vad Kalle och Hobbe kunde ha sett ut som en 16-bitars video game [animerad gif]

Det är ingen tvekan om att fans av Calvin och Hobbes skulle ha älskat att äga ett videospel med denna enorma par tecken. Ange spel konstnären Johan Vinet och hans passion för paret som han föreställer sig “vad startskärmen av en 16-bitars Calvin och Hobbes videospel för Sega Genesis eller Atari ST kunde ha sett ut.

Obs: Vi har inbäddade den fasta bakgrundsversion här för de bästa visning ändamål (liten filstorlek).

Du kan se en video version av Calvin och Hobbes startskärmen samt ladda ner antingen (eller båda) versioner av den animerade GIF via länkarna nedan.

Visa Helt animerade versionen av Calvin och Hobbes Startfönstret Särskild anmärkning: Denna animerade bakgrund version av bilden är ~ 27,5 MB och kommer att ta en bit att helt belastning.

Kalle och Hobbe – “vad 16-bitars video game Kunde ha varit” (Sega Genesis eller Atari ST version) [via BoingBoing]

there’s uppenbarligen en kille kan göra tekniken och vi har en gemenskap (utanför denna webbplats också, naturligtvis) full av potentiella spelutvecklare som väntar på sin chans,. om rätt personer träffas, kunde detta hända … kanske lite “kickstart” kan hjälpa, ifyouknowwhatimsayin) ^^

Snälla, låt mig på Start. Jag kommer att betala någon summa pengar.

Inte en spelare, men jag skulle spela det här spelet. älskar C & H

Väl gå vidare och tryck – Jag ska även låta dig göra det för * gratis *! (Är jag inte bra?)

ÅH! Du innebar du ville ha något att hända på skärmen när du tryckte det. Det är annorlunda.

Nu när jag har sagt mitt snarky kommentar. ** ME TOO ** 🙂

(Även om jag är rädd att spela det i vår fantasi är mycket bättre än en faktisk spel skulle vara.)

Jag skulle så älska det här spelet … * suck * Ja, jag vill också något att hända efter att jag trycker på Start.

Tyvärr tror jag inte det här spelet någonsin kommer att kunna utvecklas utan tillstånd från upphovsmannen. Och vi vet alla hur det kan vara.

Jag fortsätter att klicka på Start, men ingenting händer,. Noooooooooooo. Jag har väntat på det här spelet i flera år.

Pojke! Jag saknar säker Calvin och Hobbs. Den person som gjorde det tecknade hade mig i sin handflata. Jag minns snön män han gjorde med hemska fantasi … han hade dem att göra några hemska saker.

Ja … .. jag klicka på den startmenyn alternativ också ……… .. Du vet bara att det skulle finnas en del med Spaceman Spiff!

Det band var sant geni … Jag var förkrossad när han slutade att dra det, men förstod varför (det finns en hel del som skulle följa hans ledning när deras nytänk upphört att vara färska decennier sedan). Jag skulle ha älskat en C & H spel …. Bill, lyssnar du ???

Kickstarter projektet någon? 🙂

I en ålder av online-spel, eller super power datorer, det finns alla typer av underbara possiblities att göra C & H: s Stupendous söndag äventyr ett spel verklighet!

För år trodde forskarna att Tapetail fisken, Bignose fisk och Whalefish var helt skilda arter, men studera kroppsstrukturer i tre typer och DNA-testning visade att radikalt olika ser och stora fiskar var larver, manlig, och kvinnligt medlemmar av samma art, numera känd som cetomimidae.