmet eller nedladdningen är att acceptera villkoren. Jag har bara stött på en som jag klickade på fliken håller inte och det fortfarande laddas ner, men det fungerade inte mycket bra eller har säkerhetsuppdateringar, så jag blev av med det.

Selectout, initiativet som skapade infograph har en stor webbplats som låter dig välja på upp till 103 cookies.

Även om en person är angenämt med den information / policy publiceras i en sekretesspolicy, har vi ingen tillförlitlig bevis på att de fastställda riktlinjerna följs. Det finns alldeles för många människor som är villiga att betala för många andra människor stora pengar för att köpa köpa historia, webbhistorik, och även personlig information. Jag är inte så naiv att jag tror att alla de företag som säger din information är säker och konfidentiell, hålla din information säker och konfidentiell. Är du som naiv?

Ett ord: Facebook.

väl sedan DVLA kommer att sälja våra uppgifter och vi måste tala om för dem eller kan inte enheten, och valet uppgifter som de samlar säljs av regeringen som vi måste ge eller vi kan inte rösta … Jag tror att jag missar poängen att ta hand bara orsaka dess uppkopplad…

för att inte tala om någon behöver en juristexamen att förstå det!

Den ikoniska van används i den populära 1980-talet action TV-serien The A-Team var en 1983 GMC Vandura.