Windows 10 är gratis uppgradering erbjudandet är över: vad nu?

Den fria Windows 10 uppgradering erbjudandet är äntligen över, och Microsoft kommer att sluta trakassera Windows 7 och 8,1 användare med vilseledande uppgraderings popup-fönster. Men Windows 7 och 8,1 inte är gjort för. De är både fasta operativsystem som Microsoft kommer att vara officiellt stöd för många år framöver.

Om du ville uppgradera till Windows 10, du fortfarande inte kommer att behöva betala något. Du kan fortsätta att använda Windows 10 gratis, och även installera det på samma hårdvara. Faktum är att även om du missade uppgraderings båt, det finns fortfarande ett sätt att uppgradera till Windows 10 gratis.

Låt oss få något ur vägen: Detta är inte som deadline för Windows XP, där Microsoft kommer att sluta stödja Windows XP. Både Windows 7 och Windows 8.1 fortfarande stöds av Microsoft med säkerhetsuppdateringar, och kommer att vara i många år framöver.

Windows 7 kommer att stödjas med säkerhetsuppdateringar tills 14 januari 2020, medan Windows 8.1 får säkerhetsuppdateringar fram till 10 januari, 2023. Du kan alltid hitta dessa stöd datum på Microsofts Windows livscykel faktablad webbsida.

Så, om du fortfarande använder Windows 7 eller 8,1 på din dator, det är bra. De är fortfarande officiellt, och Windows 7 i synnerhet används ofta i företag. Lämna Windows Update aktiverad och du kommer att hålla få säkerhetsuppdateringar fram till 2020 eller 2023.

Det påträngande “Get Windows 10” uppgraderingserbjudande, även känd som “GWX” är äntligen borta. Uppgraderings anvisningarna bör redan vara borta. Om du ser en överblivna uppgraderingserbjudande popup i de närmaste dagarna, klicka dig vidare det kommer faktiskt inte göra något eftersom den fria uppgraderingen är inte längre tillgänglig.

Microsoft har meddelat att det kommer att rulla ut uppgraderingar till Windows 7 och 8,1 som tar bort GWX programmet som ansvarar för att producera dessa uppgraderingsuppmaningarna. Håll installera uppdateringar från Windows Update och GWX verktyget kommer att tas bort från datorn.

Windows Update kommer också att förlora uppgraderingserbjudande. Windows 10 kommer inte längre att vara en “rekommenderad uppdatering” i Windows Update i Windows 7 och 8,1, så att du kan aktivera automatiska uppdateringar och säkert installera allt från Windows Update.

Trots Microsofts aggressiva uppgraderings taktik, är en stor del av PC-särskilt företagsdatorer-fortfarande använder Windows 7. Windows 7 används omkring 49% av persondatorer, medan Windows 10 har endast ca 19%. Windows 7 kommer inte iväg något snart. Många mjukvaruutvecklare kommer att fortsätta att stödja Windows 7 och 8,1, så oroa dig inte för mycket om oförenlighet.

Det finns några undantag, naturligtvis. Microsoft självt vill uppmuntra människor att uppgradera, så många nya Microsoft-program fungerar endast på Windows 10. Till exempel, kan du bara strömma spel från en Xbox One till datorn med hjälp av Xbox app, som är endast tillgänglig för Windows 10. Microsoft är portning många Xbox One spel till Windows 10, men de är bara tillgänglig via Windows Store, och endast för Windows 10. men även Microsoft inte är begränsande viktiga produktivitetsprogram som Microsoft Office till Windows 10 användare. De senaste versionerna Microsoft Office fortsätta att stödja Windows 7.

Utvecklare kan skapa “Universal Windows-plattformen” appar för Windows Store och dessa program skulle bara köras på Windows 10, men utvecklare inte bråttom att göra detta. Även de flesta Windows 10 användare fortfarande i första hand förlita sig på skrivbordsprogram.

Dessutom bör gamers notera att Windows 10 har uteslutande DirectX 12, medan Windows 7 och 8,1 bara har DirectX 11. Om ett spel eller spelmotor använder DirectX 12, behöver du Windows 10 för att spela den. Men många spel kommer att erbjuda DirectX 12 som ett av flera alternativ, lika många spel som erbjuds DirectX 9 stöd för Windows XP-användare tillsammans DirectX 11 stöd för Windows 7 användare. Den nya plattforms Vulkan grafik API erbjuder många av samma funktioner som DirectX 12 också, och kommer att köras på Windows 7 och 8,1-så vissa utvecklare kommer att använda Vulkan istället för Windows-DirectX 12.

Alla datorer som drog fördel av uppgraderingen erbjudandet har rätt att fortsätta att använda Windows 10 gratis. Microsoft kommer inte att börja ta ut en abonnemangsavgift för Windows 10, om du drog fördel av gratis uppgradering erbjudandet eller Windows 10 kom på datorn. Microsoft rullar ut en ny tjänst som gör det möjligt för företag att köpa Windows 10 Enterprise licenser för en månadsavgift, men det är det.

Om du någonsin har uppgraderat datorn till Windows 10 och du måste installera det, är det lätt. Du kan helt enkelt besöka Microsofts Få Windows 10 sida och skapa en Windows 10 installations USB-enhet eller DVD. Installera Windows 10 på datorn och det kommer automatiskt att checka in med Microsofts servrar och aktivera din dator. Det beror på att det har en “digital licens” (tidigare känd som en “digital rätt”) som ger datorn att fortsätta att använda Windows 10 gratis.

Även om du drog fördel av uppgraderingen erbjudandet och sedan omedelbart nedgraderas tillbaka till Windows 7 eller 8,1, är datorn fortfarande kan uppgradera när som helst.

Om du har en dator som inte fick en digital licens innan erbjudandet avslutades, det finns fortfarande ett sätt att uppgradera till Windows 10 för fritt fram för nu. Microsoft erbjuder en speciell Windows 10 uppgraderingserbjudande för personer som använder hjälpmedel. Däremot verktyget faktiskt inte kontrollera om du använder tekniska hjälpmedel. Microsoft använder systemets ära.

Detta erbjudande kommer inte att vara för evigt, även om Microsoft inte har gett det ett slutdatum. Microsoft har sagt att det kommer att utfärda ett offentligt tillkännagivande före slutdatumet, men många människor är fortfarande berättigade till en gratis uppgradering till Windows 10.

Officiellt nu tekniskt kostar Windows 10 uppgradering $ 120 för Home Edition eller $ 200 för Professional Edition. Dock kommer få människor faktiskt betala detta. Du är förmodligen mycket bättre att köpa en ny dator som kommer med Windows 10 om du vill uppgradera. Det är hur de flesta människor kommer att få det att gå framåt, med några små undantag som PC-byggare.

Ja, en dag Windows 7 kommer att bli nästa Windows XP som inte längre kommer att få säkerhetsuppdateringar. Men denna dag är mer än tre år från nu. Då finns det en god chans att du har köpt en ny dator som kommer med en förbättrad version av Windows 10 eller så kan du byta till ett annat operativsystem om du verkligen inte vill använda Windows 10.

Image Credit: mendhak på Flickr

Med Microsofts högdragna tryck för att installera skadlig kod som kallas Windows 10 på mitt system slutligen tvingar mig att sätta stopp för Windows Update för en månad och hälften. Jag har bestämt att jag ska gå med i Linux tåget på min nästa dator. Arrogans MS att försöka driva uppgradering av Windows 10 lämnade en mycket bitter eftersmak i munnen.

Den dolda bakgrund nedladdning av uppgraderingen på min hårddisk tar upp 4 GB utrymme var extremt irriterande också när de gjorde det. Deras förklaring av den göras för användaren “bekvämlighet” var BS till mig. Det var mer som en uppenbar malware push.

Efter att ha läst en annan artikel om ett test av Windows 10 är rent installeras på en dator i sig en något annat och övervakas i 24 timmar för att upptäcka att datorn kallas Redmond servrar 10k + gånger under den perioden. Verkligen? Vilken orsak skulle MS måste ha en låda ringa hem så mycket? Även efter att de handikappade och blockerade port för Redmond och startas för ytterligare 24 timmars test, Windows 10 försökte fortfarande 3k + gånger för att ansluta till Redmond servrar. Ledsen. För hemmabruk jag inte längre har någon användning för MS som OS. Jag ska fortsätta att Windows 7 för närvarande på min vacklande gamla laptop til jag kan bygga en ny stationär låda i ett par månader och få Linux OS igång det.

Jag tror att planen för MS är att göra Windows 10 gratis för personligt bruk subventioneras av crapware och annonser och flytta den som vill använda den för kommersiella till Enterprise. Pro versioner långsamt kastrerade med varje ny release att det kommer att bli svårt att stödja det i små affärsmiljöer. Inte ser fram emot stöd och kostnads ​​omkostnader som söker efter en hel del av de små företag som fungerar bra med 4-10 Windows Pro maskiner de kör för tillfället. Chromebook eller Linux kan det mycket väl vara.

För att vara ärlig, jag ganska förvånad Microsoft inte förlänga erbjudandet. Man skulle kunna tro att de skulle, med tanke på hur påträngande de var med uppgraderingen, men jag antar att de Microsoft folks sinnen fungerar på konstiga sätt.

Den fria Windows 10 uppgradering erbjudandet är äntligen över, och Microsoft kommer att sluta trakassera Windows 7 och 8,1 användare med vilseledande uppgraderings popup-fönster. Men Windows 7 och 8,1 inte är gjort för. De är både fasta operativsystem som Microsoft kommer att vara officiellt stöd för många år framöver.

Er – ja, – nu överväga hur lång tid det tar att få Microsoft Windows Update för att köra till slut på en Windows 7 dator med program Office 2010.

Sedan överväga hur mycket arbete och personalkostnader Microsoft har lagt till att göra det nästan omöjligt att återuppliva en XP-system från den medföljande installera eller återställa fabriks statliga medier.

Och – alla dessa artiklar som används för att vara tillgängliga som visar hur-till för XP, som används för att ge länkar till motsvarande för win-7 & 8 – OK, diskontera kostnad och ansträngning i att ta bort XP saker från tillgänglighet, 7 & 8 kan fortfarande vara på KB – bara så svårt att hitta – väl du ska använda 10

Nu – Jag förstår att skälen för att köra 10 Pro urholkas – saker som kontroll av fix installation – väl stoppa nedladdning så att du inte får inför en status där nästa strömpåslag installerar större uppdateringar – och din val – inte stänga – eller om du har dem, .. och om de är kända för att orsaka problem vid omstart – långt efter att du få systemet att starta du kan “ta bort” den besvärliga förändring.

OK – du har icke nu anläggning – men bara för en 10-timmarsperiod i en dag – en synd för dig om din arbetsdag kan vara 7:00 till midnatt – och systemet kommer fortfarande att installera korrigeringar som påverka din arbetsmiljö , även när du försöker lista ut vad som hände med den inställning du hade för att köra word och Excel med säkerhetskopior på en tidsbasis.

Så – Vad nu .. Tja Microsoft kommer jag antar, baserat på nuvarande och tidigare behandling av användare, fortsätter att ta bort de saker som gjorde fönstren os persondatormiljö.

Så det kommer att bli mer reklam, mindre användbarhet, och mycket mer alternativ som de kan hålla förändras för dig, och tillgång till vilka de kan hålla sig i rörelse till någon annanstans i systemet, om inte ta bort helt.

Oh – och när de kommer att få Onedrive att ladda upp mappar och ger listor över vad som finns på enheten – Det är kul att surfa successivt slowerly ner inte mycket på listskärmen för vad som är på onedrive.

Hej, jag hör EDGE kommer att bli bättre än IE 6 – ja, kanske, och kanske snart, Err – kanske snart efter Windows Mail får vara lika bra som Outlook Express 6

Ja – kom ihåg att e anläggning – det faktiskt fungerade och det höll mail grupperade i filer enligt strukturen du setup – En hel “gruppmapp” i en fil, snarare än du har hundratals – eller kanske tiotusentals enskilda e-filer för systemet “hantera” den normala data around.And – tillgång till nyhetsserver artiklar

Ja – Vad nu – fortsatt regression av användarkontroll och anläggningar

Jag bara köpa en ny dator, då båda delarna får en uppgradering, hårdvara och mjukvara. Jag använde min Acer Iconia W700 tablett, som en test på marsvin dator för att uppgradera, och det fungerade ok men jag förlorat en del av maskinerna specialfunktioner. Jag kontrollera inte Acer platsen, på om det var en godkänd uppgradering och det var inte. Men det fungerade. Jag har 6 Windows 7 datorer som fungerar bra och jag inte röra vid dem.

Det multipla månad (nästan året runt) våndan av att behöva “försvara” mot en främmande OS är äntligen över. halleluja! De av användning som aktivt och framgångsrikt med hjälp av Windows-7 kan nu fokusera på sitt arbete, utan den ständiga avbrott i “Get Windows-10.” Eller ännu värre … de blev smittad med en oönskad nedladdning och install.It ska bli intressant att se om de till synes okontrollerade Millennials kör Microsoft har lärt några värdefulla lärdomar från “Windows-10 röra.

Jag tänkte Microsoft var tvungen att få inkomster på något sätt från Windows 10, det är verkligen inte en gratis lunch. Jag förväntar mig mer reklam och spam för Window 10 användare som använder allt mer bandbredd och bromsar datorer. Också allt utrymme tas för Microsoft att prata med min OS i bakgrunden, etc. skulle märkbart långsammare min äldre dator. Också kände jag mig som jag var tvingad, en känsla jag var inte ensam i känsla, klart. Min gut reaktion på denna känsla är att vägra vad jag känner är påtvingas mig.

Så i slutändan, jag beslutat att inte uppgradera och hoppas innerligt att de inte skulle flytta upp tidtabellen att sluta stödja Windows 7.

Jag har märkt att när de tog bort alla dessa irriterande popups och installationsfiler, är min dator tillbaka upp till det snabb hastighet det var innan Windows 10 erbjöds.

Min dator saktade till en genomsökning under de senaste 3 månaderna av GWX push. Även bara försöker surfa på internet blev en sådan PIA jag köpte en Chrome bärbar dator att använda under den senaste månaden. Jag hade glömt hur det var att ha en snabb webbläsare hastighet.

Mine gjorde också, ibland undrade jag om mitt nät leverantör hade problem igen som det hade tidigare. Men det visade sig vara den GWX push.

Faktiskt, från och med nu på 100% av FoU från Microsoft kommer att gå in i Win10 – inte i 7 eller 8. Jag förutspår att när Win7 slutligen EoLs vi får se den verkliga försäljning spik för Win10 (från och med nu fram till 2020, 7/8 kommer bara få säkerhet lapp & tillfällig bug fix.) Alla bra grejer går in 10 från och med nu. Det har varit sant för det gångna året, faktiskt.

Folk tycker om gnäller, antar jag, och en del människor tror ser en gåva häst i munnen är “smart” … “du kan leda hästen till vattnet men du kan inte tvinga den att dricka,” etc.

I grund och botten, människor som bygger sina egna rutor som jag, och som var smart nog att dra nytta av den fria uppgraderingserbjudande – kommer aldrig att köpa en annan OS så länge de lever … Min aktivering är knuten till min Microsoft redovisning -Inte en specifik hårdvara set (tro det eller ej.)

Jag kan förstå företag inte är redo att byta, eftersom det för dem spelar det ingen roll just nu – de har redan spenderat pengar för 7 och att pengarna inte kommer tillbaka även om Microsoft hade beslutat att ge Företagskunder en fri uppdatera från 7 också.

Running 10×64 sedan 1 okt 2014 tills min nuvarande build av 14393,5, kan jag säga absolut att Win10 är bättre än Win7 av varje mått som jag känner till. Men hey, det är min åsikt, och YMMV. Mycket beror på din kunskap och erfarenhet. Du behöver inte använda Metro i Win10 (jag aldrig har) och Win10 låter dig välja mellan skrivbordet GUI och en Metro GUI, om du gillar plattor. Jag hatar kakel, faktiskt. Hur som helst, kommer detta att vara intressant lektion för Microsoft – och de kommer att se den verkliga försäljningsboomen för 10 under de kommande åren som 7 EoLs och vindar av tillvaron.

I detta skede, men jag slösa mina andetag, jag vet …

I detta skede, men jag slösa mina andetag, jag vet …

Japp, ganska mycket, åtminstone på dessa forum, i alla fall. Människor som läser dessa saker är i allmänhet inte av den genomsnittliga besättning: de har läst andra artiklar och har gjort personliga erfarenheter – vissa inte så stor – med OS, så det handlar inte om överkänsliga för den skull överkänsliga … de har ett legitimt gripe.

Jag har varit en Windows-användare sedan DOS dagar: det vill säga, kom in Windows 3.0, sedan snabbt 3,1 tillbaka när en 128MB hårddisk (ja, megabyte) var en stor förbättring jämfört med dubbla 3.5in disketter. Så, inte en novis … eller en luddite heller. Jag var angelägen om att prova nya uppgraderingar när och när de blev tillgängliga. Men jag såg också vad MS gjorde tillbaka i slutet av 90-talet och ville allt för ett alternativ, som var stabil, konsekvent arbetat.

Jag fann slutligen att i Linux Mint. Nu, jag faktiskt tillbringar mer tid åt att arbeta vid datorn än på den. Åh, jag fortfarande kör Windows i en VM för saker som behöver göras i MS-baserade produkter, men jag blir ganska förtjust i CLI – ffmpeg är oerhört kraftfull, särskilt för video tillverkare / redaktörer – så vanliga invändningar folks måste CLI är irrelevant för mig. Hur svårt är det att kopiera och klistra in, i alla fall? De flesta kommandon är just det, och datorn kan fokusera på uppgiften, i stället för att slösa resurser på ett GUI som också.

Så, fortfarande har Windows sin plats, men OS har blivit otroligt sekundärt att uppnå uppgifter oavsett det bästa verktyget är tillgänglig för mig, bara för att jag inte behöver oroa sig för vad OS gör längre. Jag använder inte en OS ändå: Jag köra program på en dator som ett OS är där för att göra det möjligt, det är det.

Jag har även börjat använda en Mac: vad en vacker maskin, och lika konsekvent beteende till Linux. Får du igång snabbt, läser dina appar blir ur vägen. Inga annonser, inget skräp, ingen automatisk uppdatering när det är obekvämt, ren och snabb. Välgjord, Apple.

Det här inlägget har flaggats av samhället och är tillfälligt gömd.

För att vara ärlig, jag ganska förvånad Microsoft inte förlänga erbjudandet. Man skulle kunna tro att de skulle, med tanke på hur påträngande de var med uppgraderingen

Jag tänkte samma too.With hur hårt Microsoft driver Windows 10 och vill få fler människor att använda sin Universal App Platform (UAP), trodde jag att de kan förlänga uppgraderingserbjudande också.

Fela – kanske snart efter Windows Mail får vara lika bra som Outlook Express 6

Ja – kom ihåg att e anläggning – det faktiskt fungerade och det höll mail grupperade i filer enligt strukturen du setup – En hel “gruppmapp” i en fil, snarare än du har hundratals – eller kanske tiotusentals enskilda e-filer för systemet “hantera” den normala data around.And – tillgång till nyhetsserver artiklar

Du har fått klientnamn blandas upp en bit.The Universal App i Windows 8, 8,1 och 10 för e-post är bara kallas Mail.Windows Mail är en nyare version av Outlook Express som ingår i Windows Vista.Windows Mail centrifugerades sedan ut i Windows Live Essentials, nu bara kallas Windows Essentials.

Anledningen till Windows Essentials var att tillåta uppdateringar Essentials appar som Photo Gallery, Movie Maker och Windows Mail utanför OS uppgradera cycle.Thus dessa program inte ingår i Windows 7 och fick hämtas senare.

Du kan fortfarande installera Windows Essentials på Windows 8, 8,1 och 10 och dessa program är mycket mer funktionell då Universal App versionerna medföljer de OSes.If du gör, måste du göra en anpassad installation för att undvika att installera Windows Live Messenger (det fungerar inte längre, är utbytesservice) och OneDrive (Eftersom det är inbyggt i Windows 10) Skype.

Den senaste versionen är Windows Essentials 2012.I skulle verkligen vilja det om Microsoft skulle fortsätta dess utveckling av dessa program men hittills verkar Microsoft har fastnat på denna idé att deras Universal Apps är bättre.

Jag uppgraderade en av mina datorer till Linux Mint och det går bättre än 10My annan laptop är fortfarande på Vista och jag är nöjd med att vistas eftersom det is.When det dör min Windows erfarenhet kommer att over.On en sida noterar en vänner dator uppgraderas till 10 när hon inte vill att det ska och rulla tillbaka till föregående version (7) fungerade inte. Microsoft misslyckas blir mycket vanligt på sistone så glad över att vara borta från det nu.

Jag har gjort en kopia av MediaCreationTool, men misslyckades med att uppgradera 7 till 10.Is det fortfarande möjligt att använda detta verktyg för att uppgradera till 10, även om MS har avslutats den fria saker? Någonstans har jag läst det är möjligt att göra så, om MCT skapades innan de döda linjen.

Jag har läst det är möjligt att göra så

Den fria Windows 10 uppgraderingserbjudande kan tekniskt vara över, men det är inte 100% borta. Microsoft tillhandahåller fortfarande en gratis Windows 10 uppgradering till någon som kontrollerar en ruta som säger att de använder hjälpmedel på sin dator. Detta erbjudande kommer att sluta någon gång, men Microsoft har inte meddelat när.

Åh tack Låt mig försöka under helgen.

Tajming är allt.

Fria uppgraderingar till Windows 10 kom officiellt till ett slut den 29 juli, men det finns sätt att fortsätta att uppgradera utan att köpa en licens. Det enklaste sättet är att dra nytta av ett system som Mic …

Jag har inte hittat svaret på denna (förmodligen har inte tittat på rätt plats) men om Windows 10 telefoner hem så ofta (eller inte alls för den delen) hur ska regeringar, Federal, statliga och / eller lokala, ens överväga att använda den?

om Windows 10 telefoner hem så ofta (eller inte alls för den delen) hur ska regeringar, Federal, statliga och / eller lokala, även överväga att använda det?

Alla dessa beteenden kan stängas av, och det är säkert att företagen kommer att göra det i sina företagsdistributioner.

Jag håller med, det är mycket märkligt att avsluta gratis uppgradering efter en sådan offensiv tryck … Jag antar att uppgraderingsprogrammet kan återvända när de får sin uppgradering ansökan redas ut – åtminstone jag tror att det ska! Den sista maskinen jag uppgraderade tog 8 (!) Fulla nedladdningar (som alla misslyckades / efter / hämtningen) innan en hel del av dataintrång aktiverat ren win8pro installationen uppdateras, uppgraderas till 8,1 och slutligen uppgraderas till 10 som en del av den normala uppdateringsprocess … Hur svårt hade det varit att upptäcka OS och spara användarna en hel del frustration och världens otaliga TB nedladdningar?

Ändå fick jag igenom alla våra maskiner. Tyvärr har jag fler vänner som sprang in den trasiga uppgraderings ansökan och var tvungen att ge upp. Jag misstänker att Microsoft inte registrera misslyckas försök, så att de kommer att fastna (eller måste betala!). Inga problem för Win7 ägare – men det är mycket tråkigt för win8.x ägare (! Och mig att ibland försöka stödja dem) …

Jag gjorde en grundlig utvärdering mellan Windows 10 jämfört med Windows 7 och beslutat att behålla Windows 7 på min dator. Jag fick många oönskade GWX meddelanden under de senaste månaderna. Den 21 maj, hämtat Windows 10 uppgradering installationsprogrammet och började installation på min dator utan förvarning och utan mitt godkännande. Jag framgångsrikt hindras installationen genom att vägra acceptera Windows 10 Licensavtal för slutanvändare (EULA), varpå min dator återfördes till Windows 7. Jag är inte säker, men jag tror inte att Windows 10 var fullt installerat på min dator under denna processen eftersom jag inte acceptera licensavtalet. Jag fick aldrig tillräckligt långt i processen att aktivera och ställa in Windows 10.

Mellan 21 maj och 29 juli deadline, uppdatera Windows 10 var närvarande i Windows Update listan som en rekommenderad uppdatering (som jag inte har installerat).

Efter 29 juli Windows 10 gratis uppgradering deadline, var jag glad över att finna att Windows 10 rekommenderade uppdateringen inte längre förekommer i Windows Update listan.

Men nu – En ny Windows Update tillkännagivande är närvarande som säger “. Windows 10 uppgradering reserverade Vi meddelar dig när uppgraderingen är klar att installeras på denna dator”. Jag trodde jag skulle vara fri och fri från eventuella Windows 10 uppdateringar eftersom 29 juli tidsfristen har löpt ut, men det verkar inte vara fallet.

Varför fick jag ett nytt meddelande om en Windows 10 reservation efter 29 juli gratis uppgradering deadline när jag aldrig gjort en reservation för en gratis uppgradering innan tidsfristen och jag avböjde Windows 10 EULA som återvände mig till Windows 7? Är detta meddelande om en Windows 10 reservation ett arv från 21 maj oönskad och misslyckat försök att installera Windows 10 på min dator?

Jag kommer att vänta några dagar med hopp om att den nya Windows 10 reservation tillkännagivande rensar bort. Jag hoppas att jag inte behöver vidta några åtgärder för att avlägsna eventuella kvarvarande delar av GWX programmet från min dator.

Jag skulle uppskatta någon insikt eller råd du har på hur jag ska hantera denna fråga.

Mänskliga tårar skiljer sig i kemisk komposition baserad på orsaken till tårarna (såsom skratt / glädje, sorg, eller reaktion på utsidan stimulus som lök ångor).