Använd din iPhone eller iPod touch att fjärrstyra din dator

Har du någonsin velat ett enkelt sätt att fjärrstyra din dator? Här tar vi en titt på att använda Touch Mouse från Logitech som fungerar över Wi-Fi så att du kan styra din dator från var som helst i huset.

Ladda ner Logitech Touch Mouse från iTunes App Store via iTunes eller direkt från din iOS-enhet.

Efter det är installerat, måste du ladda ner och installera Touch Mouse Server på din PC eller Mac (länk nedan). Den finns i 32 och 64-bitarsversioner för XP, Vista och Windows 7. Det finns en version för Mac OS X samt.

Installation av Touch Mouse Server är enkelt att följa guiden och acceptera standardinställningarna. Du kommer att behöva installera serverprogramvaran på varje dator i nätverket som du vill fjärrstyra.

Då kommer du att hitta Logitech Touch Mouse Server Alla program i Start-menyn.

Ikonen server bor i systemfältet. Högerklicka på ikonen för att stoppa servern och stänga, eller kontrollera serverinställningarna.

Du hittar IP på datorn och undersökningsperioden för din iOS-enhet. Dessutom avmarkera Starta det här programmet automatiskt när Windows startar om du inte vill att den ska köras under uppstart.

Nu när servern är inställd, startar appen och vi kan börja använda vår iOS-enhet som en fjärrkontroll för vår PC.

Klicka bara på datorn du vill styra eller gå in IP-adressen för maskinen.

Bara flytta fingret runt den svarta spårningsområdet för att flytta muspekaren, då du också ha rätt, vänster och mitten klick.

Dra upp tangentbordet och du kan skriva på datorn. Du ser texten på din iOS-enhet och även datorn.

Till exempel har vi öppnat upp Anteckningar och började skriva i det från vår iPod Touch.

Du kan skriva in alla program som är installerat på datorn. Här har vi skriver in ett sökord i Firefox Google bar. Här är vad du ser på din iOS-enhet …

Sedan vad du skriver är exakt vad som visas i oavsett program du befinner dig i.

Du kan använda den i liggande läge för vilket gör att skriva snabbare lättare.

Gå till Inställningar för att ändra sättet hur fjärrkontrollen fungerar med din dator. Du kan ändra saker som Acceleration, klicka på Alternativ, rullning och mer.

Om du vill koppla trycker på ikonen Koppla.

Det tar bara några minuter att koppla signalen.

Den innehåller också en fin bruksanvisning fall du fastnar eller är osäker på hur man kan kontrollera något.

Touch Mouse från Logitech är en grundläggande fjärrkontroll app för din Mac eller PC. Det omfattar inte avancerade funktioner för andra kommersiella fjärr program såsom HippoRemote, men det är gratis och gör ett anständigt arbete. Detta kan verkligen vara praktiskt om du har datorn ansluten till din HDTV eller vill sparka tillbaka vid skrivbordet och inte behöva sitta på nära håll med tangentbordet och musen. Om du använder Windows Media Center, och hjälper dig att kontrollera det lätt från bekvämligheten av soffan.

Logitech Touch Mouse App för iPhone, iPod Touch och iPad

Ladda ner Touch Mouse Server

Nice one, men det har en Android-version?

Jag har inte en iPod / iPhone / iPad men kan du inte använda Teamviewer för detta också? (Jag tror att det är “bättre” eftersom med detta program du inte ser på datorskärmen)

För bästa resultat, använd denna applikation på en iPad

Synd det inte är tillgängligt i den kanadensiska iTunes Store.

Jag har har detta ett tag. Trevlig gratis fjärrkontroll för iPod Touch. Logitech programvaran installeras snabbt och går mycket bra med Vista och 7.

inte tillgänglig i Kanada

hippovnc är bättre. Det är också gratis men det bästa är att du inte behöver ladda ner en server ansökan! Jag skulle säga att den bästa vnc är iteleport, men det som 20 $

Jag använder Air Mouse pro, det fungerar OK. Jag ska ge det ett försök, kanske det är bättre?

Forty är det enda nummer som stavas med bokstäver i alfabetisk ordning.