använda flera firefox profiler på samma gång

Visste du att du kan köra mer än en Firefox profil på en gång? Detta kan vara mycket användbart om du vill testa förlängningar lättare skapa en webbutveckling profil, kör en nedbantat profil bara för Gmail, eller om du bara vill ha en ren profil.

Det första du behöver göra är att skapa en ny profil. Du måste köra följande från en dialogruta springa eller kommandotolken justera vägen om det behövs.

C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ firefox.exe -profilemanager

Skapa en extra profil med hjälp av Skapa profil guiden och se till att varje profil har en distinkt namn. Du kommer också vill lämna “Fråga inte vid start” rutan markerad.

Nästa sak du vill göra är att göra en annan genväg till Firefox. Du kan bara kopiera / klistra in nuvarande genväg om du känner för det, sedan öppna upp sidan egenskaper och gå till fliken Genväg.

Lägg till följande i slutet av rutan Mål. Som ni kan se, var min profil som heter Geek, så det är vad jag brukade.

-P PROFILE -no-fjärrkontroll

Nu på den andra genvägen som jag föreslår att du ge ett relevant namn, gå in på samma plats utom använda profilnamnet för den sekundära profil. Se till att du använder -no-fjärr alternativ!

Nu bör du kunna använda antingen genväg för att öppna ett nytt Firefox-fönster som är specifik för den profilen. Extensions, bokmärken, teman, kommer alla att vara specifika för profilen och en ny profil kommer att börja vid fallissemang.

Obs! Det här förutsätter att du använder Firefox 2.0. Om du inte är, så ska du vara.

Vad är “nej-remote” en del att göra?

Cool tips, jag har alltid velat ha en utvecklare baserad profil och en surfing profil så att jag kunde använda olika tillägg för olika profiler

Detta kommer definitivt praktiskt för mig. Tack för tipset.

@Ben, Den -no-fjärr alternativet kan Firefox att köra med flera profiler …; Heh … Jag visste inte det heller, frågade jag en vän och han berättade för mig … Hoppas det hjälper ut andra människor också.

Detta är fantastisk, bara en problemet: Det är nu alltid använder min webb profil för att öppna externa länkar (så klickade från ett annat program, e-post till exempel). Någon aning om hur man tvinga det att använda min normala profil?

Tack för tipset. Det var mycket bra för mig.

@Blizz, Fastställa vilken version av Firefox öppnas från andra externa program som Outlook sedan redigera registernyckel, HKEY_LOCAL_MACHINE> Software> Microsoft> Windows> Currentversion> App Paths> firefox.exe, på den platsen, ändra värdena för (Standard ) knapparna Path att matcha din Firefox installation du vill ha som standard.

Bra! Jag sökte det under en lång tid … Tack för tipset!

tack

@ t.mski

Det finns ett enklare sätt att ställa in standardwebbläsare än jävlas med registret (jag var tvungen att göra detta, eftersom jag har både Firefox 2.0.0.13 och Firefox 3 Beta 5 installerat).

I Firefox, gå till “Verktyg> Alternativ> Avancerat>” Allmänt “fliken”. I “Systeminställningar” fältet, finns en knapp märkt “Kontrollera nu”. Klicka på den för att göra den nuvarande versionen av Firefox öppnar det förvalda alternativet för applikationer tillgång det externt.

@Blizz

Men jag tror inte att besvarar Blizz fråga. Blizz, jag vet inte svaret, men jag skulle tro att Firefox kan använda den första profilen som standard? Kanske om du har ändrat namnet så att den profil som du vill använda med externa applikationer noterades först, än detta kan lösa det …

Utelämna profilnamn och bara sätta -P -no-fjärr och du kan använda bara en genväg i stället för två eller flera, “C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ firefox.exe”. -P -no-Fjärrkontroll

Jag har en fråga. Kommer båda profil aktie samma cookies och bokmärken … jag behöver dem båda att vara separat har sina egna inställningar kakor och sånt … är det möjligt

Jag sprang in i några problem när du ställer in mina profiler.

Jag skapade två profiler, men strök “default” profil,. De var båda arbetar men webblänkar fungerade inte längre från alla program. Och jag kunde inte direkt klicka på några filtyper like.html till exempel eftersom det gav mig “fönster kan inte hitta …” visas.

Jag döptes min allmänna profil “default” och tog bort “-no-remote” -kommandot fäst vid den,. Det fasta alla problem för mig.

Hoppas att detta hjälper, ——-, Fred, http: //www.tzav.fr/en/

finns det någon addon som låter användare att ha separete användarprofiler och tillåter dem att dölja sina användarnamn och lösenord från andra, om samma system används av flera användare.

@Blizz

För att ställa in Firefox för att öppna externa länkar, ta en titt här, http: //kb.mozillazine.org/Opening_a_new_instance_of_Firefox_with_another_profile

Här är vad den säger, “Viktigt: Använd aldrig -no-fjärrkontrollen för att starta” default “profil (den som är satt att öppna utan att fråga när du startar Firefox). Det beror på när du startar Firefox, till exempel genom att klicka på en länk i ditt e-postprogram, kommer du att få ett meddelande “Firefox körs redan, men svarar inte” om standardprofilen används redan. Lösningen är att alltid börja standardprofilen normalt och starta alla andra med -no-fjärrkontroll. Då det kommer att fungera. ”

! Fina tips, Tack: – D!

farväl

Jag har nyligen skrivit en fråga om att byta profilerade med-session. I Mozilla, jag kan (jag bara testat det) klicka på [Verktyg] -> [Byt Profil]. Varför den funktionen bort från FireFox? Kanske var det bara maskerade, är det en about: config inställning som skulle möjliggöra en sådan en funktion? Jag finner inget filtrera about: config skärm för ordet “profil”.

Ledtrådar?

aw man ,, teriffic

Nu kan jag köra Mavia krig med hjälp av mina tre konton samtidigt

tack för dina tips. Jag alltid använda kommandotolk och TYP “firefox.exe -P” everytimes.

Jag har skapat 2 nya profiler för Firefox och skapade genvägar, men när jag högerklicka på goto egenskaper de arent där. min enda alternativ är Bläddra internet, firefox alternativ, firefox felsäkert läge, skicka till, klippa ut, kopiera, skapa genväg, ta bort eller byta namn .. har jag missat något någonstans, alla andra ikoner på skrivbordet Låt mig goto egenskaper ..

Det här är fantastiskt! Tack

Grymt bra! Detta är en livräddare

Jättebra tack.

Tack så mycket! Det hjälpte mig 🙂

Svara; Bliss

Jag har skapat 2 nya profiler för Firefox och skapade genvägar, men när jag högerklicka på goto egenskaper de arent där. min enda alternativ är Bläddra internet, firefox alternativ, firefox felsäkert läge, skicka till, klippa ut, kopiera, skapa genväg, ta bort eller byta namn .. har jag missat något någonstans, alla andra ikoner på skrivbordet Låt mig goto egenskaper ..; – -; Är dina två profiler för samma firefox version? Gå till C: \ Program Files \ Mozilla … \ Firefox, eller varhelst du har installerat Firefox (er). Leta upp firefox.exe filen och dra en kopia till snabbstarts eller skrivbordet genom att hålla Ctrl och Shift sedan dra och släppa, Högerklicka på det och kontrollera att Target fält matchar din katalog där Firefox är installerat och har [-. P YOURPROFILENAMEHERE -no-fjärrkontroll] i slutet, utanför citat (inte skriv parentes) .; Klicka på “OK” för att stänga egenskapsfönstret sedan försöka starta den,. Om detta inte fungerar, så kanske du behöver starta profile manager och lägga till en ny profil för att testa att allt fungerar,. lycka till,. Kohl Rabi

cai nej Xai Sao Vay, chi voi

detta kommando

C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ firefox.exe -profilemanager

fungerar inte för mig. Det nämnda fönster kan inte hitta c: \ program

Jag får samma problem …

Windows XP, SP3, 2,0 FF

Någon som har en idé ??

Jag har hittat en lösning som fungerar ….

bara typ

firefox -P

i försök i stället för

C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ firefox.exe -profilemanager

Jag vet att det finns en inställning du kan ändra på registret … vilket innebär att ingen fjärr sak … så du inte behöver skapa genvägar till alla profiler .. min vän gav mig en plats innan det lära sig att justera registret för att öppna flera profiler samtidigt och det gäller inte bara till firefox när du har tweaked det .. det gällde även flock .. Jag söker att justera på registret men jag kan inte hitta det nu … men det är nästan samma sak men Jag gillar justera bättre … ingen anledning att lägga genvägar bara köra firefox.exe p och välj .. tack fortfarande fick vad jag ville … Jag hoppas bara någon här vet tweak så jag vet båda metoderna

Jag har försökt ta reda på hur man har flera Firefox profiler för en viss tid. Mitt problem är, Firefox ligger under C: / program (x86) och de är skrivskyddade. Jag vet inte hur man ska ändra på det ….

Jag har installerat firefox under C: / program och förlorat en mycket viktig verktygsfält som jag använder hela tiden. Ja, Zynga Pirate spel och självklart att de inte delar den en längre.

Vad föreslår ni jag göra för att kunna få detta att fungera?

När det gäller “fönster kan inte hitta programmet” fel, hade jag samma problem tills jag lägger min profilnamn inom citationstecken. Jag tänker skillnaden är att denna sida gjordes för Firefox 2, inte 3. Följande kommando kommer att öppna min standardprofil, “C: \ Program Files (x86) \ Mozilla Firefox \ firefox.exe”. -P “Default ”

Julia-Jag har installerat en andra profil med instruktioner från denna video: http://www.5min.com/Video/How-to-Create-Multiple-Firefox-3-Profiles-61017751v.

Värt att påpeka att profilnamnet när du skapar genvägen är stora och små bokstäver.

Du bör ändra sidans namn titel, använd flera Firefox profiler på samma gång – How-To Geek till mer bättre för ditt innehåll du skapar. Jag njöt av blogginlägg fortfarande.

Detta är exakt funktionalitet jag har försökt att uppnå. Tack för utstationering här artikeln och ge några stora skärmdumpar och exempel på vägar som ska användas för genvägar. Gjorde hela uppgiften att saker för mig mycket lätt.

Detta är utmärkt 🙂 Varför har de inte skrivit detta i Mozillas “Hantera profiler” sida,? Hur som helst, om du använder Linux, här är hur det ska vara, Öppen / usr / share / applications / firefox med en textredigerare ( med administratörsbehörighet). Ändra den här raden, Exec: firefox% u, till detta, Exec: firefox -P dittnamn -no-fjärr% u; För varje ytterligare profil, skapa en extra kopia av filen och firefox länkar för ytterligare profiler visas i din meny.

@ Olsonlj1 som har skrivit “att denna sida gjordes för Firefox 2, inte 3”, Det handlar inte om den version av Firefox, kommer du bara behöver skriva den exakta sökvägen till din Firefox körbar. Om det är “C: \ Program Files (x86) \ …” då måste du skriva på det sättet; @ Pon och Multiz, båda skulle fungera, men du har glömt citattecken.. Windows stannar vid det första utrymmet, e.g.:C:\Program, så kan inte hitta en mapp som heter “Program”. Du ska behöva skriva “C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ firefox.exe” inom citationstecken för att göra detta arbete.

ok im försöker öppna profilen krubban och Jag får det här felet?

C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ firefox.exe -profilemanager

Hur får jag runt detta eller vad gör jag för fel?

K- jag inte får hur man gör den andra profilen? kan någon gå igenom det steg för steg? inte en dator kille … snälla hjälp!

Varje gång jag använder “C: \ Program Files \ Mozilla Firefox (x86) \ firefox.exe” -profilemanager i kommandotolken öppnas ett nytt Firefox-fönster i stället för rutan bilden, och om jag gör det i kör jag får plats kan inte vara hittades.

Jippie. Tack!!

trevligt tips men u shoulda nämnde att u måste använda 2,0 i början jag kör 3.6 och få en headace försöka få detta att fungera intellektu jag äntligen scrooled ner för att se vad mer deras var och läsa sista raden tack för noteringen men åtminstone jag fick en migrän lol

hur gör man den andra profilen ???

@Allt

bara göra en sak

Lägg till detta mycket i genvägs egendom

“-P -no-Fjärr”

Så whnever u ll öppna tht genväg kommer det be om d profil u wanna använda … u cn skapa ny profil tht tid n även u cn STRT använda någon OTHR profil också ….

bara prova det här alternativet n u alla kommer b förvånad n glad …

av det här alternativet, u cn skapa många profiler 1by1 n STRT använda den samtidigt

Hv en lycklig dag 🙂 🙂 🙂

@Allt

Jag m använder Firefox 4.0 beta 10

Det fungerar i alla versioner till 4.0 beta 10

Så dnt oroa n njuta …. 🙂

thnx! Häftigt

Jag måste vara den dummaste killen där ute eftersom allt jag gör öppnar bara upp webbläsaren. Jag kan inte hitta en firefox profil manager heller. Sux.

im där med dig dl brant samma sak håller händer med mig någon som vet vad som orsakar detta?

Real nörd;! Jag har velat göra det för yeaaaaaahrs !!!!, Tack så mycket !!!, jag använder en profil med Firefox 3 och en andra ett med minfältet.

dl brant

Om du fortfarande inte har räknat ut att se till att alla Mozilla program avslutas samtidigt som du kör kommandot detta bör lösa dina problem

mycket trevlig aricle 🙂

När jag skriver C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ firefox.exe -profilemanager i startorder i detta meddelande, går inte att hitta C:. \ Program etc. se till att du angav rätt namn osv, här är hur det är i min katalog (C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ firefox.exe} Varför det inte det, kör 32-bitars XP aNF Firefox v4

@Blizz Att tvinga den att använda din vanliga profil som du behöver för att gå tillbaka till profilen manager ( “C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ firefox.exe” p) så kommer du att märka din webdev profil är markerad förmodligen för att du använde det sist. Markera den andra profilen och öppna igen. Den markerade profilen är standard en.

Också noga med -no-fjärr flagga människor. Använd inte det på din standardprofil genväg länk.

http://kb.mozillazine.org/Opening_a_new_instance_of_Firefox_with_another_profile

Jag behöver lite hjälp. Jag har satt upp dessa profiler på min gamla dator med Windows XP och FF 4 w / out ett problem, men nu med min nya dator med WIN 7 och 4 FF, kan jag ställa in olika profiler, men det kommer inte att tillåta mig att öppna en annan profil om jag stänger en jag använder. Jag har försökt att installera MultFox också och det gjorde samma sak. Jag försökte göra genvägar och det är bara ge mig ett konto i taget. Jag vet att det kan inte vara så svårt! Vad gör jag fel? Vad blockerar mig? Jag har Norton 360 på datorn, men jag tror inte att det skulle roll. HJÄLP!!!!!

Jag bör använda Firefox 2 ????

Firefox är inställd på att använda endast en profil vid varje given tidpunkt,. Så, i stället för att kunna ha två firefox fönster öppna samtidigt, var och en på en separat profil, det kommer endast att tillåta en,. Min förståelse av denna funktion är att om ya vill gå från en profil till en annan måste du stänga en ya var redan, sedan öppna en annan profil,. för att växla mellan profilerna måste du först stänga aktuell firefox-fönster.

Någon som vet hur man ändrar hur firefox standard är inställd på att bara använda en profil vid varje given tidpunkt, eftersom im vill ha till exempel, Window ett: facebook cassandra, fönster två: facebook parera

på exakt samma tid,. några förslag skulle vara mycket uppskattat !!!

Jag får flera profiler igång samtidigt utan problem. (Ubuntu senaste, Firefox -almostbutnotquitelatest) och med detta datum. Något sätt att sätta olika titlar på Firefox-fönstret stänger? De ser alla likadana särskilt när ny och ännu inte ställa upp med något! Vill du inte läsa fel addons till fel profil 😛

tack

har probs med multifox kör långsamt. hur gör jag fixa det / tar några minuter att ladda ny flik.

Och vad skulle du föreslå för Firefox 6? tillfreds Response

kommer detta arbete för Windows XP, im försöker skapa en firefox profil med XP …

Är detta arbete med Wyzo eftersom jag inte kan få det att fungera

Awesome, jag har undrar om det var möjligt för ett tag nu. Fungerar bra, tack för att du tog dig tid för att dela dina kunskaper.

Globen med på FN: s flagga är orienterad så att betraktaren ser ner på Nordpolen, ett försök av konstruktörerna att inte fokusera på någon särskild nation eller politiskt område.