denna ananas kan hacka trådlösa nätverk

Detta är ingen vanlig ananas. Det kan faktiskt kapa människors trådlösa anslutningar och få dem att använda ananas för att ansluta till internet i stället för routern de menade att ansluta till och sedan övervaka vad de gör.

Enkelt uttryckt, när datorn slås på den trådlösa radion sända ut ut fyrar. Dessa fyrar säga “Är så och så trådlösa nätverk runt?” Jasager, tyska för “Yes Man”, svarar dessa fyrar och säger “Visst, jag är så och så trådlösa åtkomstpunkten – låt oss få dig på nätet ! ”

Naturligtvis all Internettrafik strömmar genom ananas såsom e-post, snabbmeddelanden och webbläsarsessioner är lätt ses eller ens modifierats av ananas innehavaren. WiFi Pineapple är en särskilt utformad, batteridriven trådlös hacking enhet baserad på den Fon 2100 åtkomstpunkten och inrymt i en plast ananas.

Dessa fyrar hända när datorn är inställd för att använda en dold trådlös SSID, som du egentligen inte borde göra.

Hak5 ananas

Detta är gamla (minst 2 år). du kan inte längre få la fonera router som de använder i showen. Det finns instruktioner i forum för att använda en annan router som finns idag.

denna artikel är mycket användbar tack så mycket, hålla hjälpa 🙂

Innan Kenny Loggins, 1980 hit “Danger Zone” från Top Gun soundtrack var ursprungligen avsedd att utföras av bandet Toto.