när dina barn “Försköna” din laptop [humoristisk bild]

* Större facepalm *

Föräldraskap misslyckas – Fail Blog [via Fail Desk]

Jag skulle det finnas några döda barnen att begrava

Barn kan inte färg för sh * t.

OJ en förbättring! Kidding Mac människor.

Mina barn skulle inte ha dött. De skulle har bara ville de hade sedan skulle har varit startförbud till dess att de hade sina egna barn (ok, skulle jag ha paroled dem innan de fick alltför många år äldre).

Faktiskt, jag hade tur. Mina barn inte var “hjälp” som det så ofta.

Det ser också “uniform”. – Mer som en förälder vill komma på How-to-Geek

Det ser också “uniform”. – Mer som en förälder vill komma på How-to-Geek

… Förmodligen en död dator ändå

Det är bara en G4 … ingenting av värde var förlorat.

ser jag som om ingenting var skadad. så där är / var problemet

sjuk ta den varje dag över vad en av mina brorsöner gjorde med mina systrar laptop … ..; så ungen går, blir en sked och fortsätter att plocka ut / skopa ut varje enskild tangent av den bärbara,! hamnade bryta något även i processen och om jag minns hela knappsatsen del tror jag, var tvungen att i slutändan får bytas ut!

Det skulle finnas några döda barn och en död lappy!

föräldrar alltid berättar barnen att “sätta dina leksaker bort”. De bör ta sina egna råd och hålla saker utom räckhåll för barn. Barn gör dessa typer av saker – det ligger i deras natur. Å andra hade jag kan se att vilja vrida sina små halsar ändå – dess i förälderns naturen.

Jag tror att det är vackert!

Så länge det fungerar som bryr sig. LOL.

Vi kunde lära oss något av detta, jag “m beroende av klistermärken och måste omfatta allt jag kommit i kontakt med dem, jag även lim snäckskal och pärlor och roliga leksaker över hela min bildskärm. Varför är bärbara datorer och datorer så tråkigt, varför de inte kommer ut alla färgstarka, allt är i stället så enhetlig.

Den lilla “YKK” finns på otaliga miljoner blixtlås står för “Yoshida Kogyo Kabushiki Kaisha”, eller YKK: ett japanskt företag som är världens största dragkedjan tillverkare.