spåra Santa framsteg, spela spel, lyssna på musik, och mer med dessa två stora webbplatser

Den stora kvällen är nästan här, så varför inte hjälpa dina små har kul och hålla koll på Santa framsteg i väntan på att somna? Passerar de sista timmarna före sänggåendet kan fyllas med roliga, spel, semester musik och mer tack vare de två grymma Santa tracker webbplatser som inrättats av NORAD (med Microsoft) och Google!

Här är en titt på Santa by via NORAD spårning webbplats. Barnen kan ha roligt att utforska och välja bland en mängd roliga aktiviteter att fördriva tiden. Du kan använda menyn till vänster på skärmen för att få tillgång till olika delar av webbplatsen.

Vidare till Santa tracker byn som Google har inrättat! Du kan bläddra åt vänster eller höger för att komma åt alla byggnader i byn. Det finns också en bra rullgardinsmeny via den röda knappen i det övre högra hörnet.

En titt på en av de roliga spel som finns att spela i Googles Santa tracker by.

Ha kul när du utforskar dessa roliga byar och spåra Santa framsteg tillsammans med dina barn!

Besök den officiella NORAD Santa Tracker Hemsida [NORAD]

Besök Google Santa Tracker Hemsida [Google]

Du kan hitta information om en Santa Tracker Chrome som kan installeras samt via följande blogginlägg.

Gå med tomten och hans nissar i nedräkningen till julafton [Googles blogg Lat Long]

“The Big Apple” som ett smeknamn för New York populariserades av sport författaren John J. Fitz Gerald tillbaka på 1920-talet, men inte antogs allmänt utanför New York till den antogs för användning i 1970-talet av New York-konventionen och Visitors Bureau (aka NYC & Company) för användning inom turism annonskampanjer.